Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Συνεδρίαση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στο Συνεδριακό του Κιλκίς

Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου “ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ”




Παρουσίαση του βιβλίου “ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ” (1995-2011), από τον θεσμό του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού “Κούρος Ευρωπού” της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς διοργανώνουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, η ΤΕΧΝΗ και ο Δήμος Κιλκίς.

Φιλικός αγώνας μπάσκετ, ΑΕΤΟΣ Κιλκίς έφηβοι vs ΠΑΟΚ έφηβοι, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013


Καταβολή του υπολοίπου ποσού της Εξισωτικής Αποζημίωσης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε στην πληρωμή του υπολοίπου ποσού της Εξισωτικής Αποζημίωσης.

Οδηγίες για την σωστή χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θεωρεί σκόπιμο να υπενθυμίσει στους οδηγούς που κινούνται στους αυτοκινητοδρόμους (Εγνατία Οδός και κάθετοι άξονες), την σωστή χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.

Στον πάτο οι καταθέσεις ανά άτομο στο Κιλκίς

Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τους μαθητές του Λυκείου Καμπάνη στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα

"Πολύ μεγάλη εμφάνιση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα της Βραζιλίας για τους μαθητές του Λυκείου Καμπάνη. Η Δήμητρα Ζώτου ήταν 4η στον τελικό της Σφυροβολίας με 60,75 μ και ο Αλέξης Προδανάς 6ος στο ιδιο αγώνισμα με 63,23 μ  Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή γυμναστή του Λυκείου Γιάννη Χρίστογλου"
Κώστας Μηναρετζής

Παράταση για ειδικές αγροτικές συνδεδεμένες ενισχύσεις

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αφορά στη συνέχιση εφαρμογής των μέτρων του άρθρου 68 του Καν.(ΕΕ) 73/2009 και για το έτος 2014 με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν μέχρι και σήμερα. Η απόφαση προωθήθηκε για υπογραφή στο συναρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.

"Η ζωή και το έργο του Β. Ρογκότη"

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ θα παρουσιαστεί το έργο του ζωγράφου, χαράκτη, γλύπτη Βασίλη Ρογκότη, καθώς και στοιχεία από τη ζωή του. Εκτός από γνωστός καλλιτέχνης, ο Β. Ρογκότης ήταν και λογοτέχνης αλλά και πολύ γνωστός δικηγόρος. Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των σχετικών πορουσιάσεων με θέματα Τέχνης και Πολιτισμού που οργανώνονται κάθε Δευτέρα στη Στέγη του ΣΚΕΤΒΕ (Φλέμινγκ 10) στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο πλαίσιο της Έκθεσης με έργα Βασίλη Ρογκότη που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

"Όχι στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε διαδοχικές συναντήσεις πρώτα με τον πρόεδρο της Αγροτικής Συνεταιριστικής Σύμπραξης Γάλακτος «ΤΡΙΚΚΗ» κ. Δημήτρη Ιακωβάκη, τον πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάλων και διευθύνοντα σύμβουλο της «ΤΡΙΚΚΗ» κ. Αχιλλέα Λιούτα και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και ακολούθως με τον κ. Νικήτα Πρίτζο, πρόεδρο της ΕΑΣ Βόλου, που κύρια δραστηριότητα της είναι η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.