Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κι όμως, διαμαρτυρόμαστε για τα αυτονόητα


Είσοδος τρίτου δημοτικού σχολείου Κιλκίς,
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
Ζητάμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα σε μια δημοκρατική κοινωνία στον 21ο αιώνα

Θα γίνετε... σέφτελοι αν φάτε αυτές τις σεφταλιές

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων ζωικής και φυτικής προέλευσης»,

Κιλκίς: Επίδειξη tae kwon do από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος"


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίδειξη tae kwon do στο θεατράκι του Κήπου του δήμου Κιλκίς .Οι επίδειξη πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς ως μια από τις δράσεις του δήμου μέσα στην εμποροπανήγυρη.

Και επισήμως ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ το νέο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ιδιαίτερα μεγάλη και τιμητική διάκριση αποτέλεσε η επιλογή των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως το νέο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ των επιλεγμένων Τμημάτων Υποδομής στο Νομό Κιλκίς.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Football στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Παιδικές χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και πολύ παιχνίδι και ποδόσφαιρο είχε το ...μενού της Κυριακής για τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές του Κιλκίς. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης. 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς. Ταλέντα που είχαν επιλεγεί από το 1ο Camp που έγινε στις 30 Απριλίου 2017 αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν τότε, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ανά ηλικιακή κατηγορία, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια των ανθρώπων του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σάββας Σερασκέρης στον Άτλαντα Κιλκίς

Ανακοίνωση Άτλαντα Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, ενσωματώνεται τελικά στο Roster της ανδρικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς, ο Σάββας Σερασκέρης.  Ένας έμπειρος ακραίος παίκτης ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα ως Libero και θα αναλάβει παράλληλα να εκπαιδεύσει τους νέους του Συλλόγου με ειδικότητα "Libero". 

Σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης για ενήλικες του δήμου Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι είναι σε εξέλιξη μέχρι και την 19η Σεπτεμβρίου, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Ο Σύλλογος "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" στο πλευρό του Κινήματος κατά των Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμπαρίσταται τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού, του 7ου Δημοτικού, του 3ου Νηπιαγωγείου, του 2ου ΕΠΑΛ και του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς όσον αφορά στην έντονη διαμαρτυρία τους για τον σταθμό βάσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε σε οικοδομή επί των οδών Λεοναρδοπούλου 31 και Ευρώπης στο Κιλκίς.

Αγιασμός στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κιλκίς
Tην Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρουσία του Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Κ. Αθανασόπουλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη σημερινή ημέρα, καθώς επίσης των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών/ριών του σχολείου. 

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 24η συνεδρίασή του στις 07/09/2017 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 24 του Β.Δ. 11-10-1957 και του άρθρου 127 §3 του Ν.4249 (ΦΕΚ 73/τ.Α΄/24-3-2014) για την ανάδειξη:

Αφήγηση ιστοριών στο τρένο, στη διαδρομή Μουριές – Κιλκίς, από νέους της Ευρώπης

Υπογράφει για την ομάδα του "You in Europe" ο Γρηγόρης Κυριακού
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, όταν 33 νέοι και νέες από 6 χώρες της Ευρώπης πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό δρώμενο αφήγησης ιστοριών, κατά τη διάρκεια της διαδρομής ανάμεσα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Μουριές – Κιλκίς.

Τατίδης: "Τελικά τον Οκτώβριο στο νέο κτίριό του το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η μεταφορά των σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. στο νέο κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι από τα κτίρια του Ο.Ε.Α.Δ είναι δεδομένη για τον μήνα Οκτώβριο. Το ποτάμι πήρε τον δρόμο του και δεν γυρίζει πίσω. Η απόφαση έχει ληφθεί, έχουν γίνει οι αντίστοιχες κινήσεις από τους αρμόδιους για την διεξαγωγή των προκηρύξεων.

Μουσική εκδήλωση του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας (Ο.Σ.ΠΕ.Γ.) στο πλαίσιο της επίτευξης των σκοπών του συλλόγου, διοργανώνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, μουσική εκδήλωση στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισόδου: 5€

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος, στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στην Ελλάδα στις 04-06.09.17.

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν τροχονόμοι σε μαθητές δημοτικών σχολείων


Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν την Δευτέρα (11-09-2017) το πρωί, αστυνομικοί σε μικρούς μαθητές και γονείς κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Λήξη καλοκαιρινής εκστρατείας 2017 της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η καλοκαιρινή εκστρατεία 2017 της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο: «Από σημείο σε σημείο, Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017 », η οποία έγινε σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, έφτασε στο τέλος της!

Δώσε αίμα……κάνει καλό ΚΑΙ σε σένα!

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης καλεί όλους, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 09:30 έως και τις 12:30 για την ετήσια αιμοδοσία του.

Αλλοτριώσιμες Πηγές Ενέργειας

Του Λευτέρη Παυλίδη
Μια ζεστή Κυριακή του Ιούνη, μετά από ενδιαφέρουσα πρόταση φίλων και προς αναζήτηση λίγης δροσιάς, κάναμε μια ημερήσια εκδρομή στο Πάϊκο και συγκεκριμένα στη λίμνη Μεταλλείου. Ήμασταν 4 παρέες, όλοι οικογενειακώς. Όσοι έχουν πάει, γνωρίζουν πως πρόκειται για μια μαγευτική διαδρομή μέσα στη φύση (οι περισσότεροι βέβαια γνωρίζουν τους καταρράκτες του Σκρα). 

Ξεκινάει το Τζούντο του Αίαντα Κιλκίς

Φωτογραφία Αρχείου
Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Έναρξη Εγγραφών την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και έναρξη προπονήσεων την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 18:00 μ.μ. στις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς στην 21ης Ιουνίου 13 – 14.

