Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Εντοπίσθηκε κρούσμα ευλογιάς σε εκτροφή προβάτων – Δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο- Σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα σχέδια

Ανακοίνωση 
Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κατόπιν ενημέρωσης από την αρμόδια κτηνιατρική αρχή, τέθηκε υποψία παρουσίας Ευλογιάς των προβάτων σε εκτροφή προβάτων στην Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνης, του Δήμου Λοκρών, της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

24ωρη απεργία ΠΟΕ - ΟΤΑ, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023



Ομιλία Πέτρου Παππά στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ομιλία στη Βουλή για το φορολογικό νομοσχέδιο έκανε χθες ο Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς. Στην ομιλία του ο Π. Παππάς τόνισε την ανάγκη θέσπισης ενός σταθερού, δικαίου φορολογικού συστήματος με προοδευτικό συντελεστή φορολόγησης και μείωση του φόρου για επιχειρήσεις με χαμηλούς τζίρους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 8/12/20204 7:57μ.μ.

Σχηματισμός δικογραφίας για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές
Σε συνέχεια του από 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δελτίου Τύπου, αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων στη Χαλκιδική, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπός άνδρας, που ενέχεται στην διάπραξη των 19 περιπτώσεων κλοπών από οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και των κλοπών πολυτελών οχημάτων, με αφαίρεση των κλειδιών τους που εντοπίζονταν στις οικίες.

Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια 2024, από τους Περιπατητές Κιλκί;

Διατίθενται έναντι δωρεάς 4,00 ΕΥΡΩ προς τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς.

Χριστούγεννα 2023: Πού θα βρεις τα φθηνότερα μελομακάρονα;

Δελτίο τύπου 
Pricefox
Την ανιούσα φαίνεται ότι έχουν πάρει και οι τιμές στα μελομακάρονα.
Σύμφωνα με την έρευνα του Pricefox, την online πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου και παρόχων ενέργειας και τους ειδικούς της σύγκρισης, οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν αδρά τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Καθώς φέτος δεν συμπεριλαμβάνονται στο καλάθι του καταναλωτή.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

- Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα εξής σημεία του οδικού δικτύου:

Πέτρος Παππάς στην “Γνώμη Κιλκίς Παιονίας”: “Η συγκρότηση μιας ελκυστικής προοδευτικής παράταξης, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”

Συνέντευξη παραχώρησε στην Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τον Μπάμπη Καραγεωργίου ο Πέτρος Παππάς, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Μακεδονίας – Θράκης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η πρόληψη πρέπει να παραμείνει δωρεάν και δημόσια για όλους και όλες

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Σήμερα, για ακόμα μία φορά στην εργασιακή μας ζωή, στα Κέντρα Πρόληψης ανησυχούμε βαθιά, καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ύπαρξη και λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης και υποβαθμίζουν συνολικά τις υπηρεσίες και τα προγράμματα πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης στο χώρο των εξαρτήσεων.

(VIDEO) "Φτάνει ο εμπαιγμός της κυβέρνησης", φωνάζουν οι εργαζομένοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς


(VIDEO) Γεωργαντάς: 277 διαδραστικοί πίνακες σε σχολικές μονάδες του Νομού Κιλκίς

(VIDEO) Στη βόλτα με το σκύλο, έχουμε πάντα μαζί σακουλάκι και λουρί