Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Δείτε Video από το 5ο summer camp 2018, στο Ράντσο Κιλκίς


Ο Ιππικός Όμιλος Ράντσο Κιλκίς διοργάνωσε το 5ο summer camp από τις 27 Αυγούστου 2018 έως 29 Αυγούστου 2018 για τους μαθητές, τους αθλητές και τους φίλους του αλόγου στις εγκαταστάσεις του Ράντσου Κιλκίς.

"Προχωράμε κόντρα στον σεξισμό"

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων 
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών από επτά σε δεκατρείς στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Παρότι ο στόχος της ίσης συμμετοχής 50:50 παραμένει ανοιχτός, η ανάθεση σε γυναίκες «ανδροκρατούμενων» χαρτοφυλακίων αιχμής, όπως η προστασία του πολίτη, η εργασία, η αγροτική ανάπτυξη, η εθνική άμυνα και τα οικονομικά, είναι ενδεικτική ότι το μήνυμα της ουσιαστικής ισότητας ανδρών και γυναικών έχει γίνει αποδεκτό και σταδιακά εφαρμόζεται στην πράξη από την κυβέρνηση.

Συγχαρητήρια Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Υπογράφει ο Δημήτριος Κ. Κυριακίδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς  - Δικηγόρος
"Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Κιλκίς που κατάφεραν να εισαχθούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πατρίδας μας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και τους εύχομαι υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Τελετή απονομής μπερέ στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Η 71 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς η τελετή απονομής μπερέ, στους οπλίτες θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ. Οι παραπάνω εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλο το κοινό που επιθυμεί να παρευρεθεί.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Οι εγγραφές για το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα λάβουν χώρα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς από τις 4 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 - 18:00.

Συνελήφθη 40χρονος στις Σέρρες για καλλιέργεια και κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 40χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Παρέμβαση του ΚΚΕ για τις αμοιβές των διαιτητών, βοηθών κριτών, παρατηρητών και την πληρωμή τους με εργόσημο

Παρέμβαση του ΚΚΕ  προς τους Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
"Σύμφωνα με συνδέσμους διαιτητών αλλά και των ανθρώπων πολλών Αθλητικών Ομοσπονδιών και των αντίστοιχων σωματείων τους, έχει προκύψει αναστάτωση με τις αμοιβές των διαιτητών, βοηθών κριτών και παρατηρητών και την πληρωμή τους με εργόσημο.

Προσοχή: Τι πρέπει να προσέχετε στις συναλλαγές σε Α.Τ.Μ.

Οι αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς σας ενημερώνουν
Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης κατά τη διάρκεια συναλλαγών μέσω Α.Τ.Μ, ενημερώνει τους πολίτες ως προς τα ακόλουθα:

Θέση εργασίας στην περιοχή του Άσπρου Κιλκίς (29/8/2018)

«Εταιρία στη περιοχή του Άσπρου Κιλκίς ζητάει για άμεση πρόσληψη Υπάλληλο Γραφείου, απόφοιτο σχολής οικονομικής κατεύθυνσης (Α.Ε.Ι / Α.Τ.Ε.Ι.).

Συναυλία του καλλιτεχνικού συνόλου Κιλκίς "η πόλις" κάτω από το φως του φεγγαριού



H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σας προσκαλεί στην ποιητική – μουσική εκδήλωση «Στο φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου» που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό - Πολιτιστικό Σύνολο «Πόλις», τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς» και την Μακεδονική - Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη», την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ώρα 21.00, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Γεωργαντάς: «Το ιστορικό ρεκόρ της κας Γεροβασίλη»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με την εκρηκτική αύξηση των συμβασιούχων επί υπουργίας της κ. Ο. Γεροβασίλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συγχαρητήρια Βεργίδη προς τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες 2018

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Σε όλους τους Κιλκισιώτες μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων. 

Συλλυπητήρια ΝΟΔΕ Κιλκίς για τον θάνατο του Θεόφιλου Αθανασιάδη

"Για την απώλεια του Θεόφιλου Αθανασιάδη, Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Χέρσου του Δήμου Κιλκίς εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ  τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του. Καλό Παράδεισο Θεόφιλε."

Κιλκίς: Τσάκωσαν ημεδαπό 31 ετών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς,31χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 9,5 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία και υγρή μεθαδόνη, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συλλυπητήρια ΝΟΔΕ Κιλκίς για τον θάνατο του Μανώλη Λαζαρίδη

"Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μανώλη Λαζαρίδη και συμπαρίστανται στο βαρύ τους πένθος.
Αιώνια η Μνήμη Του.
Καλό Παράδεισο Μανώλη."

Start Season Offers στο Γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση γυμναστηρίου Kinesis-Gym Kilkis
Η σεζόν ξεκινά δυνατά, με προσφορές και συνδρομές για όλους....
➤ετήσια 220€
εξάμηνη 130€
τρίμηνη 75€
μηνιαία 40€
Διάλεξε ποια σου ταιριάζει και γίνε μέλος του μεγαλύτερου fitness club της πόλης του Κιλκίς...

Video: Πλένουν και απολυμαίνουν τους κάδους απορριμμάτων του Κιλκίς


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, 2:30 π.μ. στο Κιλκίς.
Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, πλένουν και απολυμαίνουν τους κάδους απορριμμάτων.


"Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση"

Υπογράφει ο Α. Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Νομού Κιλκίς που κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κόποι και οι προσπάθειες χρόνων ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας o δρόμος για μια νέα προσπάθεια, την κατάκτηση νέων γνώσεων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπλουτίσουν με καινούργια εφόδια ικανά να σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.