Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

"Ραντεβού στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος του Γηροκομείου Κιλκίς"

Καλεί ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς με την συνδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς θα επιχειρήσει τον καθαρισμό του περιαστικού άλσους του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς μια δράση στην οποία μπορεί να συμμετέχει ο καθένας από εμάς.

5ο summer camp 2018, στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Ράντσο Κιλκίς διοργανώνει το 5ο summer camp από τις 27 Αυγούστου 2018 έως 29 Αυγούστου 2018 για τους μαθητές, τους αθλητές του και όσους φίλους του αλόγου επιθυμούν (διήμερη διανυκτέρευση σε σκηνές ) στις εγκαταστάσεις του Ράντσου Κιλκίς με πολλές δραστηριότητες από:

Από τι κινδυνεύουν οι Κιλκισιώτες σήμερα;

Του Καραηλχάν Μαύρου
Από φωτιές δεν κινδυνεύουμε, αφού δεν έχουμε δάση για να καούμε ζωντανοί. Ευτυχώς ζούμε σε έναν ξερόποτο γεμάτο από σιτοκαλαμιές και με ελάχιστη αντικειμενική αξία για να καταπατηθούν...

Η Βαρβάρα η Χοντρέλω


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος
Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Βαρβάρα. Στα είκοσι έξι της χρόνια που τα πέρασε όλα στη μικρή επαρχιακή πόλη που γεννήθηκε, δεν αντέχει άλλο. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Μόλις γύρισε στο σπίτι της από την καφετερία όπου δέχθηκε για μια ακόμη φορά το καθιερωμένο μπούλινγκ από την παρέα της. Αιτία τα κιλά της.

"Δασικές πυρκαγιές: Κι όμως, προλαβαίνουμε"

Γράφει η Μαρία Μιχαηλίδου
Δασολόγος Π.Ε. (Δ.Π.Θ)
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας καταστροφής. Μιας καταστροφής που προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι. Πάθαμε, αλλά δυστυχώς δεν μάθαμε. Παρακολουθούμε το θέατρο, γιατί περί υποκρισίας πρόκειται, αλλά για κακό θέατρο. Άσχημη παράσταση. Πρωταγωνιστές; Όλοι εμείς. Ναι. 

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2018

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Σε συνέχεια των με αριθμ. 2286/74765/25.05.2018 και 2781/97715/10.07.2018 εγγράφων του Υπ.Π.Α.Α.Τ. τα οποία αναφέρονται στο άρθρο 31 του Καν (Ε.Ε) 2018/273 σάς ενημερώνουμε ότι στα εν λόγω έγγραφα διευκρινίζεται πώς όλοι οι αμπελουργοί υποχρεούνται να υποβάλουν κάθε χρόνο Δήλωση Συγκομιδής σταφυλιών μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.

Η Coca Cola “βγάζει αφρούς” κατά του μποϊκοτάζ

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola προσπαθεί απεγνωσμένα να επανακάμψει στην ελληνική αγορά. Οι δαπάνες για διαφημίσεις και οι χορηγίες έχουν εκτιναχθεί από πέρυσι στα ύψη, αλλά τα μερίδια αγοράς που απώλεσε προς τις ελληνικές επιχειρήσει του κλάδου των χυμών και των αναψυκτικών δεν επιστρέφουν. Τουναντίον, οι ελληνικές επιχειρήσεις βλέπουν να μερίδια τους στην αγορά να αυξάνονται σταθερά χρόνο με το χρόνο.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, στις 2 Αυγούστου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 2 Αυγούστου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΚΚΕ: Ποντιακό γλέντι στο Δροσάτο Κιλκίς

Το καθιερωμένο ποντιακό γλέντι με τους αδερφούς Ιακωβίδη θα πραγματοποιήσει και φέτος η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο Δροσάτο, το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, στην ταβέρνα «Μουστάκας», στο Δροσάτο Κιλκίς.