Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

(Video) Κιλκίς: Κλείσαμε και δε σας περιμένουμε

Κάντε κλικ στην εικόνα

Γ. Αναστασιάδης: Aήθης επίθεση μελών του υπουργικού συμβουλίου στο Νίκο Ανδρουλάκη με τις ευλογίες του κ. Μητσοτάκη


Στην παρακάτω δήλωση προέβη το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και πολιτευτής Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης σχετικά με τις επιθέσεις μελών της κυβέρνησης εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη:

Ποιος ήταν ο Doug Engelbart;

Γράφει ο Νικηφόρος Χριστοφορίδης
Ήταν ένας απλός άνθρωπος που διάβασε ένα άρθρο, ενώ βρισκόταν με μετάθεση στην άλλη άκρη του κόσμου, εμπνεύστηκε από αυτό και μετά από χρόνια σπουδών κατάφερε να προσφέρει στην ανθρωπότητα ένα «σωρό» τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε -έως- και σήμερα.

Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ Παιονίας


Υπογράφει για τον συνδυασμό «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Έχοντας στην πρώτη γραμμή των τοποθετήσεων της, η σημερινή διοίκηση του δήμου υπό τον κ. Σιωνίδη, την θέση αργία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, θέμα για το οποίο ο πρώην Δήμαρχος έχει ήδη δώσει επαρκείς πολιτικές εξηγήσεις τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθεί να «κουκουλώσει» τις γενικευμένες αυξήσεις στα τιμολόγια της ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Παιονίας και της ΔΕΥΑΠ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 4/2/2022, 6:39 μ.μ.


Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, χθες (03-02-2022) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών κι άλλων Διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες των Αμπελοκήπων και του Ευόσμου, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Τα καιρικά φαινόμενα συναντούν το ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά και η καινούρια θεματική μας ενότητα έκανε την εμφάνισή της! Αυτή αφορούσε στα καιρικά φαινόμενα.

Κορωνοϊός (4/2/2022): 18.640 νέα κρούσματα (110 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 88 θάνατοι και 564 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.640, εκ των οποίων 68 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.020.846 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 402 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.678 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την 9η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρες 11.00 – 11.30, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης (υποχρεωτική) προϋπολογισμού οικον. έτους 2022, και αντίστοιχη αναμόρφωση πίνακα στοχοθεσίας (ΟΠΔ).
2. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022.

Νέα μέτρα στήριξης των αγροτών - Δηλώσεις ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός εξήγγειλε επτά νέα μέτρα στήριξης των αγροτών, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής. Τα μέτρα είναι ύψους 170 εκατ. ευρώ.

Δωρεάν rapid tests σε Ακροποταμιά, Νέα Σάντα, Βάθη, Κάτω Θεοδωράκια, Σ.Σ. Μουριών και Αγία Παρασκευή


Συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορvνοϊού (rapid tests) σε έξι Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Πως συμπληρώνω την αίτηση για τις στρατιωτικές σχολές, βήμα βήμa


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης των στρατιωτικών σχολών άνοιξε και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 18/02/2022.
Εδώ θα σου πω πως να συμπληρώσεις την αίτηση σωστά.

Η Περιφέρεια το έκανε, ενώ ο Δήμος Κιλκίς "αγρόν αγοράζει"


Στην απομάκρυνση των επικίνδυνων και παράνομων διαφημιστικών αφισών από το δρόμο Κιλκίς-Θεσσαλονίκης προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μετά από τη σχετική δημοσίευση της Γνώμης (δείτε ΕΔΩ).  Αναμέναμε το ίδιο να είχε πράξει και ο Δήμος Κιλκίς (και μάλιστα χωρίς παρέμβαση εισαγγελέα) για τις παράνομες διαφημιστικές αφίσες μέσα στην πόλη του Κιλκίς.

Θέση εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (4/2/2022)


Μεγάλη εμπορική εταιρία με έδρα στο ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ζητά υπάλληλο άντρα 30 ετών και άνω για πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα, δίπλωμα οδήγησης και κατοχή κάρτας ανεργίας.
Τηλ. επικοινωνίας: 23410 25770
e-mail: ioarizan@otenet.gr

Δήλωση Γ. Φραγγίδη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας και Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής
4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Θεσπίστηκε για να μας θυμίζει πόσο σημαντική είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ. Μια λέξη μικρή, όμως με τεράστια σημασία για την ίδια τη ζωή. Ο καρκίνος αποτελεί την πιο συχνή και επικίνδυνη νόσο παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Δέκα εκατομμύρια άτομα το χρόνο πεθαίνουν στον κόσμο από τον καρκίνο. Από αυτά 68 χιλιάδες νέα περιστατικά καρκίνου και 33 χιλιάδες θανάτους έχουμε στην Ελλάδα.

Φραγγίδης: Μια δωρεά που προσδίδει προστιθέμενη αξία στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο κυρώνεται η επί μέρους σύμβαση της δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχος προς το Ελληνικό Δημόσιο, που αφορά στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τοποθετήθηκε ως ειδικός αγορητής την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας και βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (4/2/2022)


Ζητείται γυναίκα για εργασία σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στο Κιλκίς.
Τηλ. 23410 27800 από 10:00 έως 14:00.

O Κυριάκος Μερελής, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου μιλά στους Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Ο  Κυριάκος Μερελής είναι Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, Εθνική Ελληνική Επιτροπή - ICC HELLAS και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ.

Πως κρίνετε τον ψηφισθέντα οικονομικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης και του κράτους για το νέο τρέχον έτος;
«Κύριε Μαρκόπουλε, η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και η ασυγκράτητη ακρίβεια, έχουν μετατραπεί σε ένα επικίνδυνο τσουνάμι που εάν δεν αντιδράσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά για να το αναχαιτίσουμε, θα μας οδηγήσει στη δίνη μιας πολύ πιο βαθιάς ύφεσης, από αυτήν που βιώσαμε στη δεκαετή οικονομική κρίση. Όσο η κυβέρνηση αποφεύγει να «διαβάσει» αυτή την πραγματικότητα, επιμένοντας στα περί στοχευμένων παρεμβάσεων και γενναιόδωρων μέτρων, το πρόβλημα θα εντείνεται.

Αιολικό στο Μπέλες, αρνητική γνωμοδότηση Δασαρχείου Κιλκίς;


Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στις Βιομηχανικές ΑΠΕ σε Κιλκίς - Παιονία

Κοιτάζοντας κάποιος,-α τον νομό Κιλκίς στον χάρτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) αναρωτιέται αν είναι ένας αγροτικός νομός και αν έχει περιοχές με φυσική ομορφιά που θα μπορούσαν να αναδειχτούν και να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες.