Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Μενεμένη Θεσσαλονίκης: 54χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 83χρονη μητέρα του

Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σήμερα (18-09-2016), 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και «παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας».

Στον ετήσιο προγραμματισμό του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα Δίκτυα Ακαδημιών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας των Τμημάτων Υποδομής έχει ανέβει πολύ και αυτό το δείχνουν πλέον και μετρήσιμοι δείκτες που έχουν θεσπιστεί από αρμόδια όργανα της UEFA.

Στη τελική ευθεία η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Εξαιρετικό το κλίμα στη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού με τον νέο τεχνικό Θωμά Σαραφίδη να κερδίζει με τη συμπεριφορά του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η άσκηση και τα οφέλη της στην υγεία


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Η άσκηση είναι πολύ σημαντικό μέρος της υγιεινής ζωής. Αποτελεί το κλειδί για την πρόληψη τραυματισμών αλλά και διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.
Αυτοί που γυμνάζονται μειώνουν τις πιθανότητες για εμφάνιση παθήσεων όπως:

Κιλκίς: 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε την 26χρονη φίλη του και αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει σήμερα στην πόλη του Κιλκίς η είδηση ότι 26χρονος αστυνομικός πυροβόλησε τη συνομήλικη φίλη του και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Ο νέος κατέληξε, ενώ η 26χρονη που είναι γνωστή δασκάλα zumba στο Κιλκίς, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

«Ὡς σκιᾶς ὄναρ - Σαν ονείρου σκιά» θεατρικό αναλόγιο στo Κέντρο Πολιτισμού «Αλέξανδρος» της Π.Κ.Μ.



Ο Σύλλογος Φίλων της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το θεατρικό αναλόγιο «Ὡς σκιᾶς ὄναρ - Σαν ονείρου σκιά» που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20.00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθνικής Αμύνης 1).

Γιορτή λήξης περιόδου της Ακαδημίας Κολύμβησης Αλέξανδρος Κιλκίς (Video)

Ένα υπέροχο άθλημα αναπτύσσεται στο Κιλκίς με επιτυχία. Μικροί αλλά ...και μεγαλύτεροι κολυμβητές διασκέδασαν με την γιορτή λήξης της Ακαδημίας κολύμβησης Αλέξανδρος Κιλκίς, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Ειδομένη και οι αποζημιώσεις

Του Πάνου Μόλλια
Καλοκαίρι 2016 στην Ειδομένη. Το σκηνικό που υπάρχει καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια ζωή να κυλάει σε ήρεμους ρυθμούς χωρίς εντάσεις και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι. Η εκκένωση αποτέλεσε ένα σημείο ανακούφισης αλλά και αιτία για την επανεμφάνιση των ετεροδημοτών.

Βάφτηκε με αίμα ο αγώνας «Rally ΔΕΘ»

Πρωινές ώρες της 18ης Σεπτεμβρίου 2016, στην Παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, κατά την διάρκεια του αγώνα «Rally ΔΕΘ», ένας 47χρονος ημεδαπός θεατής, παρασύρθηκε από αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επιπλέον στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ένας 51χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε και με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Ξεκινούν οι προπονήσεις της νεοσύστατης ακαδημίας αγοριών του Αίαντα για παιδιά δημοτικού

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Την Δευτέρα 19/9 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της νεοσύστατης ακαδημίας αγοριών του Αίαντα για παιδιά δημοτικού. Ο σύλλογος ο οποίος εδώ και χρόνια λειτουργεί πολυπληθείς ακαδημίες – 4 τμήματα για κορίτσια δημοτικού, 2 τμήματα για κορίτσια γυμνασίου- καθώς και 3 αγωνιστικές ομάδες Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων προχώρησε στην δημιουργία ακαδημίας αγοριών.