Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κιλκισιώτης ηθοποιός Κώστας Καβακιώτης στην παράσταση "Σαλώμη" του Όσκαρ Ουάιλντ στη Θεσσαλονίκη

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Καβακιώτης στη Γνώμη ΕΔΩ
Μετά το Λονδίνο, την Αθήνα και το Φεστιβάλ της Αβινιόν, η παράσταση ΣΑΛΩΜΗ του Όσκαρ Ουάιλντ (μια παραγωγή του Theatre Lab Company, www.theatrelab.co.uk) σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Ρεβή, έρχεται προσκεκλημένη στη Θεσσαλονίκη για 6 βράδια μόνο, στο Θέατρο Έξω Από Τα Τείχη από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου - Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2014.

Η Coca Cola και οι «ιθαγενείς» της Θεσσαλονίκης

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Προπαγάνδα: Η πολυεθνική Coca Cola προσπαθεί, εδώ και ένα χρόνο, να επιβάλλει σιγή στο σύστημα πληροφόρησης για να μην ενημερώνονται οι καταναλωτές γύρω από την πολύμηνη απεργία στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και για το μποϊκοτάζ εις βάρος των προϊόντων της.

Η “Αντιγόνη” του Παύλου Δανελάτου

Σοφία Κεσίδου, Ελένη Λιαρετίδου
Μέλη θεατρικής ομάδας της Τέχνης Κιλκίς
Σήμερα που οι καλοκαιρινές πολιτιστικές δράσεις ολοκλήρωσαν την πορεία τους και ήρεμα πλέον μπορούμε να αποτιμήσουμε τα εντυπώματά τους στη μνήμη και στην αισθητική μας, αβίαστα και χωρίς κανένα δισταγμό θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον αγαπημένο μας δάσκαλο και σκηνοθέτη, Παύλο Δανελάτο και χωρίς καμία αμφιβολία να του πούμε ότι η "Αντιγόνη" του ήταν όχι μόνο ό,τι καλύτερο παρακολουθήσαμε αυτό το καλοκαίρι αλλά μακράν μια από τις σεμνά εντυπωσιακές σκηνοθετικές προσεγγίσεις αρχαίας τραγωδίας που έχουμε δει.

Ο υπεύθυνος αγροτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κανταράς, μιλά στη Γνώμη


Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Κιλκίς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Νομού Κιλκίς σε Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 11 πμ στα γραφεία του κόμματος (Πόντου 6, Κιλκίς), στο πλαίσο του προσυνεδριακού διαλόγου του 3ου Συνεδρίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδήλωση – συζήτηση στο Κιλκίς, για τις εξελίξεις στην κτηνοτροφία



Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις στην κτηνοτροφία είναι πολλές και δυσμενείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η εβδομάδα 8-13 Σεπτέμβρη να αποτελέσει εβδομάδα Κτηνοτροφίας.

Συνεργασία Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας δήμου Κιλκίς με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης δήμου Παιονίας

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δημήτριος Τσαντάκης είχε σήμερα συνάντηση με την ομόλογό του της Παιονίας κα Εβελίνα Πολιτίδου με αντικείμενο την εκχώρηση μέρους των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς στo αντίστοιχο τμήμα της Παιονίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής στα διοικητικά όρια του Δήμου τους.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον υγειονομικό χάρτη του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες ένα θέατρο παραλόγου –με ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και άλλα ευτράπελα – μεταξύ των νομαρχιακών οργάνων των δυο κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου του νομού μας. Αφορμή στάθηκαν οι πρακτικές και οι πολιτικές στον τομέα της υγείας στο σύνολο του νομού Κιλκίς και κυρίως στα δυο νοσοκομεία μας.

Πρόγραμμα Παρακλήσεων στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων ανακοινώνει στους ευσεβείς χριστιανούς ότι με την έναρξη του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους, που έγινε κατά τη 1η Σεπτεμβρίου, θα τελούνται στην ενορία μας κατά την διάρκεια του έτους οι Παρακλήσεις σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Ευκαρπία Κιλκίς: Κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2014 ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Ευκαρπίας ΚΙΛΚΙΣ κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ολιγωρία στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους με τις υπογραφές σαράντα Γονέων.

Πρόγραμμα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2014

Σας αποστέλλουμε, συνημμένα, το πρόγραμμα εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2014, όπως έχει εγκριθεί από την Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. και παρακαλούμε να φροντίσετε για την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα σας και την δημοσίευσή του στον τοπικό τύπο, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι.

Τα “πήραν όλα” οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2014»

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, στον Παντελεήμονα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και τους αγώνες δρόμου 1.000μ για παιδιά δημοτικού σχολείου και 5.000 μ για αθλητές -τριες πάνω απο 15 ετών με την επωνυμία «ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ RUNNING 2014».

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

21 / 09 : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ – κορυφή (1.810μ.) Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο όρος Μιτσικέλι, με ανάβαση στην κορυφή (1.810μ.). Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Σ.Ε.Ο. Κοζάνης και η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χωριό Μάζια Ιωαννίνων (υψ.710μ.).

ΣΥΡΙΖΑ: Εκδήλωση – συζήτηση στο Κιλκίς, για τις εξελίξεις στην κτηνοτροφία


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae kwon do Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae kwon do Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου (Χρήστος Αγγουράκης) στην Αθήνα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πυρηνική «βόμβα» από τη Λαγκάρντ!- Συνέντευξη- σοκ: Διαφωνεί με Σαμαρά! Η Ελλάδα δεν είναι Πορτογαλία ή Ιρλανδία·Τσίπρας λίγο απ όλα- Υποσχέθηκε και αυτός (από τη ΔΕΘ) εξεταστική για το Μνημόνιο·Ένταση!- Μόνο ξύλο δεν έπεσε στο ΠΑΣΟΚ
ΕΘΝΟΣ ·Δικαστική εμπλοκή για τον ΕΝΦΙΑ-«Πιλοτική» δίκη στο ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου·Αιχμές Ντράγκι για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Σύγκρουση για το κόστος των παροχών και τις εκλογές·Α. Σαμαράς: «Κινούνται στη λογική του «πάρε κόσμε»»