Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Για την αδιαφιλονίκητη περιουσία του “είναί μας”

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ διαμόρφωση και από κοντά η Παιδεία μας προ πολλού απο-προσδιορίζονται διεθνικά και μετα-προσδιορίζονται κυβερνητικά από βασικές οροθεσίες εξαιρετικά εκσυγχρονισμένες και προγραμματισμούς ακραίας μεταχρονολόγησης. Με βασικό κεντρικό κίνητρο την διαχείριση ανθρώπων και πραγμάτων.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Παιονίας για το θάνατο της Κικής Καναροπούλου

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Παιονίας
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια της Κικής Καναροπούλου. Η εκλιπούσα ήταν στέλεχος της Αναπτυξιακής Κιλκίς και είχαμε πολυετή και αγαστή συνεργασία.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Κικής Καναροπούλου

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το αδόκητο χαμό της Κικής Καναροπούλου, η οποία ανήκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.

Τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα...

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Καθώς λοιπόν η ΕΡΓΟΣΕ ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη έναρξη λειτουργίας της ηλεκτροκίνητης σιδηροδρομικής γραμμής προς Σ.Σ. Ειδομένης, πληροφορούμαστε ότι επίκειται άμεση μεταστέγαση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας στον ίδιο σιδηροδρομικό σταθμό.

Πρόγραμμα ανοιχτής εκδήλωσης ''Tell Me Your Story - Πες μου την Ιστορία σου''

''Tell Me Your Story - Πες μου την Ιστορία σου'' από το OK RADIO και την εκπομπή ''πολιτικοΛΟΓΟΣ'' του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά
Μετά από 3 χρόνια δυναμικής παρουσίας και έντονης δραστηριότητας ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΣ του OK RADIO προχωράει στο επόμενο αισιόδοξο βήμα! Και αυτό είναι η πραγματοποίηση μιας ανοιχτής Επαφής, live action Επικοινωνίας, με το κοινό. Μέσα από Πέντε Θεματικά Πανελ, 12 Ομιλητών - Καλεσμένων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατάρτιση εργαζομένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων – αγροτικών προϊόντων


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε. - Κ.Δ.Β.Μ. υλοποίησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με τίτλο «Βασικές Αρχές Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων - Αγροτικών Προϊόντων». Στη δράση συμμετείχαν ιδιωτικοί υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις μικρομεσαίας κλίμακας στον τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων. Οι ωφελούμενοι καταρτίστηκαν με δια ζώσης εκπαίδευση στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο.

Αναβίωση του εθίμου του Κουρμπανιού στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Στενημαχιτών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει φέτος, το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.

Περισσότερα από 300.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς

Οι συντονισμένες ενέργειες και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν προχθές (31 Ιανουαρίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 3 ημεδαποί άνδρες – μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Τα νέα του Επιμελητηρίου Κιλκίς (2/2/2024)

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Κιλκίς στον επενδυτικό χάρτη της κυβέρνησης
Κλιμάκιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη και την Σύμβουλο σε θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κα. Καλλισθένη Πάκα, συναντήθηκε την 30.1.2024 στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Φραγκογιάννη, αρμόδιο για θέματα οικονομικής διπλωματίας και εξωστρέφειας.

Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Συλλόγου των Παιόνων Γουμένισσας

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου των Παιόνων Γουμένισσας σε γνωστό καφέ της πόλης. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα. 

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς αγωνιστική συνάντηση kick boxing στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στι
τς 28/01/2024 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγωνιστική συνάντηση kick boxing στην Θεσσαλονίκη από τον αθλητικό σύλλογο Golden Gloves Petrosyan Team εντός των εγκαταστάσεων του στην Θεσσαλονίκη.

(VIDEO) Κουρμπάνι 2024, από τον Λαογραφικό Σύλλογο Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων"

Κουρμπάνι 2024, από τον Λαογραφικό Σύλλογο Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων". Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024.