Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

OkRadio: Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ με τη Σύμβουλο Ανάπτυξης, Φαίη Κυριακίδου


Υπογράφει ο Θωμάς Μαρκόπουλος
Καλεσμένη μας αυτή την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 από τις 12:00-13:00, η νεαρά κυρία Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου. Θα κουβεντιάσουμε με την Φαίη δυο σοβαρά ζητήματα της ελληνικής επικαιρότητας. Τα ελληνοτουρκικά και το κίνημα #MeToo.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Ένα πακέτο software δωρεάν

Giveaway για όλους και όλες. Ένα πακέτο software το οποίο μπορεί να κατεβεί ελεύθερα από το προσωπικό μου Google Drive και περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις των Windows, Ms-Dos και Office από τις αρχές του ’80 έως το 2000. Τα λογισμικά αυτά είναι στην αγγλική γλώσσα, ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων και 100 % νόμιμα.

Οkradio: Στην παρέα του "Ημερολογίου Ασυρμάτου" η Γνώμη Κιλκίς Παιονίας


Από αυτή την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, στην παρέα του Ημερολογίου Ασυρμάτου του Okradio θα βρίσκεται η ηλεκτρονική εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας.

"Κύριοι του Δήμου Παιονίας, αυτό που μπορείτε να μας πείτε, θα το πείτε τελικά;"

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Όταν εμείς αποστέλλαμε την ανοιχτή επιστολή προς τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με όλα αυτά που μας προβληματίζουν για τον δήμο μας, η δημοτική αρχή ανακοίνωνε τα θέματα για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 21/2/2021, 6:29 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 26,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,7 γραμμαρίων και 23 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Κορωνοϊός (21/2/2021): 884 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 25 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 884, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 179.802 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 46 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.417 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Μνημειώδης η αναξιοπιστία και ο εμπαιγμός από τους μελετητές της εταιρίας In Waste A.E.


Δελτίο τύπου Δημοτικής παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν υπάρχει σε όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ του ΔΙΒΙΠΕΚ, για το θέμα της μονάδας επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων που πρόκειται να εγκατασταθεί σε όμορο αγροτεμάχιο της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου και αναπαρήγαγαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η Βουλευτής Τρικάλων με την Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα, μιλά στη Γνώμη, στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία


H συνέντευξη δόθηκε στους, Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία

Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητή Κατερίνα: Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, πολιτική, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, καθημερινότητα κλπ.

Γεννήθηκα στην Σουηδία το έτος 1973 και είμαι παιδί μεταναστών. Η καταγωγή μου είναι από ένα μικρό χωριό της Καλαμπάκας το Γάβρογο, ενώ τελείωσα το Λύκειο στα Τρίκαλα με άριστα. Σπούδασα Νομική στο ΑΠΘ, ενώ εδώ και μισό χρόνο ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου στο ΠΑΔΑ με αντικείμενο την Δημόσια Διοίκηση και το Δημόσιο Μanagement.