Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

"Πιέζουν για αλλαγή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων"

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Δ.Α.Κ.Ε.) ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Τα στελέχη των ΣΥΝΕΚ σε όλη την Ελλάδα πιέζουν για αλλαγή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων το καλοκαίρι για να πάρουν αυτοί τις θέσεις.!

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για την ανθρωπιστική κρίση


Σχετικά με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Με βάση τα στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου μας, το σύνολο των αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανέρχεται σε 6030. Από αυτές οι 5866 αιτήσεις αφορούν μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ γενικής εκπαίδευσης και 164 ειδικής αγωγής.
Συγκεκριμένα οι 5866 αιτήσεις κατανέμονται ως εξής:

RECORDED MEMORIES - Καταγεγραμμένη Μνήμη

RECORDED MEMORIES - Καταγεγραμμένη Μνήμη
20 Μαρτίου – 18 Μαΐου 2015
Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης / Αποθήκες & Γραφεία Στρατού (Α’ Προβλήτα, Λιμάνι)
Εγκαίνια: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, ώρα 20.00
Το Goethe-Institut Thessaloniki και το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνουν τα εγκαίνια της έκθεσης Recorded Memories – Καταγεγραμμένη Μνήμη την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015.

Να τα εκατοστίσεις 80χρονη γιαγιά Αγαθή Αποστολίδου


Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «ΠΡΟΤΑΣΗ» για την προσφορά αποκριάτικων στολών και είδη μπιζού για τα παιδιά του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το φούρνο «Κάτι καπνίζει..» για την προσφορά πρωινού γεύματος για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Κάλεσμα Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Υπογράφει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας-Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Στις επερχόμενες εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ ψήφισε με γνώμονα το τι συνδικαλιστικό κίνημα έχουμε ανάγκη.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν για τη συνεχή προσφορά τους σε προϊόντα για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου, τους:

Γεωργαντάς: Internet και στις 5.493 "λευκές" αγροτικές περιοχές

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους 27 βουλευτές της Ν.Δ. ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας , Υποδομών , Ναυτιλίας και Τουρισμού με θέμα: INTERNET ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5.493 «ΛΕΥΚΕΣ» ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Είσαι συνένοχος, Κάρολε! Λοιπόν… καληνύχτα!

Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
Εγκατέλειψες, επιτέλους, το Προεδρικό Μέγαρο, Κάρολε Παπούλια.
Αποχαιρέτησες, επιτέλους, τον τίτλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, μιας Δημοκρατίας που επί των ημερών σου έγινε η πιο τσαλακωμένη και ατιμασμένη Δημοκρατία της Ευρώπης.
Σε τίμησαν οι Έλληνες, Κάρολε Παπούλια, όσο τίμησαν ελάχιστους άλλους! Αλλά εσύ δεν τους τίμησες!

«Με Δύναμη Από την Κηφισιά» στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας φιλοξενεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 9 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο την εξαιρετική παράσταση των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά  «Με Δύναμη Από την Κηφισιά»

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών και συνταξιοδοτήσεις

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς Κυριακής Ματσακίδου
Όσον αφορά το χρόνο υποβολής παραίτησης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις οι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών υποβάλλονται από τις 21 μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Σαν σήμερα… πριν από 22 χρόνια ακριβώς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ιδρύθηκε το 1993, με γενέθλια ημερομηνία τη 19η Μαρτίου. Αποτελεί παράρτημα του Κεντρικού Λυκείου των Αθηνών και ανήκει στην μεγάλη οικογένεια των Λυκείων Ελληνίδων.

Αισθητικές παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους στο Κιλκίς

Παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κιλκίς ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος με αφετηρία το κεντρικό μικρό πάρκο – συντριβάνι που βρίσκεται πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Διάκριση ΓΕΛ Πολυκάστρου

Η ανάπτυξη των γνώσεων και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών για τη χρήση καινοτόμων πρακτικών, με στόχο την ανάπτυξη των οριζόντιων ικανοτήτων τους(επικοινωνία, συνεργασία, δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, ανάληψη πρωτοβουλιών, εξοικείωση με τις τέχνες, ικανότητα του «μαθαίνω να μαθαίνω») αντάμειψε με το Πρώτο Βραβείο Δημιουργικότητας το τμήμα Α1 του ΓΕΛ Πολυκάστρου, που έλαβε μέρος με τη δράση «Χειρών Τεχνήματα» στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εικονικής Επιχειρηματικότητας υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του καθηγητή τους Α. Τομπουλίδη.

«Πιστοποίηση Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων - Φορείς Κατάρτισης - Εξεταστικά Κέντρα»

Το Τμήμα Προγραμματισμού της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει δελτίο για την «Πιστοποίηση Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων - Φορείς Κατάρτισης - Εξεταστικά Κέντρα»:

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς"

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς" 
Διαβάστε

Η Kleemann ζητά υπάλληλο γραφείου - 19 Μαρτίου 2015

Η Kleemann ζητά υπάλληλο γραφείου.
Δείτε

Πρώτη φορά στο Κιλκίς το Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσάνων


Πρώτη φορά στο Κιλκίς το Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσάνων,
27 - 26 - 29 Μαρτίου 2015, στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μόνη λύση η τήρηση της συμφωνίας-Κρίσιμη συνάντηση κορυφής το βράδυ στις Βρυξέλλες·Μήνυμα ενότητας από την Βουλή- Όχι στους εκβιασμούς·Φραγκφούρτη- Εξέγερση στην καρδιά του συστήματος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βόμβα για τον Χατζηδάκη-Αποκάλυψη Τσίπρα: «Εφεύρεση της προηγούμενης κυβέρνησης η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ»- Η απάντηση του Κωστή στην επίθεση·Έγκυρες πηγές- Το Βερολίνο ετοιμάζει ντρίμπλα με το Δίστομο·Μεγάλη ένταση στη Βουλή με την Ζωή και τον Κυριάκο (Μητσοτάκη)