Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ζήσε το όνειρο, έλα στους καλύτερους!


Μην ξεχάσετε να πάρετε την κάρτα διαρκείας του ΓΑΣΚ , Α1 Ανδρών Χάντμπολ για τη νέα περίοδο


Άρχισαν οι εγγραφές στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ενημερώνουμε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές με χρονολογίες 1998 εως 2006. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά  στο γήπεδο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ από τις 18:00μμ εως 20:00 μμ με τιμή εγγραφής 50Ε. 
Επίσης για πρώτη φορά στον Ν.ΚΙΛΚΙΣ η ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διημιουργία σχολής τερματοφυλάκων για την ποδοσφαιρική  περίοδο 2012-2013 με προπονητή τον κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ.
Έναρξη προπονήσεων 18/9/12 (Υποχρεωτική η παρουσία γονέων)

Ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της χειροσφαιρικής ομάδας του Γ.Α.Σ.Κιλκίς.

Ο σκοπός της λειτουργίας των τμημάτων δεν είναι άλλος από την εκγύμναση, τη διασκέδαση και κοινωνικοποίηση των παιδιών, η καλλιέργεια αρχών και αξιών όπως ο σεβασμός και η ευγενής άμιλλα και φυσικά η ανάδειξη νέων ταλέντων που θα σταδιοδρομήσουν μελλοντικά στο άθλημα. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 7 χρονών και πάνω τα οποία θα πλαισιώσουν ανάλογα με την ηλικία τους τα τμήματα:

Προσπάθησαν να κλέψουν αλλά δεν τους έκατσε

Συνελήφθησαν χθες (01.09.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο ημεδαποί 22 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και απείθεια.

Έπεσε από σκάλα και σκοτώθηκε

Χθες (01.09.2012) το απόγευμα, στην Πλάκα Πιερίας, 63χρονος ημεδαπός στην προσπάθειά του να κλαδέψει δένδρο χρησιμοποιώντας σκάλα στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων περίπου πάνω σε μεταλλική σωλήνα στήριξης παροχής νερού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας.

"Είμαι Ελληνίδα και θέλω να γυρίσω στη γη μου"!

Σήμερα στις 21:30 στο θερινό Σινεμά του Λόφου Κιλκίς

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ
ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -διάρκεια: 107΄-παραγωγή: 2011(βραβείο καλύτερης ταινίας, Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για το 2012, βραβεία σκηνοθεσίας και α ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν)
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
με τους Aντώνη Καφετζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστο Στέργιογλου, Αχιλλέα Κυριακίδη, Μισέλ Δημόπουλο, Μηνά Χατζησάββα

Ειδικές οικονομικές ζώνες για την ανάπτυξη Στην Ελλάδα

Τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα να αναπτυχθεί οικονομικά και να βγει από την κρίση προτείνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Η ελληνική γη, από τους πανάρχαιους χρόνους, προσέφερε στους κατοίκους της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων θαυμάσιας ποιότητας και γεύσης, χάρη στα πλούσια συστατικά του εδάφους και την ηλιοφάνεια .Οι κάτοικοι του ελληνικού χώρου, αξιοποιώντας τα προϊόντα αυτά, δημιούργησαν στο πέρασμα του χρόνου μεγάλη ποικιλία τροφίμων με εξέχουσα γεύση, ωραία εμφάνιση και διατροφική αξία

Διαβάστε ποιοι θα δουλέψουν για 8 μήνες στο Δήμο Παιονίας

Αποτελέσματα Διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου (οχτώ μήνες) στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παιονίας

Λαογραφικά του Σεπτεμβρίου

Γράφει ο Κώστας Μπούζας
Τον ονόμασαν και Σπορτιάτη και Τρυγητή και Τρυγομηνά και Τρύγο και Πετιμεζά και Πρωτοβρόχια και Ορυκτολόγο και Χινόπωρο κι Αγιονικήτα και Σταυριάτη. Δεν είναι άλλος από τον Σεπτέμβριο που σηματοδοτεί την αρχή του Φθινοπώρου, της εποχής δηλαδή που φθίνουν οι οπώρες. Ταυτόχρονα αποτελεί χρονικό ορόσημο της εξόδου από την ραστώνη του καλοκαιριού και του νέου ξεκινήματος.

Έλληνες: Τους μισώ αλλά και τους θαυμάζω!

Σ' ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.
«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ' απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνετε η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται».

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Η εταιρεία STAND PROMOTION ΕΠΕ, συνεργάτης της Vodafone αναζητά άμεσα νέους και νέες στο Κιλκίς για καθημερινή μόνιμη απασχόληση για τις προωθητικές ενέργειες της Vodafone.

Δείτε ΕΔΩ