Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

(Video) Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.

Παρέμβαση Δήμου Παιονίας στα κοιμητήρια Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την διαμόρφωση νέων τάφων στα υφιστάμενα κοιμητήρια Γουμένισσας. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου υπεγράφη το συμφωνητικό του έργου από τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Αμανατίδη.

Επαίτες επιδοτούμενοι

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε.
Η εξαγορασμένη ερήμωση, ξεκίνησε με τις
• αγροτικές επιδοτήσεις. Το επιδοτούμενο τουμπεκί.. ξεκίνησε όταν άρχισαν να κουνάνε μπροστά από τη μύτη μας σαν δόλωμα το εύκολο χρήμα. Έτσι, ξεχερσώθηκαν τα χωράφια και η χώρα που κάλυπτε, με δική της παραγωγή, πάνω από το 90% της εγχώριας κατανάλωσης, κι έκανε εξαγωγή λαδιού, κρασιού, καπνού και ζάχαρης, τώρα κάνει εισαγωγή μέχρι και τα κρεμμύδια.

Δήλωση Γραμματέα Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Υπογράφει ο Κώστας Σαββίδης

Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής μέσω της διαδικασίας αυτοοργάνωσης, είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία, ώστε να χτίσει και πάλι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Η νέα δημοτική οργάνωση θα επιλέξει να σταθεί με σοβαρότητα απέναντι στην κοινωνία, με γνώμονα το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι συμπολίτες μας , στις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαίου για Ενότητα - Ανανέωση - Πολιτική Αυτονομία. 

Έργο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας από την Π.Ε. Κιλκίς

Την έναρξη των εργασιών συντήρησης προστατευτικών στηθαίων, κατακόρυφης σήμανσης και οδοφωτισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προβλέπει η σύμβαση, σ
υνολικής δαπάνης 790.610,71 ευρώ, που υπέγραψαν, σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΟΡ.ΚΑ. Α.Τ.Ε.Ε.» Γεώργιος Γάγαλης, παρουσία του αναπληρωτή προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς και του υπεύθυνου του έργου, στελέχους της Υποδιεύθυνσης, Διονύση Παρδάλη.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς συγχαίρει μαθητές του

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές του που πήραν μέρος στο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Ιδιαίτερα την Κιουφεντζόγλου-Κατσαβέλη Ελένη, μαθήτρια της Α’ τάξης, η οποία βραβεύτηκε για την επίδοσή της στον παραπάνω διαγωνισμό. 

ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ: Πράσινο φως για νέα διοργάνωση

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ
Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς εκπροσωπώντας τον σύλλογο στις 18 & 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ιερά Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων Αξιούπολης



Σιωνίδης: Οι λάσπες των χωραφιών της δυτικής Παιονίας δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή σκόνη

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα που αφορούν φυσικές καταστροφές με οδυνηρές μάλιστα οικονομικές συνέπειες για τους δημότες, απαιτούν ενημέρωση, αυτοσυγκράτηση και προσοχή.

Κολυμβητήριο «Δημάρχου Γεωργίου Γίτσου» στην Ευρωπό Δήμου Παιονίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 - 14.00 εκμάθηση κολύμβησης μόνο για παιδιά.
14:00 – 20:00 σε λειτουργία για όλους.
Σάββατο και Κυριακή
10.00 - 20.00 σε λειτουργία για όλους.

Μια αναπάντητη επιστολή

Του Κώστα Μπούζα
Έτος 1854. Ο Φραγκλίνος Πήρς, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχει προτείνει στους Ινδιάνους, να αγοράσει μια μεγάλη ζώνη από τις εκτάσεις τους. Ταυτόχρονα έχει υποσχεθεί την δημιουργία μιας περιοχής ελεγχόμενης εγκατάστασης για τον λαό τους. Η απάντηση του Αρχηγού των Ινδιάνων Σηάτλ στον Μεγάλο Λευκό Αρχηγό, θεωρήθηκε ως η πιο ωραία και πιο ουσιαστική διακήρυξη που έγινε ποτέ για το περιβάλλον.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 29/6/2022

Δελτίο τυπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διαπρέπει και απέναντι σε ακαδημίες του εξωτερικού
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα με τα ηλικιακά τμήματα Κ13 και Κ15 έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Balkan International Cup, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 24-27 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Μάττας στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

(Video) Συναυλία του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς, με τίτλο "Η Αυλή της Μουσικής"

Συναυλία του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς, με τίτλο "Η Αυλή της Μουσικής", την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

(Video) Οι "Φραντάλες" του Πόντου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς

Οι "Φραντάλες" του Πόντου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς