Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τους έπιασαν με 2,5 κιλά χασίσι στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (26.10.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών ουσιών. 
Ειδικότερα, στο Κιλκίς, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι προαναφερόμενοι κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε άτομα στην περιοχή του Κιλκίς και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού.

Αιδοιοπλαστική: Όμορφες γυναίκες από πάνω μέχρι... κάτω

Ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς της αισθητικής χειρουργικής είναι η ανάπλαση και η αναδιαμόρφωση των ιστών στα γυναικεία γεννητικά όργανα.
Οι παρεμβάσεις που ζητάνε οι ενδιαφερόμενες έχουν να κάνουν κυρίως με το σχήμα των Μικρών και Μεγάλων Χειλέων του Αιδοίου και συνολικά με την εμφάνιση και την λειτουργικότητα της περιοχής...

Σκοτώθηκε 73χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (27.10.2012) το απόγευμα, στο 29ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Αμφίπολης Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως σε ένα δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πρώτης Σερρών.

Θα υπάρξει τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

Και ενώ όλοι στη γερμανική πρωτεύουσα αναμένουν για τις επόμενες μέρες την έκθεση της Τρόικας, μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού εξακολουθούν να προβαίνουν σε δηλώσεις που μόνον ξεκάθαρες δεν είναι.

Στουρνάρας: "Δεν έχω κάτι νεότερο"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε τι συζητήσατε τόσες ώρες και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα μέχρι το Εurogroup;
Ι. Στουρνάρας: Συζητήσαμε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τα προαπαιτούμενα, για να είμαστε έτοιμοι μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει το Εurogroup.

Οι Έλληνες που αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ-Διαβάστε εδώ όλα τα ονόματα, σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη

- Στη δημοσιότητα απο το περιοδικό HOT DOC η περιβόητη λίστα
- 'Ολα τα ονόματα 2059 Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία
- Eπιχειρηματίες, εκδότες, έμποροι και φοιτητές
- Μένει να διαπιστωθεί αν είναι ύποπτοι φοροδιαφυγής ή όχι

Αυτή είναι η "λίστα Λαγκάρντ", σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βεξαβάνη, την οποία και δημοσιεύει σε έκτακτη έκδοση .

Δήλωση Υπουργού Υγείας: "Σας ευχαριστώ"

Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δημοσιογράφος: Το αντικείμενο της συνάντησης και της σύσκεψης...;
Λυκουρέντζος: Eίναι συνεργασία για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της κυβέρνησης, ούτως ώστε μέχρι το Eurogroup της Τετάρτης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες και να έχουν προωθηθεί προς τη Βουλή όλες οι διατάξεις, οι οποίες πρέπει να έχουν ψηφιστεί.
Δημοσιογράφος: Σας ζητάνε περισσότερες περικοπές από τον τομέα της υγείας;
Λυκουρέντζος: Σας ευχαριστώ».

32, 35 και 37 ετών οι ληστές 80χρονης

Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου Πιερίας, χθες (26.10.2012) το πρωί, τρεις υπήκοοι Ρουμανίας (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) 32, 35 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Απόπειρα Ληστείας κατά συναυτουργία».

Από Πολωνία και Αφγανιστάν οι διακινητές λαθρομεταναστών στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (26.10.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας υπήκοος Πολωνίας 27 ετών και ένας υπήκοος Αφγανιστάν 30 ετών, που διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.

Λοβέρδος: ''Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο''

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει πως θα αρνηθεί σε ενδεχόμενη πρόσκληση από τον Σαμαρά για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ο πρώην υπουργός ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Περσικά χειροποίητα χαλιά στο Κιλκίς

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ πορτοκαλάδα και λεμονάδα ΛΟΥΞ

Μετά από διερεύνηση καταγγελιών πολιτών, και σε συνέχεια σχετικών ελέγχων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Αττικής του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε πορτοκαλάδα και λεμονάδα ΛΟΥΞ.

“ΟΧΙ” των Ελλήνων της Γερμανίας στη Χρυσή Αυγή

Με δραματικές εκκλήσεις, η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Γερμανίας, η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και Έλληνες της τρίτης γενιάς μεταναστών στρέφονται κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα.

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.
Στις 04:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.