Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Αποζημίωση για τις σχολικές εκδρομές ζητά η ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Μετά την πρόσφατη απόφαση του ΥΠΑΙΘ για τη μη πραγματοποίηση ή και την αναστολή των εκδρομών στο εξωτερικό, ζητούμε την άμεση κάλυψη της ζημίας που έχουν υποστεί όλες οι οικογένειες και οι μαθητές.

Αγώνες στίβου Σκυταλοδρομίας στη Θεσσαλονίκη: Εξαιρετική εμφάνιση για την Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο μικτές ομάδες του Προαγωνιστικού τμήματος στίβου της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς, που το Σάββατο 7 Μαρτίου πήραν μέρος στον αγώνα «FORMULA - ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Π.Α.Κ. «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο. 

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2020

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2020, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 481 άτομα και ειδικότερα:

Οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου ψηφίζουν

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου καλεί όλα τα μέλη του την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στις 11:00 το πρωί στα γραφεία του στο Πολύκαστρο (Μεγάλου Αλεξάνδρου 75-77) για την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου.

(Video) Αρχαία Μόρρυλος - Η Βεργίνα του Κιλκίς;


Αρχαία Μόρρυλος - Η Βεργίνα του Κιλκίς;
Περιοδεύουσα έκθεση με τίτλο "Μορρυλίων Πόλις", στο αίθριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Εγκατάσταση - έναρξη έκθεσης: Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Αγώνες σκακιού «Kinesis For Kids 2020»

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες σκακιού που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids τον Φεβρουάριο του 2020. Οι αγώνες έγιναν σε τρεις φάσεις: την Πέμπτη 13/2, την Τρίτη 18/2 και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 21/2. Έλαβαν μέρος συνολικά 11 σκακιστές και σκακίστριες από τα τμήματα σκακιού των ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και ΚΔΑΠ Kinesis Athletics.

Κιλκίς: Αύρα γυναίκας στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Η γυναίκα στην πολιτική, ο πολύπλοκος ρόλος της στη ζωή και η ξεχωριστή της θέση στην τέχνη, αποτέλεσαν τους θεματικούς άξονες του χθεσινού τιμητικού αφιερώματος του Δήμου Κιλκίς και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κιλκίς για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Πετυχημένη η εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς, στο Βελιγράδι

Δελτίο τύπου Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Ξεκινώντας την εκδρομή μας στο Βελιγράδι για την απόδραση της Καθαράς Δευτέρας, από 29/2 έως 2/3/2020, δεν περιμέναμε πως θα διανύσουμε περίπου 1.700 χλμ. Όμως, έχοντας στο πλευρό μας το τουριστικό Γραφείο «Παρίσης TOURS», τον οδηγό μας Παρίση Νικόλαο και το υπέροχο γκρουπ μας τα καταφέραμε. 

Άμεσα συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 51χρονης στην Κατερίνη

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί άμεσα και να συλληφθεί ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 51χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη.

Σημεία παρέμβασης Γ. Φραγγίδη σε μέσα ενημέρωσης


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Σημεία τοποθέτησης στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα
Για τη μεταναστευτική κρίση των τελευταίων ημερών
Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ώρες. Ο Ερντογάν έχει σκοπό την αποδόμηση της εθνικής μας κυριαρχίας και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο την τραγωδία και τον πόνο αυτών των ανθρώπων, που βρέθηκαν άλλοι εκούσια και άλλοι ακούσια σ’ αυτήν κατάσταση είτε πρόκειται για πρόσφυγες είτε για μετανάστες. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Δημιουργείται ο «Πέλοπας», η πλατφόρμα καταγραφής του συνόλου των αθλητικών υποδομών της χώρας μας

Στην άμεση δημιουργία, για πρώτη στην Ελλάδα, της ψηφιακής βάσης καταγραφής του συνόλου των αθλητικών υποδομών της χώρας μας, συμφώνησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Δυνατή παρουσία του Kinesis Fight Club Gougoulas team

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Δυνατή παρουσία έκανε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis Fight Club Gougoulas team στο 9ο διεθνές φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της ΕΟΠΤ στις 8 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη. Παρά τις πολλές απώλειες λόγω πρόληψης για τον Κορονοϊό αγωνίστηκαν 5 αθλητές.

Τα νέα του ΚΔΑΠ «Άθλος» Κιλκίς (9/3/2020)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ «Άθλος» 
Η εβδομάδα που πέρασε για τον «Άθλο» ήταν γεμάτη στιγμές ψυχαγωγίας, παιχνιδιού και εκπαίδευσης σώματος και νου. Προγραμματισμός, άσκηση και προφύλαξη από τη μια, παιχνίδια αυτογνωσίας και εποικοδομητικές συζητήσεις με τα παιδιά από την άλλη, βοήθησαν ώστε να κυλήσουν ήρεμα και δημιουργικά οι μέρες αυτές.

Λαμπρός εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς
Με την προσήκουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εόρτασε την Κυριακή 8 μηνός Μαρτίου 2020, την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, κατά την οποία η Αγία Εκκλησία μας τιμά την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, ύστερα από την μεγάλη περίοδο της Εικονομαχίας.

Δυναμικά συνεχίζει ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Δυναμικά συνεχίζει ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, ο οποίος έδωσε το παρών στον 2ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, την Κυριακή 8 Μαρτίου στο ΑΚΙΘ. Τα αποτελέσματα για τον ΙΟΚΙΛ είναι:

Ενθουσίασαν οι «Νύχτες Tango» στο Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Στον συγκινησιακό και σαγηνευτικό κόσμο του tango, ταξίδεψε το κοινό του Κιλκίς το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020. Οι «Νύχτες Tango» με την ιδιαιτέρως εκφραστική ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη, εντυπωσίασαν με την ποιότητα, την αισθητική και τον επαγγελματισμό τους.

Η Θρακική Εστία Κιλκίς αναβάλλει την εκδήλωση "Μεσ' στης πόλης τα στενά"

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Πολλές φορές λέμε ''πάνω από όλα η υγεία'', τώρα όμως οφείλουμε και να το εννοούμε. Έπειτα από ανακοίνωση των κρατικών φορέων που σχετίζονται με ζητήματα υγείας και πρόληψης πήραμε την, πολύ δύσκολη για εμάς, απόφαση να αναβάλουμε την ερχόμενη εκδήλωση μας το Σάββατο 14/03/2020, "Μεσ' στης πόλης τα στενά"

Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Πολλοί φορείς που έχουν χρηματοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια από Ευρωπαϊκά προγράμματα που συντονίζει το ΙΚΥ (Comenius, Erasmus+) έχουν προσπαθήσει να αναδείξουν το πρόβλημα και να προτείνουν λύσεις.

"Οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται στα συνδικάτα και στις θέσεις ευθύνης"

Ανακοίνωση "Ανασυγκρότησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς"
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
8 Μαρτίου 1857: Εργαζόμενες κλωστοϋφαντουργίας της Νέας Υόρκης βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, 10ωρη εργασία, ίση αμοιβή με τους άντρες συναδέλφους τους. Ο αιματοβαμμένος αγώνας τους έγραψε μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του παγκόσμιου εργατικού και γυναικείου κινήματος.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
8 Μάρτη. Παγκόσμια μέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα του αγώνα και της ζωής.
Τον άνθρωπο που φέρνει τη ζωή στον κόσμο και δίνει νόημα και ζωή στη ζωή μας.

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς πανηγυρίζει

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πανηγυρική όπως εξελίχθηκε συνεδρίαση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Κιλκίς με την παρουσία και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ασφάλεια Γυναίκας

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν 
 Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

(Video) Ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς, τιμά την Εβίνα Μάλτση


Ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς, τιμά την Εβίνα Μάλτση, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.