Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Τιμά το Νομό Κιλκίς, την Αστυνομία Κιλκίς , αλλά και το Σύνδεσμο Διαιτητών Κιλκίς ο δικός μας Παντελής Ελευθεριάδης

Με την παρουσία του φέτος 
σε 16 παιχνιδια της Α1, εκ των οποίων 2 μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, τιμά το Νομό Κιλκίς, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς, αλλά και την οικογένεια του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς, ο Κιλκισιώτης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και κομισάριος basket league Παντελής Ελευθεριάδης.

Γεώργιος Λαζαρίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Γεώργιος Λαζαρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Είμαι ο Λαζαρίδης Γεώργιος του Νικολάου και της Ιωάννας. Γεννήθηκα στις 22 Μαΐου 1984 στο Κιλκίς. Κατάγομαι από Αναβρυτό και Κεντρικό Κιλκίς. Διαμένω στο Κιλκίς, είμαι παντρεμένος με την Ελπίδα Κωνσταντινίδου και πατέρας τριών παιδιών.

Κοινωφελής μουσική εκδήλωση για το περιβάλλον στο Πεδινό

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μετά από διάφορες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα για να διορθωθεί το σπασμένο γεφυράκι του δάσους Πεδινού, ομάδα κατοίκων εθελοντών με την στιρηξη του Ιερού Ναού του χωριού του χωριού υλοποίησαν την ιδέα της μουσικής εκδήλωσης και την συγκέντρωση χρημάτων να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης στο σπασμένο γεφυράκι.

VIDEO: Οι Περιπατητές Κιλκίς μαζί με το Δασαρχείο, καθαρίζουν το Λόφο Αγίου Γεωργίου

Οι Περιπατητές Κιλκίς μαζί με το Δασαρχείο, καθαρίζουν το Λόφο Αγίου Γεωργίου. Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023.

Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο στην Πιερία

Σήμερα (6 Αυγούστου 2023) και ώρα 07.25 περίπου στο 437 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.