Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Οι δυσκολίες της Αριστεράς με τα πολιτικά συμφραζόμενα του Ολοκαυτώματος

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ο αντισημιτισμός της Αριστεράς είναι ένα φαινόμενο διαχρονικό και εμφανίζεται σχεδόν σε όλο το φάσμα της, με μεγαλύτερη ή μικρότερη χρονική πυκνότητα, με μεγαλύτερη ή μικρότερη ένταση. Και είναι εκπληκτικό πως στο πλαίσιο μιας στρεβλής αντίληψης πολιτικής αλληλεγγύης δεν επικρίνεται δημοσίως καμία αντισημιτική παρεκτροπή από τον ίδιο το χώρο της Αριστεράς.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Γυναίκες της μικρής πατρίδας"

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Σύμμετρο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς και οι Εκδόσεις Ψυχογιός, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, "Γυναίκες της μικρής πατρίδας", την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 20:30, στον χώρο της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης (Ν. Παναγιώτου 50, Κιλκίς).

Κιλκίς: Άνοιξαν και μας περιμένουν οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων


Οι νέοι κάδοι της ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών έκαναν την εμφάνισή τους σε επίκαιρα σημεία της πόλης. Είναι ευμεγέθεις, έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα, επαρκή χώρο αποθήκευσης και προσφέρονται για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Επίσκεψη Βεργίδη στο υπό κατασκευήν τμήμα της οδού από Νέα Σάντα έως τον κόμβο της Ασσήρου

Το υπό κατασκευήν τμήμα της οδού από Νέα Σάντα έως τον κόμβο της Ασσήρου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη.

Δείτε ποια νοσοκομεία θα προμηθευτούν αξονικούς τομογράφους

Δελτίο τύπου Υπουργείου Υγείας
Το Υπουργείο Υγείας μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία, είναι σε θέση να ανακοινώσει πως η προμήθεια των αξονικών τομογράφων για συνολικά δεκαεννέα νοσοκομεία εισέρχεται σε φάση τελικής ολοκλήρωσης. 

4 χρυσά, 1 αργυρό & 3 χάλκινα για τον ΓΑΣ Κιλκίς στους “Αγώνες Φιλίας” της Κατερίνης

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς 
Μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις έχουν καθιερωθεί να γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Κατερίνης. Οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 6οι “Αγώνες Φιλίας" διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και καλές επιδόσεις. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου “Οι Ανταλλάξιμοι πρόσφυγες-Τύχη Ανταλλάξιμης περιουσίας”

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεόδωρου Ε. Παυλίδη “Οι Ανταλλάξιμοι πρόσφυγες-Τύχη Ανταλλάξιμης περιουσίας” την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο τουΔήμου Κιλκίς.

Μιλούν για το βιβλίο:
- Αναστάσιος Αμανατίδης, Ιατρός-Πρώην Δήμαρχος Κιλκίς
- Ξενοφών Στεργιάδης, Δικηγόρος
- και ο συγγραφέας

Δείτε Video από την παραλαβή κάδων ανακύκλωσης ρούχων στο Κιλκίς


Η παραλαβή και η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης ρούχων στο Κιλκίς, έγινε την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018.

Στην τελετή παράδοσης του κόκκινου μπερέ ο Α. Βεργίδης

Δελτίο τύπου Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Στην ειδική τελετή παράδοσης του κόκκινου μπερέ παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαϊδη. 

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μάη 2018, στις 6:30 το απόγευμα, στην Πλατεία Κήπου στο Κιλκίς, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς θα παρουσιάσει τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Μάνα είσαι εσύ;», από τα μέλη και τη χορωδία του Συλλόγου.

5ο Δημοτικό Κιλκίς: Δράση για την διαδικασία Μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Κιλκίς
Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνά­σιο είναι μια σημαντική αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδικασία, που περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που οδηγούν στην μετάβαση από την παιδική στην εφηβική ηλικία.

Στα Ιωάννινα για μια μέρα οι γυναίκες του συλλόγου ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Την πανέμορφη και ιστορική πόλη των Ιωαννίνων επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Πολύκαστρο. Άφιξη στα Γιάννενα και με το καραβάκι φθάσαμε στο νησάκι. Εκεί επισκεφτήκαμε το Μουσείο Αλή πασά και επαναστατικής περιόδου και απολαύσαμε το καφεδάκι μας στα παραδοσιακά καφέ του νησιού.