Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Επιτυχίες ΓΑΣΚ στο διασυλλογικό Κ16

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Τη Μεγάλη Δευτέρα στο στάδιο της Κατερίνης διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 για τα σωματεία της κεντρικής Μακεδονίας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς βρισκόταν εκεί πετυχαίνοντας σημαντικές επιτυχίες με τους αθλητές του.

Σιναπλιώτες… πριν από 75 χρόνια

Μια φωτογραφία που μοσχοβολάει νιάτα, ομορφιά και αγάπη.
Πρωτομαγιά του 1948 στην αυλή της κυρά-Νεράντζως, πρόσωπα οικεία, αγαπημένα, που σφύζουν από νιάτα και ομορφιά.
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Στη φωτογραφία όρθιοι από αριστερά +Λαμπρινή(Μπίνη) Μελικούδη-Ιωαννίδου, +Δημήτριος(Καραμούτας) Κατούδης, Στέργιος(Κατσώνης) Γκαντίδης, +Γιώργος(Ασπρομάλλης) Ιωαννίδης, +Μάρω Γκουριγούδη-Χαμουρούδη, παιδιά Ανατολικορωμυλιωτών(Σιναπλιωτών) που γεννήθηκαν στο Πολύκαστρο από το 1928 έως το 1932.

Κυρία Αθηνά Κωλεσίδου, σας ευχαριστούμε θερμά...

Δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές των τριών σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (Διευθύνουσα) του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κα. Αθηνά Κωλεσίδου για την αμέριστη και συνεχή στήριξη της στο έργο του ΕΕΣ Κιλκίς.

Συνάντηση αποφοίτων από το Γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς μετά από 50 χρόνια

Το Σάββατο 22 - 4 - 2023 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αποφοίτων από το Γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς για τα 50 χρόνια από την αποφοίτησή τους. Στις 17.00 θα γίνει η συγκέντρωση στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς (το παλιό Γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς).

Ένα στολίδι του Νομού Κιλκίς το εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Κολχίδα

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου

Πέμπτη 20 Απριλίου στο χωριό Κολχίδα του Νομού Κιλκίς και ώρα 7:00 μμ θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στο Εξωκλήσι Ζωοδόχου Πηγής το οποίο βρίσκεται σε μια τοποθεσία απίστευτης ομορφιάς που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν και να θαυμάζουν το Κιλκίς και τις ομορφιές του.

Η ευθύνη του πολίτη και το κριτήριο ψήφου

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
"Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω". Αυτή η φράση του Νίκου Καζαντζάκη δείχνει σε πλήρη διάσταση την σημαντικότητα του κάθε πολίτη για το κοινωνικό σύνολο, της σημαντικότητα της επιλογής του κάθε πολίτη για ολόκληρη την κοινωνία.

Μαρία Σπυράκη: Στηρίζουμε τους ευάλωτους με 86.7 δισ.ευρώ με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για το Κλίμα μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης καθώς στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο οι ευρωβουλευτές ενέκριναν, με 521 ψήφους υπέρ, 75 κατά και 43 αποχές, τη συμφωνία με τα κράτη μέλη για τη σύσταση ενός Κοινωνικού Ταμείου της ΕΕ για το Κλίμα (SCF) το 2026, που θα έχει ως στόχο να διασφαλιστεί ότι η κλιματική μετάβαση θα υλοποιηθεί με τρόπο δίκαιο και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. 

Στην ΙΜ Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Γρίβα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης

Στην αρχιερατική θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στη Γρίβα, παρέστη, σήμερα, Λαμπροτρίτη 18 Απριλίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Δραστηριότητα Παύλου Τονικίδη κατά την περίοδο του Πάσχα

Δελτίο τύπου Παύλου Τονικίδη
Τους επιταφίους του Πολυκάστρου, της Αξιούπολης και της Κάρπης προσκύνησε τη Μεγάλη Παρασκευή ο υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς Παύλος Τονικίδης ενώ στη συνέχεια και μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρέστη στη περιφορά του Επιταφίου της Γουμένισσας.

Επ' αόριστον ανστολή της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Αξιούπολης

Δελτίο τύπου 
Σωματείου Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς

Μετά την αθέτηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά του Δήμου Παιονίας αναφορικά με την τοποθέτηση των συναδέλφων στη Λαϊκή Αγορά της Αξιούπολης, γνωστοποιούμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του Σωματείου μας:

Εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Από το ChatGPT στα αυτόνομα συστήματα»

Παρακαλούνται θερμά όσες/οι προτίθενται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση να δηλώσουν την πρόθεσή τους στην ιστοσελίδα https://forms.gle/YqJLmRXTUM3Y3NEy7.


Όταν ο χρόνος ήταν παιδί

Του Κώστα Μπούζα
Τι θυμάται; Όχι πολλά, τ’ ομολογεί. Κομμάτια σκόρπια, που έρχονται και φεύγουν σποραδικά. Κυρίως αποσπάσματα αισθήσεων, εικόνων, ήχων, γεύσεων, οσμών, αγγιγμάτων.

Αυτοί είναι οι νέοι διευθυντές/τριες σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ε.Κ. ΚιλκίςΠρόσκληση και πρόγραμμα για τον εορτασμό της 106ης Επετείου της Μάχης του Ραβινέ

Η παράσταση "Οδυσσέα γύρισε απίτι", από τη θεατρική ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου ΚιλκίςΥπογράφει η Βάσω Βαϊούλη
Ο Κάρολος Κουν κάποτε είπε: "...κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας και το κοινό μας...κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας...".

Γνωριμία με την υποψ. βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Τάνια Κιουμουρτζίδου ΤανταλίδουΠαρουσίαση του έργου ΥΔΩΡ 2.0 για τον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων οτυ νομού ΚιλκίςΤα νέα του ΑΣΕΠ (18/4/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 5Κ/2022: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων ΤΕ
2. 4Ε/2020: Πλήρωση θέσης ΕΕΠ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από Επιλαχόντες
3. 1Ε/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10001)
4. 7Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10005)
5. 8Κ/2021: Πλήρωση Θέσεων από επιλαχόντες στον e-ΕΦΚΑ (ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού)
6. 12Κ/2021: Πλήρωση θέσεων στον E-ΕΦΚΑ από επιλαχόντες (ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)
7. 8Κ/2021: Πλήρωση θέσεων στον E-ΕΦΚΑ από επιλαχόντες (ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ)
8. Πλήρωση θέσεων στο Εθνικό Τυπογραφείο από επιλαχόντες της προκήρυξης 11Κ/2021
9. 3ΓΔ/2023: Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων
10. 4Κ/2018: Κλήρωση Ισοβαθμούντων Υποψηφίων ΥΕ Εργατών ΕΤ2 από Επιλαχόντες
11. 4Κ/2018: Αποτελέσματα πρακτικής δοκιμασίας ΥΕ Εργατών ΕΤ2 από Επιλαχόντες
12. 5Ε/2021: Έκδοση Τελικών Προσωρινών Πινάκων (ΚΘ 10002)

Λεωνίδας Δημητριάδης: Δικαιοσύνη στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Κιλκίς
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ

Η 21η Μαΐου σηματοδοτεί μία καινούρια μέρα στην πολιτική ιστορία του τόπου μας. Ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.Η κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης υπερπηδά τις κομματικές στρατοπεδεύσεις και προσκαλεί τους πολίτες να σταθμίσουν τις αναγκαίες απαιτήσεις για τους όρους της διαβίωσης.