Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Τα νέα του Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Άθλος" Κιλκίς (15/6/2021)


Δελτίο τύπου Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Άθλος" Κιλκίς
Μετά την βήμα βήμα επιστροφή στην κανονικότητα (λόγω της πανδημίας) και σύμφωνα με τους νόμους και τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών λοιμωξιολόγων είμαστε και πάλι εδώ έχοντας ετοιμότητα και σχεδιασμό σε όλες τις δομές μας ως ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Στο νέο ΕΣΠΑ η ένταξη κατασκευής του 10ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Κιλκίς


Η σχολική στέγη και η αξιοποίηση του παλαιού Διοικητηρίου Κιλκίς, ως χώρου προβολής της σύγχρονης ιστορίας της πόλης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής προγραμματισμένης επίσκεψης του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Συνεργασία με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και με τον
Κιλκισιώτη Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά είχε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, σε έκτακτη υπηρεσιακή κάθοδο που πραγματοποίησε στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ενόψει της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ προς το τέλος του μήνα.

Έπεσες σε λακκούβα; Δικαιούσαι αποζημίωση

Έπεσες σε λακκούβα; Δικαιούσαι αποζημίωση. 
Συνέντευξη του δικηγόρου Κώστα Τζίκα στην TV100, στις 08/06/2021

(Video) Δραματική έκκληση Γιάννη Καραϊτη για συμμετοχή στην απεργία

Δραματική έκκληση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς Γιάννη Καραϊτη, για συμμετοχή στην απεργία της 16 Ιουνίου 2021.

Η Γεωργία Τριανταφυλλίδου μιλά στη Γνώμη στον Μπάμπη Καραγεωργίου


Η Γεωργία Τριανταφυλλίδου, είναι Τομεάρχης Αθλητισμού Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Συνέντευξη: Χαράλαμπος Καραγεωργίου
-Αρχικά πριν προχωρήσουμε στα επιμέρους ζητήματα θα ήθελα να μου πεις κάποια πράγματα για εσένα (καταγωγή, σπουδές, ασχολίες)

Ανακοίνωση για απεργία και συλλαλητήριο στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, στις 16 Ιουνίου 2021


Ανακοίνωση Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας

- ΟΛΕΣ, ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΕΣ, OΛΟΙ στο συλλαλητήριο των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, την ημέρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου-εκτρώματος, την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 7μμ στην - Πλατεία Ειρήνης
Δυναμώνουμε το Σωματείο μας - Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει

Η γυναίκα με τις κούκλες



Του Φώτη Μισόπουλου
.....και τούτο το ποίημα ή κάποιο άλλο το τοποθετώ κάτω από τ' άσπρα σου πόδια
THOMAS BRASCH [1]

Διήμερο επισκέψεων και συναντήσεων Ε. Αγαθοπούλου στην περιοχή της Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Κυριακή 13 Ιουνίου, η Ειρήνη Αγαθοπούλου επισκέφθηκε τα χωριά Ομαλό, Πεντάλοφο και Πολύπετρο. 

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στηρίζει τη στάση εργασίας και το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ


Ανακοίνωση 
Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες της με επίμαχες διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου αποφάσισε:
Να στηρίξει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ για στάση εργασίας 13.00 με 17.00, για την Τετάρτη 16 Ιουνίου και το συλλαλητήριο που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Κορωνοϊός (15/6/2021): 835 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 22 θάνατοι και 343 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 835, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 416.195 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 28 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.102 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ανακοίνωση σχετικά με περιστατικά κροτωνογενούς εγκεφαλίτιδας


Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τα περιστατικά κροτωνογενούς εγκεφαλίτιδας:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 15/6/2021, 3:28 μ.μ.


Σύλληψη 
για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (14 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών «Άτλας», ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 18 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που βρέθηκαν στην οικία του.

Θέματα για καλά προετοιμασμένους στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας των ΕΠΑ.Λ.


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ. σήμερα κλήθηκαν να αναπτύξουν θέματα που αφορούσαν την ενότητα του «Αθλητισμού». Η ενότητα είναι έννοια γνωστή και επίκαιρη αλλά οι ασκήσεις που επιλέχθηκαν ήταν αρκετά απαιτητικές και κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος της ύλης. Απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα κι έχουν κατανοήσει και αφομοιώσει τη θεωρία στο σύνολό της.

Ευχές Παύλου Τονικίδη για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2021


Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς «Δήμος Αξιών»

Στους μαθητές και τις μαθήτριες μας που από σήμερα δίνουν τη μάχη των πανελλαδικών, εύχομαι με όλη μου την ψυχή καλή τύχη και καλή δύναμη στο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Δήμος Παιονίας: Εφάπαξ βοήθημα σε καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλό εισόδημα


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με την με αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/53061/728/31-05-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2377/τ.Β΄/7-6-2021) τροποποιήθηκε η με στοιχεία ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/ 1228/8-2-2018 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 474/τ.Β΄/14-2-2018) των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, δυνάμει του άρθρου 36 του ν.4508/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει» και έτσι δίνεται πλέον η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και όσοι καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 31/12/2020 (η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν 30/04/2020).

Στο 1ο Αλεξανδρινό meeting στίβου ο ΓΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας διοργανώθηκε την Παρασκευή 11/6 για πρώτη χρονιά το Αλεξανδρινό meeting με διάφορα αγωνίσματα στις κατηγορίες από Κ16 έως και Ανδρών-Γυναικών. Η συμμετοχή υπήρξε αρκετά μεγάλη αλλά οι αθλητές ατύχησαν καθώς αντιμετώπισαν αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και αέρα ενώ υπήρξε και ημίωρη διακοπή.

Εξ αποστάσεως συνεντεύξεις μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με πρόσωπα του ενδιαφέροντός τους


Δελτίο τύπου 
9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 

Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας της ΣΤ΄ δημοτικού οι δάσκαλοι των τάξεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μαζί με τους μαθητές οργάνωσαν και πραγματοποίησαν εξ αποστάσεως συνεντεύξεις με πρόσωπα του ενδιαφέροντός τους.

Επίσκεψη της Ε. Αγαθοπούλου στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου. Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε η δωρεά βιβλίων που διέθεσε για τον εμπλουτισμό των τίτλων της Βιβλιοθήκης Ενηλίκων που έχει δημιουργήσει πρόσφατα το Δημοτικό Σχολείο με ενέργειες του Διευθυντή του, κου Γιάννη Τσιτσίμη.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/6/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
Κάνε τον φίλο σου πρώτο σκόρερ
Μια ποδοσφαιρική γιορτή για τους ποδοσφαιριστές του και όχι μόνο διοργάνωσε ο Αλέξανδρος Κιλκίς τη Κυριακή, καθώς πραγματοποιήθηκε το «Κάνε τον φίλο σου πρώτο σκόρερ».

Τελευταία υπενθύμιση για την εγγραφή στα Πειραματικά Σχολεία Κιλκίς - Αιτήσεις έως και την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στο Πειραματικό Γυμνάσιο έχουν ήδη ξεκινήσει από την Στ΄ τάξη όλων των Δημοτικών προς την Α΄ Γυμνασίου στην πλατφόρμα https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio και διαρκούν από 28/5/2021 έως και 17/6/2021.