Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στο FOCUS FM

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη στο ρ/σ FOCUS FM 103.6, στην εκπομπή «FOCUS στη 1» με τον Στέφανο Δαμιανίδη
Για τους κυβερνητικούς χειρισμούς απέναντι στη διαρκή τουρκική προκλητικότητα
Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η προκλητικότητα των Τούρκων έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Χρειάζεται μια πιο δυναμική αντιμετώπιση από την Ελληνική Κυβέρνηση, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Εθελοντικός καθαρισμός της Κρήνης Σαλάτς στο Κιλκίς


Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η ΔΕΥΑΚ βάζει την επιτυχημένη της σφραγίδα στην αντιπλημμυρική προστασία του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς με μια ουσιαστική παρέμβαση που θα βελτιώσει το σύστημα απορροής των βρόχινων νερών μειώνοντας συγχρόνως τα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων.

Συνελήφθη υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς συνελήφθη σήμερα το πρωί Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Για την υπόθεση στην οποία φέρεται ότι εμπλέκεται, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχουν συλληφθεί και άλλοι αστυνομικοί, καθώς επίσης και πολίτες.

Μέτρα για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι παρακάτω οδηγίες ως μέτρα προστασίας για την προστασία των πολιτών από τις βλαπτικές συνέπειες των υψηλών θερμοκρασιών και του καύσωνα ως εξής:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το βράδυ του Σαββάτου

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ σε συνέχεια του α.α.12/2020 (α.α. 13/2020), που ισχύει από το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουλίου 2020 μέχρι και την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020.

Ορκίστηκε ο Ηλίας Τσιραμπίδης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Δροσάτου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς ορκίστηκε σήμερα ως νέο μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Δροσάτου ο κ.Ηλίας Τσιραμπίδης. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ευχήθηκε στον νέο κοινοτικό σύμβουλο μια δημιουργική και παραγωγική θητεία στην Αυτοδιοίκηση με βάσεις ανάπτυξης για το Δροσάτο υπογραμμίζοντας την αξία της συνεργασίας στην επίτευξη αυτού του σκοπού. 

Τα ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς ταξιδεύουν στο βυθό της θάλασσας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς 
Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο και τα παιδιά και στις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι κεντρικό θέμα αυτής της εβδομάδας αποτέλεσε η θάλασσα και ο βυθός. 

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στον ρ/σ «Παραπολιτικά fm”

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη στον ρ/σ «Παραπολιτικά fm”, στην εκπομπή «Πρωινή πτήση» με το δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο
Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις για «μαγαζιά» και «παραμάγαζα» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Πολλές φορές στην πολιτική παρατηρούνται φαινόμενα και συμπεριφορές, που δε συνάδουν με την ηθική που οφείλει να διακρίνει κάθε πολιτικό και κάθε πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση. Δυστυχώς, στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί αυτό πολλές φορές και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κιλκίς: Κινητοποίηση ΚΚΕ και ΚΝΕ για να αποσυρθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποίησαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, απαιτώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και καλώντας το λαό και τους εργαζόμενους του Κιλκίς σε ξεσηκωμό.

Τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2020 – Λειτουργία καταστημάτων

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2020 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου.

«Ο Μικρός Πρίγκηπας» από την ομάδα «Τraccia giovanNile», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η ομάδα «Τraccia giovanNile», που αποτελείται από μαθητές του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, θα παρουσιάσει στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, τη δική της μουσικοχορευτική εκδοχή του παραμυθιού «Ο Μικρός Πρίγκηπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς