Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η δράση που ξεκίνησε η διοίκηση του Δήμου στις 12 Αυγούστου 2021 με την εγκατάσταση και λειτουργία δικτύου κάδων ανακύκλωσης αποβλήτων ιματισμού συνεχίζεται με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Τα νέα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς (22/3/2024)

Δελτίο τύπου Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
Μετά από συντονισμένη προσπάθεια των ευρωπαϊκών συνδικάτων στην οποία πρωτοστάτησε η ΓΣΕΕ, τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερψήφισαν την οδηγία η οποία ρυθμίζει και διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κιλκίς: Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Δε θα γίνει επανάσταση στο μικρό χωριό απόψε"Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα "Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας"


Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κιλκίς υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, διοργανώνει επίκαιρη Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα  "Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας".

Συνάντηση μαθητών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς με τον Δήμαρχο Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολεία-πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό
πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (EPAS),
επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο του Κιλκίς, κ. Δ. Κυριακίδη, ύστερα από
αίτημα του σχολείου με στόχο την κατάθεση ενός ψηφίσματος με θέμα τις
«Δημοκρατικές αξίες στην πόλη μας».

Απόγευμα ποίησης με τον ποιητή Νικόλαο Σπανάκη, στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Όστρια, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Νικόλαου Σπανάκη «Θαμμένος στην Γη του Ονείρου», το απόγευμα της Τρίτης 26ης Μαρτίου.

Συμμετοχή Αγίου Τρύφωνος Γουμένισσας στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Δελτίο τύπου Αγίου Τρύφωνος Γουμένισσας
Με φασολάδα, κρασί, σαρακοστιανά εδέσματα και γλέντι με τα "χάλκινα" γιόρτασε η Γουμένισσα την Καθαρά Δευτέρα. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Γουμένισσας, στην πλατεία της 23ης Οκτωβρίου όπου τον πρώτο λόγο ειχε ο χορός και η διασκέδαση, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" και συμμετείχε με το μικρό και εφηβικό του τμήμα χορεύοντας χορούς Δυτικής και Βόρειας Θράκης αντίστοιχα.

24 σε παίρνει κεντροδεξιά μην το ζορίζεις!

Το κείμενο συνυπογράφουν:
Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Υπεύθυνη Τομέα Μετανάστευσης & Ασύλου στην Νέα Δημοκρατία και
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος, Αρθρογράφος και Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Δεξιά ή Κέντρο… Κέντρο ή Δεξιά... και Κέντρο και Δεξιά λοιπόν! Η Κεντροδεξιά αποτελεί για πολλούς μία θολή έννοια, η οποία συγκεντρώνει φανατικούς εχθρούς και φλογερούς-ορμητικούς φίλους. Παρ’ όλα αυτά, η Κεντροδεξιά αποτελεί κυρίαρχη ιδεολογία στην Δύση, ΗΠΑ, Ευρώπη, Ελλάδα και έχει στο επίκεντρό της την Ελεύθερη Οικονομία και Ανοιχτή Επιχειρηματικότητα, μα και Κοινωνικές Πολιτικές για να στηρίξει τους πλέον ευάλωτους και να δημιουργήσει Ευκαιρίες για όλες και όλους.

(VIDEO) Εκδήλωση 2024 του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Εκδήλωση 2024 του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Αφηγήσεις για τις πορείες των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Στο Σεμινάριο Ιστορίας που λαμβάνει χώρα στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, 7.00μμ, θα παρουσιαστούν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αφηγήσεις για τις πορείες των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Η θεατρική παράσταση «Ποιος φοβάται την Αγκάθα Κρίστι» στο Κιλκίς

«ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ»
Σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
ΩΡΑ: 19:00
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ» σε κείμενο – σκηνοθεσία Βαρβάρας Δουμανίδου από το Θέατρο του Άλλοτε.