Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση: Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος της εφημερίδας "Δημιουργικά Νέα"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση
Από τον Ιουνίου 2020 ξεκινήσαμε δυναμικά τα Δημιουργικά Νέα. Την εφημερίδα των παιδιών της οικογένειας του ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση. Το πρώτο τεύχος ήδη έχει αναρτηθεί (Δείτε ΕΔΩ)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 17/6/2020, 10:00 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή των Σερρών
Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας ημεδαπός άνδρας για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύσκεψη για τη συνέχεια της κατασκευής του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την καθυστέρηση στην αποπεράτωση του έργου του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς εξετάστηκαν στη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, μετά από τη σχετική συνεργασία που είχαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σε άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας, όπως αποφασίστηκε σε αυτοψία που πραγματοποίησαν το πρωί της 17ης Ιουνίου ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης , ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Ηλίας Αριζάνης ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας Στέλιος Μπερμπερίδης και ο μηχανικός Λάζαρος Σουπλής.

Επαναλειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας ανακοινώνει την σταδιακή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Πολυκάστρου και Αξιούπολης («Δ.Οικονόμου») από την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Απαιτητικά τα θέματα στο διδαγμένο κείμενο των Αρχαίων Ελληνικών και μέτριας δυσκολίας στο αδίδακτο, διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα στα Μαθηματικά

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Το διδαγμένο προς εξέταση κείμενο καθώς και ο παρατηρήσεις που το συνοδεύουν είναι για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές, οι οποίοι δεν θα πρέπει να αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Οι ερωτήσεις σχετίζονται με ενότητες που εξετάζονται για πρώτη φορά γεγονός που ενισχύει την αναμενόμενη εξέτασή τους.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεά βιβλίων στη μνήμη του Νίκου Ταχτσίδη

Μια πολύ συγκινητική δωρεά δέχθηκε σήμερα ο Δήμος Κιλκίς από τα παιδιά του αδικοχαμένου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Ταχτσίδη.

ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση: Δωρεάν σεμινάρια υπολογιστών για γονείς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση
Από τον Ιουνίου 2020 ξεκινήσαμε δυναμικά τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια Υπολογιστών για ενήλικες τα οποία αφορούν τις ωφελούμενες της προγραμματικής περιόδου 2019 – 2020 που έχουν ήδη εντάξει τα παιδιά τους στην οικογένεια του ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση".

Συνάντηση αποφοίτων Γυμνασίου Κιλκίς του έτους 1960

Υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι μέσα στη δίνη του πανδαμάτορα χρόνου, θα βρεθούμε οι παλιοί συμμαθητές, απόφοιτοι του γυμνασίου Κιλκίς έτους 1960, σε μια κατανυκτική συνάθροιση σε ένα γαϊτανάκι συγκινήσεων και συναισθημάτων και μια διαδοχή χαράς και μελαγχολίας από τις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων. Στις 27.06.2020 στο Κιλκίς και ώρα 10.00 το πρωί, με αφετηρία και σημείο εκκίνησης το Καφέ Crescendo, απέναντι στα ταξί. 

(Video) Γνωρίζουμε τις Πανελληνιονίκες Κιλισιώτισσες μαθήτριες Βαρβάρα Μαρκίδου και Μαργαρίτα Βούτσκογλου


Στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «Σκιτσοφρένεια@Pierce2020»   βραβεύτηκαν δύο μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και συγκεκριμένα με το 1ο βραβείο η Μαρκίδου Βαρβάρα και το 2ο βραβείο η Βούτσκογλου Μαργαρίτα στην κατηγορία σκίτσο Γυμνασίου.
Η Γνώμη συνάντησε τις μαθήτριες, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Τιμητικές κάρτες διαρκείας για τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς. Ο Άρης από την Ενορία των Πέντε και Δέκα μαρτύρων, ο Μέγας Αλέξανδρος από την περιοχή των Στενημαχιτών και η ΑΕΚ από την περιοχή της ενορίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Στην ομάδα του Άρη ανατίθεται μετά από ψηφοφορία να προετοιμάσει το νέο καταστατικό που θα αποτελέσει και την ομάδα Α.Ο. Κιλκισιακός.

(Video) Δείτε το τελευταίο τελευταίο αντίο στο Γιώτη Γαβριηλίδη


Γιώτης Γαβριηλίδης: Μια γνήσια φωνή που δε θα σβήσει ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.