Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ευχές Χριστουγέννων από την εταιρία συμπληρωμάτων zωοτροφών DROSVIT



Ευχές Χριστουγέννων από τον βουλευτή Γ. Φραγγίδη



Ευχές Χριστουγέννων από το Όμιλο Εταιριών "Τιρεκίδης"



Συμμετοχή της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ


Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης" στη Χαλκίδα στις 9/10/11 & 12 Δεκεμβρίου 2021. Τα στυλ που ήταν μέσα στο πρόγραμμα των αγώνων ήταν low kick, Κ1, Kick Light, Light Contact, Full Contact & Point Fighting. 

Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον Κεντρώο Χώρο



Γράφουν:
- Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης / Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος, Παν. Ιωαννίνων / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δ.Π.Μ.Σ. πάνω στην ''Κοινωνική Καινοτομία και την Στρατηγική Ανάπτυξη'', Παν. Πελοποννήσου και Ε.Κ.Κ.Ε. / Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Σμύρνης / Εκλεγμένη Σύνεδρος του 14ο Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας
- Αλεξία-Σταυρούλα Χαρακίδα, Πολιτική Επιστήμονας, ΔΠΘ / Δημοσιογράφος / Κάτοχος δύο Π.Μ.Σ., πάνω στην Οργάνωση, Διοίκηση, την Πολιτική και τα ΜΜΕ, από το ΕΚΠΑ / Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής και Πολιτικής Επιστήμης, ΕΚΠΑ / Υπάλληλος στην Περιφέρεια Αττικής, στο Γραφείο Περιφερειάρχη, ως οικονομικό και διοικητικό προσωπικό / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, ΟΝΝΕΔ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας / Υπεύθυνη Επικοινωνίας Εμπορίου και Βιομηχανίας της ΟΝΝΕΔ σε Πανελλαδικό Επίπεδο / Εκλεγμένη Σύνεδρος του 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος, με ειδίκευση στα Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας / Δημοσιογράφος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Νίκη του Αίαντα Κιλκίς επί του Άτλαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, το Σάββατο απέναντι στον Άτλαντα Κιλκίς με 2-3.
ΤΑ ΣΕΤ: (24-26, 25-20, 22-25, 25-23, 12-15)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 19/12/2021, 2:07 μ.μ.


Συνελήφθη έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, 39χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συνοίκου του

H άμεση κινητοποίηση και η αποφασιστικότητα αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου έπειτα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τη σύνοικό του – μητέρα του τέκνου τους.

Νέες ζώνες για το Kinesis Fight Club στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου


Δελτίο τύπου
Kinesis Fight Club

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο παράλληλα με το MMA. Και τα δύο αθλήματα έχουν προστεθεί τα τελευταία 7 χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Kinesis Fight Club. Το Bjj διδάσκεται υπό την εποπτεία του Νίκου Γουγούλα, που είναι κάτοχος 2ου Dan από την παγκόσμια ομοσπονδία IBJJF. Επίσης είναι εκπρόσωπος του συστήματος στην βόρεια Ελλάδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου.

Σκοτώθηκε 45χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Χθες (18 Δεκεμβρίου 2021) στις 18.45΄περίπου στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 45χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Ζαχαράτο Κιλκίς: Εκεί που κατοικεί, η όμορφη και υπομονετική Ελληνική ψυχή


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Όπως όλα τα χωριά που στολίζουν την βασανισμένη Πατρίδα μας έτσι και το Ζαχαράτο. Λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κιλκίς σίγουρα οι περισσότεροι έχουν περάσει τον δρόμο αυτό με προορισμό τα νόστιμα σουβλάκια της Ευκαρπίας λίγοι όμως έως και κανένας δεν είχε την περιέργεια να δει το Ζαχαράτο.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «REDress Event» με ηχηρό μήνυμα, στο One Salonica Outlet Mall

Κυρίες ντυμένες στα κόκκινα, στα πλαίσια του REDress Project


Το πολυσύχναστο και αγαπημένο Outlet Mall της Θεσσαλονίκης “One Salonica”, φέτος φιλοξένησε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν σημαντικό σκοπό: να δώσει φωνή στα χιλιάδες θύματα της έμφυλης βίας με τη διοργάνωση του «REDress Project».

Για το αρδευτικό φράγμα Μεταξοχωρίου νομού Κιλκίς, ρωτά ο Γ. Φραγγίδης


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό Σπήλιο
Στην ευρύτερη περιοχή Μεταξοχωρίου -Τερπύλλου του νομού Κιλκίς, οι γεωργικές εκ μεταλλεύσεις αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την τοπική οικονομία. Η άρδευση, που συνδέεται άμεσα με τη συστηματική γεωργία, υπολείπεται κατά πολύ.