Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

(Video) Τι είπε ο Τάκης Αγαθόπουλος για το Δήμο Κιλκίς, στην τηλεόραση ATLAS


Συνέντευξη του επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ", Δημήτρη Αγαθόπουλου, στην εκπομπή "Αυτοδιοικητικα" του τηλεοπτικού σταθμού ATLAS TV

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

600.000 ευρώ για τη βελτίωση καταφυγίων αδέσποτων ζώων από τον ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης προωθεί την βελτίωση των όρων ευζωίας των αδέσποτων ζώων. Με απόφαση που υπέγραψε, ενέκρινε τη χρηματοδότηση 600.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Συνάντηση "Νηρέα" με το Δήμαρχο Κιλκίς

Με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη συναντήθηκε χθες η νέα Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Νηρέας" Μαρία Μασμανίδου – Τσάβαλου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου.

Επίσκεψη 90 μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο "Νόησις"

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Με μεγάλη ανταπόκριση 90 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με τις φιλολόγους τους (Ελευθεριάδου Α., Γλερίδου Α., Αλεξανδράκη Ι. και Δημητριάδου Ε.) πραγματοποίησαν στις 27/11/2019, ημέρα Τετάρτη την πρώτη εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του μαθήματος της Οδύσσειας που διδάσκεται στην Α΄ τάξη.

Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ομάδα μαθητών με τη συνοδεία γονέων και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ. 

Δήμος Παιονίας: Διανομή ξηρών προϊόντων καθώς και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια του Τ.Ε.Β.Α.

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή: Ξηρών Προϊόντων, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) – Βρεφικά, ως εξής:

"Ευχαριστούμε θερμά, τις εταιρείες ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ και ΖΑΚΟΜΑ ΑΕ..."

Ανακοίνωση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παιονίας 
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παιονίας ευχαριστεί θερμά, τις εταιρείες ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ και ΖΑΚΟΜΑ ΑΕ για την πολύτιμη δωρεά με προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή του ανθρώπου και ένας από τους πολλούς τρόπους εκδήλωσής της, η αιμοδοσία, είναι αληθινή πράξη αγάπης.

Τρυποκάρυδος Κιλκίς: "Και μεγαλώνουμε και το γιορτάζουμε"


Υπογράφει ο Τρυποκάρυδος Κιλκίς
Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 σας προσκαλούμε στο 6ο Γενέθλιο Πάρτι μας, παρέα με το μοναδικό Ντουέτο του Γιάννη Λαζαρίδη και της Αναστασίας Πατσακίδου, οι οποίοι με πασίγνωστες επιτυχίες του κλασσικού και σύγχρονου κινηματογράφου, αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα δώσουν στη βραδιά μια άκρως ατμοσφαιρική και γιορτινή διάθεση.

‎Έκθεση κοσμήματος Olga's Jewelry, στον Τρυποκάρυδο Κιλκίς

Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Τρυποκάρυδος Κιλκίς - Tripokaridos Kilkis all day cafe Bistro σας προσκαλεί στην έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ.

Ερώτηση Ελληνικής Λύσης με θέμα, «Σε πλήρη απόγνωση οι ιδιοκτήτες παραδοσιακών καφενείων του ν. Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Α. Αβδελά
Βουλευτή Ελληνικής Λύσης Α' Θεσσαλονίκης
Ερώτηση Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και τον Υπουργό Εργασίας 
Κύριοι Υπουργοί
Οι ιδιοκτήτες παραδοσιακών χώρων αναψυχής και οι επιχειρηματίες εστίασης της Π.Ε. Κιλκίς έφτασαν σε απόγνωση, είτε λόγω των υπέρογκων ποσών που καταβάλλουν σε ιδιωτικές εταιρίες (π.χ. Nova, Cosmote tv, internet), αλλά και στο δηµόσιο (δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές).

