Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Α. Βεργίδη με τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη


Δελτίο τύπου Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Η πανδημία της COVID19 και τα μέτρα που είναι αναγκαία για την προστασία των πολιτών βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης με τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδα Στολτίδη, τον οποίο συνόδευε η γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή.

Γιατί η Ελλάδα έχασε το “τρένο” της βιομηχανίας – Τι έκαναν οι Τούρκοι

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών
-Η Τουρκία δίνει προτεραιότητα δαπανώντας δισεκατομμύρια δολάρια στην αεροναυπηγική (ετοιμάζει για το 2023 μαχητικό αεροπλάνο δικό της, 5ης γενιάς), την αμυντική βιομηχανία (η κυβέρνηση υπόγραψε συμβάσεις μεσοπρόθεσμα της τάξης των 77 δις δολαρίων με εγχώριες εταιρίες), την ηλεκτρομηχανική και τα οχήματα (κατασκευή οχημάτων κάθε μορφής), την έρευνα στην ενέργεια (13 δις δολάρια για το 2020), τις τηλεπικοινωνίες (3 δις δολάρια επενδύσεις 2018-19), ναυπηγώντας επίσης το τρίτοερευνητικό-σεισμολογικό της σκάφος σε δικά της ναυπηγεία (προϋπολογισμού 100 εκ δολαρίων).

Εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης στην 22η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδίκια – Σχολάρι)


Εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν στην 22η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδίκια – Σχολάρι) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Ευχές του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς για το νέο έτος


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς 
Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στα μέλη της χορωδίας και στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 7/1/2021, 8:25 μ.μ.


Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθησαν χθες (6 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, εντοπίσθηκαν 175 φιάλες και δοχεία, με συνολικά 287,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, τα οποία είχαν εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Δήμος Παιονίας: Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης COVID-19


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η πανδημία του κορωνοϊού μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα και με ανατροπές στη καθημερινότητα και το τρόπο ζωής μας, προκαλώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

Κορωνοϊός (7/1/2021): 510 νέα κρούσματα (11 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 47 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 142777, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5565 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42934 (30.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Επίσκεψη του βουλευτή ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Επίσκεψη του βουλευτή ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.

Αποχαιρετώντας ένα μέλος της οικογένειας της Αναπτυξιακής Κιλκίς


Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
«Έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, σκορπώντας μεγάλη θλίψη, ο σεβαστός και αγαπητός από όλους, Γεώργιος Γίτσος. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οικογένειας της Αναπτυξιακής Κιλκίς… Ένας εκ των λίγων εκείνων εμπνευσμένων ανθρώπων που το 1991 έβαλαν τα ισχυρά θεμέλια για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού τοπικού αναπτυξιακού οργανισμού.

(Video) Δώρισαν μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρ. Αγαθοπούλου, μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δομών αλληλεγγύης του Κιλκίς παρέδωσαν μέσα ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

50 γεύματα για το συσσίτιο απόρων παρέδωσε ο ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Αετός" Κιλκίς
Μια γυναίκα και παγκόσμια προσωπικότητα είπε κάποτε: "Κι εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε, πως αυτό που κάνουμε είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα".