Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

(Video) Συνάντηση γυναικών με την υποψήφια βουλευτή Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη

Συνάντηση γυναικών με την υποψήφια βουλευτή Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.

Το ΚΔΑΠ Kinesis τιμά τις Παγκόσμιες Ημέρες και την 25η Μαρτίου

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Στο ΚΔΑΠ Kinesis αφιερώσαμε χρόνο για να μιλήσουμε για την Ημέρα της Γης. Συζητήσαμε για το πώς μπορούμε να την προστατεύσουμε αλλά και παράλληλα από τι κινδυνεύει. Παρακολουθήσαμε ένα εκπαιδευτικό βίντεο με πληροφορίες για τη Γη μας και στη συνέχεια ακούσαμε το παραμύθι «Η Χριστίνα σώζει τη γη», μαθαίνοντας έτσι τι είναι σωστό να κάνουμε ώστε να μην τη βλάπτουμε. Στη συνέχεια αφιερώσαμε και την ώρα των εικαστικών μας στο ίδιο θέμα.

Γουμένισσα: Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών

Οργανωτική Επιτροπή Πορείας στη Γουμένισσα
Ευαισθητοποιημένοι και αρκετά εξοργισμένοι με τη διαχείριση του εγκλήματος που αφορά τα Τέμπη θα προχωρήσουμε σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 29/03 και ώρα 17:00.

Εκδήλωση με θέμα: «Η μικρασιατική καταστροφή στο φακό της ιστορίας και λογοτεχνίας»

Δελτίο τύπου Σ
υνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» σας προσκαλούν την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 18:00μ.μ. στο Εμπορικό – Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κιλκίς, στην εκδήλωση με θέμα:
«Στον απόηχο του 48ου Συνεδρίου της ΠΕΦ. Η μικρασιατική καταστροφή στο φακό της ιστορίας και λογοτεχνίας».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 28/3/2023, 4:05 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα στη Χαλκιδική για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα
Συνελήφθη σήμερα (28 Μαρτίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, ημεδαπή γυναίκα που είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Παιονίας ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου. Εκδηλώσεις μνήμης έγιναν σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του δήμου.

Παιχνίδια εξουσίας

Του Κώστα Μπούζα
Όλα ξεκίνησαν σαν ένα παιχνίδι. Τον έπεισαν ότι για να γίνει πολίτης αντάξιος της νέας εποχής, θα ‘πρεπε να ξεχάσει όσα μέχρι τώρα ήξερε για σημαντικά και που στην πραγματικότητα ήταν άχρηστα και σκουριασμένα. Να μάθει άλλα, χρήσιμα. Του κέντρισαν την περιέργεια. Κι αυτός δοκίμασε.

Η Ά. Αγαθοκλέους, ο Λ. Παζαρτζικλής και ο Κ. Τριανταφυλλίδης μιλούν με το Νίκο Νίτσα και το Θωμά Mαρκόπουλο στην εκπομπή "Κουλτούρας διάλογοι" του OkRadio

Η Ε. Φρεγγίδου και ο Κ. Κιλτίδης μιλούν με το Νίκο Νίτσα και το Θωμά Mαρκόπουλο στο "Ημερολόγιο ασυρμάτου" του OkRadio

Η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς, Χρηστίνα Φοροπούλου, μιλά στο θωμά Μαρκόπουλο


Η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς, Χρηστίνα Φοροπούλου, μιλά στο Θωμά Μαρκόπουλο

- Καταγωγή, οικογένεια, σπουδές, επάγγελμα, ελευθερος χρονος... μίλησε μας για σενα.
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Καλαμαριά. Ο πατέρας μου είχε καταγωγή από τη Σάμο ενώ η μητέρα μου κατάγεται από το χωριό Χέρσο του Κιλκίς. Καθότι πέρασα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο χωρίο με τους πόντιους γονείς της μητέρας μου, θα έλεγα ότι η ποντιακή μου καταγωγή υπερισχύει. 

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στο Κιλκίς

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα σε καινούργια οικοδομή, ατομική θέρμανση συνθετικά κουφώματα θωρακισμένη πόρτα λίγα κοινόχρηστα, περιοχή νοσοκομείου. Πληροφορίες: 2341401260, 6982064815

(Video) Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου "Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη"

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου "Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη", στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023. Για τη συλλογή μίλησε ο Γιώργος Καλιεντζίδης, ποιητής και δημοσιογράφος, ποιήματα απήγγειλε ο Γρηγόρης Βαλτινός, ηθοποιός και σκηνοθέτης, συντόνισε η Όλγα Νίκου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3. ενώ η ίδια η ποιήτρια αναφέρθηκε στα ποιήματα για τη γενέθλια πόλη.