Ευχές εορτών από το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς


Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 16 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κεντρική ομιλία Γ. Γεωργαντά στο 21ο Συνέδριο Πληροφορικής και Ψηφιακών Τεχνολογιών

O Yφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε σήμερα την εναρκτήρια κεντρική ομιλία στο 21ο Συνέδριο Πληροφορικής και Ψηφιακών Τεχνολογιών, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Teamworks ICT Conferences.

Έξι νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Η επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς συνεχίζεται με νέα ενδιαφέροντα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων τα οποία περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές δράσεις τοπικής και εθνικής εμβέλειας. 

Ευχές εορτών από τη Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς


Διαβάστε άρθρα μαθητριών του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, για το περιβάλλον

Σκέψεις σ' ένα σκίτσο
Γράφει η Ραφαηλία Τσιρτσίδου
Περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο σκίτσο της Εφημερίδας ¨Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨ του 2003 παρατηρούμε μια άθλια εικόνα του περιβάλλοντος, δηλαδή είναι μολυσμένο από ορυκτούς ρύπους, από καυσαέρια πλοίων, από διάφορα σκουπίδια μέσα στη θάλασσα.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Αρτοβιομηχανία "Φαίδων" που ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο αίτημα μας για παροχή γλυκισμάτων για την υποδοχή, στα πλαίσια της ενημέρωσης γονέων του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες για την συμβολή τους στον κο Γιαβασίδη Σταύρο από το κατάστημα "Αλχημιστής" και στον κο Τσαρίδη από την επιχείρηση " Τρυποκάρυδος".
Ευχαριστούμε και Ευχόμαστε Καλές Γιορτές

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Μάντεψε ποιος» στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος"

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Μάντεψε ποιος» στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος"  (Εθνικής Αμύνης 1), Θεσσαλονίκη, από τη θεατρική ομάδα ΕΡ.Ο.Σ. και σε σκηνοθεσία της Μαριάνας Αλεξανδρή, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Γνωρίστε τη Νιγρίτα στην εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε

Ανακοίνωση εκπομπής "Στον τόπο που γεννήθηκα" της 4Ε
Στην περιοχή των Σερρών συναντούμε έναν πανέμορφο τόπο με πλούσια ιστορία και ξεχωριστές γεύσεις. Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 13:00 επισκεπτόμαστε τη Νιγρίτα. Μαθαίνουμε την ιστορία, ξεναγούμαστε στους ιστορικούς ναούς, γνωρίζουμε τα λαογραφικά της μουσεία, γευόμαστε τοπικές συνταγές και χορεύουμε στον Αϊ- Γιώργη.

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019» - Βραβεύτηκαν οι Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις EURIMAC, ΚΛΕΜΑΝ και ALUMIL

Η Απονομή των Βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός επιβράβευσης και προβολής της υγιούς μεταποιητικής δραστηριότητας.

Η οικογένεια του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς, μεγάλωσε και απέκτησε τρίτο μέλος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30, στη νέα δομή μας ΚΔΑΠ Athletics Kinesis for Kids, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 27, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της και ο καθιερωμένος μας αγιασμός.

Περί ΚΙΝΑΛ και εκπροσώπων του ο λόγος…

Γράφει η Σοφία Ψαρρά
Λένε επιγραμματικά πως κάνουμε επιλεκτική και αμήχανη αντιπολίτευση, δεν μας ταιριάζει πλέον ο όρος αριστερά, θέλουμε τον αφανισμό του χώρου τους ενώ ψευδώς ζητούμε συνεργασία μαζί τους κτλ.

Δράσεις ΚΔΑΠ "Άθλος Κιλκίς", για τα «δικαιώματα των παιδιών» και «παιδιών με αναπηρία»

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος Κιλκίς"
Αυτήν την εβδομάδα διευρύνθηκε ο κύκλος συζητήσεων με τους μαθητές του  ΚΔΑΠ "Άθλος Κιλκίς", για τα «δικαιώματα των παιδιών» και «παιδιών με αναπηρία».