Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.: Ενημέρωση του κοινού για επιχειρούμενη απάτη

Ανακοίνωση 
Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι, το τελευταίο 24ωρο, λάβαμε καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι οποίοι, με αιτιολογία την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού ενίσχυσης από τον Οργανισμό, ζητούν την παραχώρηση ευαίσθητων πληροφοριών όπως τον αριθμό τραπεζικής κάρτας των δικαιούχων, τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της και τον κωδικό χρήστη (pin).

Ο δρόμος προς το Ηρώον Κιλκίς, δυο ημέρες πριν από τον εορτασμό της Μάχης

Η Γνώμη θα επισκεφτεί το συγκεκριμένο σημείο και στις 21 Ιουνίου 2022

Ζητούνται ηθοποιοί για την θεατρική παράσταση "Λούκυ Λουκ"

Δελτίο τύπου Kolossaion Productions 
Η Kolossaion Productions και ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης καλούν σε ακρόαση άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς έως 40 ετών για τη νέα θεατρική παραγωγή "Λούκυ Λουκ", η οποία θα παρουσιαστεί τη θεατρική σεζόν 2022-2023, σε βραδινές παραστάσεις, στο θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πετυχημένοι οι 1οι μαθητικοί αγώνες Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς
Η πραγματοποίηση των 1ων Σχολικών Αγώνων Δρόμου για μαθητές/τριες Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και του 1ου Running Παλαιού Αγιονερίου για έφηβους/ες και ενήλικες, που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Παλαιού Αγιονερίου από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τη στήριξη του ΑΠΣ Ατρόμητος, του Δήμου Κιλκίς, του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς και του Ερυθρού Σταυρού απέδειξε ότι μέσα από τη σταθερή συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων, νέες ιδέες μπορούν να πραγματοποιούνται με επιτυχία έχοντας στο επίκεντρό τους το καλό των παιδιών.

Αποτελέσματα των εκλογών στους ΣΕΠΕ Κιλκίς και Παιονίας

Ανακοίνωση 
Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» σε Κιλκίς και Παιονία χαιρετίζουν όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις συλλογικές διαδικασίες των δύο Σωματείων, όλες και όλους που στήριξαν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιό μας και στις τρεις κάλπες για νέο ΔΣ, αντιπροσώπους στην 91η ΓΣ της ΔΟΕ και στο ΝΤ Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 18/6/2022, 5:37 μ.μ.

Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης 
- Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του να καλλιεργεί 35 δενδρύλλιακάνναβης, ύψους έως 110 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν καικατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,3γραμμαρίων.

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής 
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της 8ης Μαΐου, Δημητρίου Γαρόπουλου και παρουσία του Βουλευτή του νομού κ. Γιώργου Φραγγίδη, συνήλθε σε συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Άθλος Κιλκίς: Εξετάσεις ζωνών για το Taekwondo και το Kickboxing

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 10/06/2022 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.

Φραγγίδης: Η ίδρυση Γραφείου για την Ποιότητα της Περίθαλψης στη χώρα μας, θα αναβαθμίσει ποιοτικά το σύστημα υγείας


Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Δελτίο τύπου Γ.Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας που αφορά στην Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), για την ίδρυση υπο-γραφείου για την Ποιότητα της Περίθαλψης και την Ασφάλεια των Ασθενών, στο Γραφείο ΠΟΥ Αθήνας.

Οι λέξεις κινούνται



Του Φώτη Μισόπουλου
Όχι στο καλό/ Αλλά τραβάτε μπρος ταξιδιώτες....
TOMAS S. ELIOT [1]

Το ΔΙΠΑΕ, εταίρος στο MED-QUAD εγκατέστησε στη ΔΕΥΑΚ εξοπλισμό για τις «Εφαρμογές Έξυπνης Χρήσης του Νερού» στο “ζωντανό εργαστήριο” SWUAP

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑΚ) είναι σε ετοιμότητα για την πραγματοποίηση ενδελεχούς έρευνας για την ποιότητα του νερού.

1ο Φεστιβάλ Ισότητας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομάδας Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Το 1ο Φεστιβάλ Ισότητας στην πόλη μας είναι γεγονός. Ένα διήμερο με εκδηλώσεις πολιτιστικές, εργαστήρια, πολιτικές συζητήσεις, μουσικά δρώμενα, που θα πλαισιώσουν, την προσπάθεια που κάνουμε, να θέσουμε τα ζητήματα ισότητας στο επίκεντρο της ζωής της πόλης μας. Γιατί η ισότητα αφορά την κάθε γυναίκα, το κάθε κορίτσι, την κάθε θηλυκότητα, σε κάθε γωνιά της γης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και το Κιλκίς.

6η τροποποίηση απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας και Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

6η τροποποίηση απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως ισχύει, και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

Γεωργαντάς για προοπτικές ανάπτυξης του οινοτουρισμού: Η Ελλάδα προσφέρει βιωματική εμπειρία

Την ιδιαιτερότητα- πλεονέκτημα του οινοτουρισμού στην Ελλάδα, ο οποίος προσφέρει μια ολοκληρωμένη βιωματική τουριστική εμπειρία, ανέδειξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε παρέμβασή του στην εκδήλωση «Οινοτουρισμός: η επόμενη μέρα» που διοργάνωσε η «Αχαϊκή Αναπτυξιακή ΑΕ» στις εγκαταστάσεις της Achaia Claus.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (18/6/2022)

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Δήμου Καβάλας
2. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
3. Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Δήμου Καλαμαριάς
4. 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο ΑΣΕΠ με θέμα τη σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση
5. Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας
6. Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για παροχή υπηρεσιών φύλαξης
7. Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλίσμου
8. 4Κ/2022: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
9. 3K/2022: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
10. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης

Μεταναστευτικό: Γιατί αρκεί η εφαρμογή των Συνθηκών της Ευρώπης

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού εξωτερικών

-Η Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2009) αναφέρεται σε τρία της Άρθρα στις πολιτικές σχετικά με το άσυλο και την μετανάστευση.

(Video) Απόδοση της Πεντηκοστής στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος στην Αργυρούπολη Κιλκίς

Απόδοση της Πεντηκοστής στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος στην Αργυρούπολη Κιλκίς, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022.