Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Προσαύξηση της σύνταξης σε περιπτώσεις εξαγοράς πλασματικού χρόνου ασφάλισης

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη επιχείρηση παραπληροφόρησης και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού της ανταποδοτικής σύνταξης στις περιπτώσεις συνταξιοδότησης με εξαγορά πλασματικού χρόνου ασφάλισης από την 1/1/2002 και μετά, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει τα εξής:

Συγχαρητήρια στις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου για το χρυσό και αργυρό μετάλλιο

Συγχαρητήρια για το μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου στο ίδιο άθλημα, στο άλμα επί κοντώ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης.

Oι Κιλκισιώτες κατακτούν τις καρδιές των Γερμανών επιχειρηματιών






Τεράστια επιτυχία του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στόχος οι πενήντα (50) νέες θέσεις εργασίας
Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, δεν είναι αστείο, είναι το πιο χαρούμενο και ευχάριστο νέο των ημερών για ολόκληρη την πόλη του Κιλκίς. Μετά από σκληρές και μεθοδικές προσπάθειες Επιμελητηρίου Κιλκίς, με τον Πρόεδρο Παύλο Τονικίδη αλλά και των στελεχών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, μεγάλος Γερμανικός όμιλος που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, θα ανοίξει τηλεφωνικό κέντρο (call center) μέσα στην πόλη του Κιλκίς. 

Υπουργική απόφαση για αδήλωτη εργασία

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την απόφαση για την ενεργοποίηση των διατάξεων του Ν.4554/2018, που ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018 με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή.

H Coca Cola σε απόγνωση “μαγειρεύει” στοιχεία

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola HBC έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του 2018. Η εταιρεία παρουσίασε ανοδική πορεία στις αγορές του εξωτερικού. Αυτό οφείλεται στην διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στην Ρωσία τον Ιούνιο. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κιλκίς: Δεκαήμερη παράταση για το ερωτηματολόγιο του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Δεκαήμερη παράταση σε ότι αφορά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ.) με προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις πολιτών οι οποίες θα ενισχύσουν ποιοτικά το αστικό περιβάλλον του Κιλκίς, δίδει ο Δήμος Κιλκίς.

Πίνακας των επιλέξιμων παραγωγών για χορήγηση άδειας φύτευσης αμπέλου για το 2018

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/crop-production/ampeli/3094-anakoinoseis-ampeli του Υ.Π.Α.Α.Τ ο Πίνακας των Επιλέξιμων Παραγωγών για Χορήγηση Άδειας Φύτευσης Αμπέλου για το 2018.

Η ταινία “Ένας χωρισμός” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Ένας χωρισμός”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.