Τζάμπα καίει η λάμπα… στον Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Αλέξης Π.
"Στο δρόμο προς το σπήλαιο του Κιλκίς είναι αναμμένες οι λάμπες στις 3 η ώρα το μεσημέρι 12/09/2017. Καλό θα ήταν ο Δήμος να ενημερωθεί επί του θέματος και να δράσει γι' αυτό."

Επικίνδυνη αναζωπύρωση της ιλαράς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Η ιλαρά είναι ιογενής λοίμωξη, που παρουσιάζει υψηλή μεταδοτικότητα μεταξύ των ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί (ποσοστό δευτερογενούς προσβολής έως 90%). Η μετάδοση μπορεί να γίνει με σταγονίδια, με τον αέρα, με άμεση επαφή, με ρινικές ή φαρυγγικές εκκρίσεις. Η μετάδοση γίνεται 4 ημέρες πριν την εκδήλωση του εξανθήματος έως 4 ημέρες μετά.

ΠΕΚ: "Καλή σχολική χρονιά - Νέοι δρόμοι και διαχρονικά οράματα και αιτήματα"

Ανακοίνωση Προοδευτικής  Ενότητας Καθηγητών
«Ευχόμαστε στους μαθητές μας και στις μαθήτριές μας και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό μας και στο επάγγελμά μας, στο σχολείο και στο κίνημά μας».

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν χασισοκαλλιεργητή στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 66χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.

Σούλης: "Η νέα σχολική χρονιά 2017-18 ξεκίνησε"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Πολλές ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλα τα παιδιά μας που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας μας. Ευχές για υγεία, δύναμη, επιμονή και προσήλωση στην επιτυχία των στόχων τους.

Κιλκίς: Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα, "Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετινγκ"

Δελτίο τύπου Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς
"Η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση ημερίδας που διοργάνωσε για τα μέλη της και τους εργαζομένους στα Αρτοποιεία, με τίτλο "Παντρεύοντας την Παράδοση με το Σύγχρονο Μάρκετινγκ" στην ενημερωτική ημερίδα αναλύθηκε η βασική μεθοδολογία, οι αρχές, οι τεχνικές και τα εργαλεία μάρκετινγκ που καθοδηγούν τους Αρτοποιούς στο πως η επιχείρηση τους θα διαχειρίζεται την πελατειακή εμπιστοσύνη και θα εστιάσει στην ανάγκη ισορροπίας μεταξύ καταναλωτικών και επιχειρηματικών αναγκών.

Πέρασε από το Κιλκίς ο τυφώνας Σκ@Τίνα

Γράφει η Σοφία Καλογερίδου
Περισσότερο από μία δεκαετία διεξάγεται στην περιοχή του Κιλκίς πέριξ της οδού Καπέτα η ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης. Φώτα, κόσμος, παράλληλες εκδηλώσεις, έμποροι και εμπορεύματα.

Χρηματοδότηση από 50% - 70% σε Δήμους για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Παναγιώτη Σκουρλέτη, Οικονομικών, Γεωργίου Χουλιαράκη και του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, εκδόθηκε η ΚΥΑ (3114Β 8/9/17) για τον καθορισμό των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χρηματοδότησης των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης τους για το έτος 2017, όπως την περισυλλογή, την ηλεκτρονική σήμανση, την καταγραφή, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της λεϊσμανίασης), τη σίτιση, την υιοθεσία ή την επανένταξη, ώστε να εξασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις διατάξεις του ν.4039/2012, όπως αυτός ισχύει.

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού περιόδου Οκτωβρίου 2017

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού περιόδου Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας -Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ).

«Ζωγραφίζοντας με τη δύναμη της ψυχής του…»

Ένα μάθημα ζωής πήραν όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης του διακεκριμένου ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη, ο οποίος ζωγραφίζει με το στόμα, ενώ στον χαιρετισμό του μετέδωσε στο κοινό ισχυρά μηνύματα αγωνιστικότητας, θάρρους και αισιοδοξίας. Μίλησε για τη δύναμη της ψυχής του και πως αυτή τον βοήθησε να πετάξει τα βάρη της αναπηρίας του και να αξιοποιήσει τις δυνάμεις δημιουργίας που του έδινε η ψυχή του.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις


Συνελήφθη χθες (11-9-2017) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 63χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών και 5 μηνών,καθώς και χρηματική ποινή 7.800 ευρώ, για χρέη προς το Δημόσιο και παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Τέλος επιτηδεύματος σε χωριά με πληθυσμό κάτω των 500 κατοίκων

Υπογράφει
ο Κώστας Σιωνίδης
Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εισήγηση Κώστα Σιωνίδη στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο "Makedonia Palace", την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017
"Κυρίες και κύριοι σύνεδροι και προσκεκλημένοι,
Θα αναφερθώ σε ένα θέμα που αδίκως ταλαιπωρεί και βλάπτει πολλούς μικροεπαγγελματίες, μέλη μας, σε μικρούς οικισμούς και χωριά της περιφέρειας.

Δείτε το Video του Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ 2017 στο Κιλκίς


Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ειρήνης.

Σκηνές… καντάδας σε εγκαίνια καφέ -μπαρ στο Κιλκίς

Σκηνές… καντάδας με άδοξο τέλος έζησαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017, όσοι φίλοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, στην οδό Πόντου.

Αγιασμός με την Δαμόκλειο Σπάθη της Cosmote, πάνω από το 3ο δημοτικό Κιλκίς - Video


Αγιασμός με την Δαμόκλειο Σπάθη της Cosmote, πάνω από το 3ο δημοτικό Κιλκίς, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017