Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Στέργιος Γκουγκουσίδης: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Τον πρώτο Συμπαραστάτη του Δημότη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Ο Στέργιος Γκουγκουσίδης, αρχιτέκτοντας μηχανικός στο επάγγελμα με έδρα το Πολύκαστρο, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με σημαντική και πολυετή παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι και ένα πρόσωπο ενωτικό που τυγχάνει της ευρύτερης αποδοχής και της αναγνώρισης σε όλους τους κομματικούς χώρους, αναλαμβάνει καθήκοντα Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Παιονίας.

(Video) Πιο κάτω δεν έχει: Πιάσαμε πάτο στο Πάρκο Κήπος Κιλκίς

Πιο κάτω δεν έχει: Πιάσαμε πάτο στο Πάρκο Κήπος Κιλκίς, Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Κορωνοϊός (2/4/2022): 21.102 νέα κρούσματα (87 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 357 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 15.823, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.067.354 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 158 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.760 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 2/3/2022, 5:24μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 25 έως 27 Μαρτίου 2022, παραβίασαν τρία οχήματα σε περιοχή της Ημαθίας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 5.550 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.020 ευρώ.

Αγκάλιαζε ηλικιωμένες και τσιμπούσε τις αλυσίδες που φορούσαν

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις την 22 και 24 Μαρτίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς της,προσέγγισε δύο ηλικιωμένες ημεδαπές σε περιοχές της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε δύο χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

(Video) Κιλκίς: Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει 90 χρόνια ζωής και δράσεων για τα παιδιά

Κιλκίς: Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει 90 χρόνια ζωής και δράσεων για τα παιδιά, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας με αφορμή τις ανακοινώσεις δυο κομμάτων που αφορούν την Κίνηση

Ανακοίνωση 
Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Όταν δεν μπορούν κάποιοι να διαχωρίσουν στο μυαλό τους την έννοια πρόσφυγας, μετανάστης, παράνομος μετανάστης, τονίζουν πως δεν είναι και το πιο σώφρον να ασχοληθούμε μαζί τους ανοίγοντας διάλογο. 

Ετήσια γενική συνέλευση και εκλογές στο Σύλλογο Κρητών νομού Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς "Το Αρκάδι"
Καλούνται την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11.00π.μ., τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Κρητών  νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Μητροπόλεως 17, όπου θα διεξαχθούν, η Ετήσια Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για το νέο Δ.Σ της διετίας 2022-2024.