Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Βουλή: Πλακιωτάκης, Γεωργαντάς και Μπούρας οι νέοι αντιπρόεδροι που θα προτείνει η ΝΔ

Πηγή: Parapolitika.gr

«Κλείδωσαν» οι αντιπρόεδροι της Βουλής που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και τον έμπειρο κοινοβουλευτικό με μακρά θητεία στη Βουλή, Θανάση Μπούρα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη , 28/6/2023, 11:18 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Επικίνδυνη οδήγηση στο Πολύκαστρο

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ιωάννα Κονιτόρου
Σε μια περιπλάνηση στην τοπική ειδησεογραφία παλαιοτέρα είχα πέσει σε μια ανάρτηση η οποία τίτλο είχε την "Ο επικίνδυνος δρόμος με τις ελάχιστες λεύκες στο Πολύκαστρο" https://gnomikilkis.blogspot.com/2023/02/blog-post_343.html#more

Και ονόματα δώσαμε Ελληνικά

Του Κώστα Μπούζα
Υπήρξαμε το δίχως άλλο ονοματοθέτες.
Περιηγηθήκαμε, παρατηρήσαμε, κατανοήσαμε και θέσαμε ονόματα ορόσημα. Για να μείνουν στο διηνεκές και να διαιωνίζουν...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 19 έως και τις 25 Ιουνίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.358.851 ευρώ.

Συγχαρητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς Γ. Φλωρίδη για την ανάληψη της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, διερμηνεύοντας και τα αισθήματα των μελών του, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη πολιτικό-μέλος του Συλλόγου Γιώργο Φλωρίδη, για την ανάληψη της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Κιλκίς σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ), στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει αναδιανομή προϊόντων, την Πέμπτη 29-06-2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς επί της οδού Βυζαντίου 2 (δίπλα στα ταξί).

Θρίαμβος για ττην ακαδημία ρομποτικής MICROstudies Robotics του Γκόραν Μιχαήλοβιτς

Δελτίο τύπου MICROstudies Robotics
Η ακαδημία MICROstudies Robotics από το Κιλκίς συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη τον Απρίλιο. Οι ομάδες μας κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η και 2η θέση στα Drones και την 2η και 3η θέση στο Μαραθώνιο (Line Follow). Με τις θέσεις που κατέλαβαν προκρίνονται στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.