Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα προπονήσεων της σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινά και επίσημα η χρονιά στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Νέα φιλοσοφία φέτος με αρκετούς ικανούς προπονητές, ευχέρεια για πολλά τμήματα, αλλά και πολλά γήπεδα, μιας και θα χρησιμοποιηθούν πέραν των εγκαταστάσεων του Σαλάτς, το Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, όπως και το γήπεδο του Σταυροχωρίου, με τα παιδιά μας να έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες υποδομών και ασφάλειας.

Ενημερωτική δράση της Αστυνομίας σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο σε σχολεία και θα δίνουν συμβουλές και οδηγίες στους μαθητές και στους γονείς τους, σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή συμπεριφορά.

2ο Camp Αξιολόγησης νέων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει το 2ο Camp Αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών στο Κιλκίς με σκοπό την ανίχνευση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.

Κιλκίς: Επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον "Άθλο" - Video


Επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον "Άθλο", την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο Πάρκο Κιλκίς

Σέρρες: Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και λήστευε πολίτες

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για απάτη και απόπειρα απάτης. Ειδικότερα, το πρωί της 25 Αυγούστου του 2017, πήγε σε 2 οικίες σε περιοχή των Σερρών, που διέμεναν 81χρονη και 86χρονη αντίστοιχα και προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και επικαλούμενος δήθεν κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς λόγω προβλήματος στην ηλεκτρική εγκατάσταση, αποπειράθηκε να τις εξαπατήσει και να τις αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Άρχισαν οι εγγραφές στον Σύλλογο Στενημαχιτών «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του. Στο σύλλογο λειτουργούν δύο παιδικά χορευτικά τμήματα (αρχαρίων και προχωρημένων), ένα εφηβικό, ένα ενηλίκων, καθώς και τμήμα θεατρικού παιχνιδιού. 

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Αύγουστο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Αύγουστο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Αύγουστο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -714- άτομα και ειδικότερα:

Αυγενάκης από Κιλκίς: «Όραμα μας να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας»

Δελτίο τύπου Λευτέρη Αυγενάκη
Στο Κιλκίς εγκαινίασε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης τη δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα στο πλαίσιο της 82ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Ο άγνωστος Ιάπωνας πλοίαρχος που έσωσε τους προγόνους μας στη Σμύρνη το 1922

Του Θεοφάνη Μαλκίδη 
Mε τη Σμύρνη στις φλόγες και τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αναζητούν τη σωτηρία, ένας Ιάπωνας καπετάνιος εμπορικού πλοίου και το πλήρωμά του, συγκλονισμένοι από την εικόνα της τραγωδίας παίρνουν μια γενναία απόφαση και μεταφέρουν στο κατάστρωμα όλο το φορτίο από μετάξι και δαντέλα που ήταν αποθηκευμένο στα αμπάρια και χωρίς δισταγμό τα πετάνε στη θάλασσα. 

Κικίλιας, Χαρακόπουλος από Κιλκίς: "Αξίζουμε καλύτερα" - Video

Συνέντευξη τύπου Κικίλια, Χαρακόπουλου στο Κιλκίς την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Έκτακτη ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ: "Δύο μεγάλες διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης του Κιλκίς"

Φωτογραφία Αρχείου
Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι από το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017 τέθηκε εκ νέου εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο ύδρευσης Σταυροχωρίου, λόγω δύο μεγάλων διαρροών στον αγωγό τροφοδοσίας νερού.

"Τα παιδιά συναντούν τ' αλογάκια" στο Πάρκο Κιλκίς - Video


Ιππικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά, από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς στο δημοτικό πάρκο, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.