Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Κιλκίς: Φτωχό το πολιτιστικό καλοκαίρι 2020, λόγω κορωνοϊού

Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Κατά παράδοση, τους μήνες Μάιο-Ιούνιο, τόσο οι πόλεις, όσο και τα χωριά του ν. Κιλκίς θα έσφυζαν από ζωή, κόσμο και αλλεπάλληλες χορευτικές-θεατρικές εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, ομιλίες, πανηγύρια, κτλ. 

Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας. Ομιλητής ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης εκπαιδευτικός Β/θμιας, πρώην Υπουργός Παιδείας. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Προϊστάμενο της Α/θμιας εκπαίδευσης Άρη Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Ξενέλη πρόεδρο της ΕΛΜΕ Κιλκίς, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Κάντε κλικ ΕΔΩ

Ευχές για τη Γιορτή της Μητέρας, από τη ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς, της Νέας Δημοκρατίας


Κ. Κιλτίδης: Το μεταναστευτικό στον νομό Κιλκίς

Του Κώστα Κιλτίδη
Όταν προέκυψαν οι μαζικές μετακινήσεις μεταναστών στο νομό μας απουσίασα από την πολιτική πραγματικότητα του νομού, μη έχοντας ενεργό ιδιότητα. Η πολιτική θέση μου για το ζήτημα είναι σταθερή εδώ και 25 χρόνια. "Την Πατρίδα την υπερασπιζόμαστε στα σύνορα και τους ανθρώπους όπου και όταν τους συναντήσουμε". "Οι Έλληνες ως Έλληνες και οι ξένοι ως ξένοι", με την ηθική παρακαταθήκη του ξένιου Δία και τον Χριστιανισμό. 

Συγκρατημένη… απαισιοδοξία στον εμπορικό κόσμο του ν. Κιλκίς

Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου 
Με συγκρατημένη… απαισιοδοξία ανοίγουν μετά από σχεδόν δύο μήνες, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα του νομού Κιλκίς. Και οι τέσσερις Εμπορικοί Σύλλογοι, Αξιούπολης, Γουμένισσας, Κιλκίς και Πολυκάστρου εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τη βιωσιμότητα των καταστημάτων στο άμεσο μέλλον, δεδομένης της έλλειψης ρευστότητας που καλούνται να αντιμετωπίσουν. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 11/5/2020, 12:30 μ.μ.

Έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού
Έλεγχοι διενεργούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

"Άδικη παράληψη αντιπλημμυρικών έργων σε Καμπάνη και Μάνδρες"


Υπογράφει ο Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Αρχές Δεκεμβρίου και μετά από συνάντηση της παράταξης μας “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ’’ με τους προέδρους των οικισμών της πρώην Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού μας αναφέρθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής με βάση την κρισιμότητα τους.

Τηλεοπτικό σποτ-κοινωνικό μήνυμα ΕΛ.ΑΣ: Μαζί τα καταφέραμε - Μαζί προσπαθούμε - Μαζί θα συνεχίσουμε

Κιλκίς: Συνελήφθη 45χρονη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, μια 45χρονη ημεδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας τα μέτρα προσωρινής απαγόρευσης της λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Το χαβά του ο Τζηκαλάγιας: Επιμένει για μεταφορά της 71ης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς στην Καστοριά

Τη ΝΟΔΕ Καστοριάς «δείχνει» ο Ζ. Τζηκαλάγιας 
Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Συνεχίζει να υπερασπίζεται την πρόταση του περί μεταφοράς της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» από τη Νέα Σάντα του ν. Κιλκίς στην εκλογική του περιφέρεια ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, αλλά και να προκαλεί, εμπλέκοντας αυτή τη φορά και τη ΝΟΔΕ Καστοριάς σε ό,τι αφορά στην πατρότητα της ιδέας.