Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

"Δεν θρηνούμε για μια συνάδελφο. Κλαίει ένα ολόκληρο σχολείο"


Επικήδειος του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για τη συνάδελφο Σοφία Μιχαηλίδου

Εκφώνησε ο διευθυντής του σχολείου Λεωνίδας Αρβανιτίδης
Δεν έγραψα με μελάνι αυτά τα λίγα που θα πω για την Σοφία μας. Όχι τα έγραψα με δάκρυα. Δεν θρηνούμε για μια συνάδελφο. Κλαίει ένα ολόκληρο σχολείο. Δάσκαλοι, γονείς και οι αγαπημένοι της μαθητές θρηνούνε για την απώλεια μιας πραγματικής αρχόντισσας. Δεν υπήρχε αρετή που δεν στόλιζε την Σοφία. Η καλοσύνη της απαράμιλλη. 

Καθαρή νίκη Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Καθαρή νίκη Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, έδειξαν οι 6 κάλπες σε Γουμένισσα, Καμπάνη, Πολύκαστρο, Χέρσο και Κιλκίς. 

Αποχαιρετισμός σε μια εκλεκτή συναδέλφισσα


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κιλκίς πενθεί την αποδημία μιας πολυαγαπημένης συναδέλφισσας. Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης αποχαιρετά πρόωρα μια ιδιαίτερα αγαπητή δασκάλα, τη Σοφία Μιχαηλίδου. Η Σοφία, η Σοφία μας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της, στους γονείς των μαθητών/τριών της και στους μαθητές/τριες της. 

Κορωνοϊός (12/12/2021): 3.225 νέα κρούσματα (33 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 90 θάνατοι και 708 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.225, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.002.877 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 88 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.730 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευχές Χριστουγέννων από τον Πρόεδρο Κοινότητας Κιλκίς, Αθανάσιο Καριοφύλλη



Συμβαίνει τώρα στο Κιλκίς: Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, 12 Δεκεμβρίου 2021


Όταν κάποτε αναρχικοί και "ξένοι πράκτορες" εχθροί της Ελλάδας, έκαιγαν τη γαλανόλευκη, βρέθηκε ένας βλάκας πολιτικός ο οποίος είπε πως αποτελεί ένα απλό πανί και τίποτα άλλο! Για αυτό το "πανί" φυσικά θυσιάστηκαν χιλιάδες Ελληνόπουλα. Αυτό το πανί είναι σύμβολο, είναι έμπνευση, είναι τιμή. Όταν το σέβεσαι φυσικά και δεν ανέχεσαι να κυματίζει κουρελιασμένο...

Αναβάλλεται το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κιλκίς


Το σημερινό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Λατσιών στο Κιλκίς αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας (;;;) για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Συλλυπητήρια Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, για το θάνατο της Σοφίας Μιχαηλίδου


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της αγαπημένης δασκάλας των παιδιών μας, της Σοφίας Μιχαηλίδου. Η απουσία της θα είναι αισθητή τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και για εμάς τις οικογένειες των παιδιών. Καλό παράδεισο.

(Video) Κιλκίς, 12 Δεκεμβρίου 2021: Επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ

Κιλκίς, 12 Δεκεμβρίου 2021: Επαναληπτικές εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ

Το δωμάτιο



Του Φώτη Μισόπουλου
Ανέσυρε μια φράση από το θησαυρό που είχε και την ψιθύρισε
ΤΖΑΙΗΜΣ ΤΖΌΥΣ[1]

"Άθλος" Κιλκίς: Με 2 Χάλκινα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2021


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2021 έδωσε για ακόμα μια χρονιά ο «ΑΣ Άθλος Κιλκίς». Με 2 Χάλκινα και 2 συμμετοχές έκλεισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Χαλκίδα για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ.