Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Μέτρα πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορονοϊού σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας

Σύσταση για «Μέτρα Πρόληψης Αποφυγής και Περιορισμού της Διάδοσης Sars-Cov-2 σε αθλητικές εγκαταστάσεις» αποστέλλει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στους φορείς εκείνους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή Νωπών Προϊόντων στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ στα παρακάτω σημεία διανομής:

Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στις 7 & 8 Μαρτίου 2020 στο «Λόφο» Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Η προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ξεκινάει από το Κιλκίς. Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Ποδηλάτης», σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στις 7 & 8 Μαρτίου 2020 στον «Λόφο» Κιλκίς.

Επιτυχίες των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο των μαθηματικών διαγωνισμών του σχολικού έτους 2019-2020 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες.

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Κιλκίς: Γυναίκα, μία Λέξη, ένα Σύμβολο

Τρεις γυναίκες καταξιωμένες στην κοινωνία και στην εργασία τους φωτίζουν από τη δική τους οπτική τη σχέση της γυναίκας με τη δημοσιογραφία, την ψυχολογία και την τέχνη.

Δράσεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας (4/3/2020)


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Την Τρίτη 25.02.2020 πραγματοποιήθηκε δράση του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γουμένισσας και την Αντιδημαρχία Παιδείας. Κλιμάκιο του Νοσοκομείου επισκέφθηκε και παρέδωσε αντισηπτικά χεριών και προστατευτικές μάσκες στα: α) 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας β) 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας γ) Γυμνάσιο Γουμένισσας δ) Λύκειο Γουμένισσας ε) 1ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας στ) 2ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας ζ) Παιδικό Σταθμό Γουμένισσας η) ΚΑΠΗ Γουμένισσας. 

Τα στραβά και τ' ανάποδα της πόλης μας... (4/3/2020)

Του Μάκη Ιωσηφίδη
Στην διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Μεσημβρίας στην περιοχή του Σαλάτς, υπάρχει το υπόλειμμα μιας κυλινδρικής σωλήνας κάποιου οδόσημου που κάποιοι την έκοψαν χωρίς να φροντίσουν να εξαφανίσουν το υπόλειμμα που προεξέχει. 

(Video) Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Οδηγίες και μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού"


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και ώρα 12:00, σε συνεργασία µε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, µε θέµα, "Οδηγίες σχετικά µε τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό στις σχολικές μονάδες."

Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων & Νεανίδων


Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Ελευθέρας Πάλης Εφήβων & Νεανίδων, που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, Σάββατο και Κυριακή 7 και 8 Μαρτίου 2020. Η συνέντευξη δόθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Ανθρωποκτονία 44χρονης ημεδαπής στη Βέροια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 44χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (3 Μαρτίου 2020) το πρωί δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας.