Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Δείτε Video από την έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «Ενθυμήματα Βαλκανικών Πολέμων»


Η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ» στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς, πραγματοποίησε την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, με θέμα «Ενθυμήματα Βαλκανικών Πολέμων».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αποστόλων χορεύει και σας προσκαλεί...


Σε διημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου ο Γιώργος Πελίδης

Του Γιώργου Πελίδη
Σε διημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου παρευρέθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου Πελίδης Γεώργιος, η οποία πραγματοποιήθηκε την 15η Ιουνίου 2018, στην κεντρική δημοτική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης από τις Εκδόσεις Sportbook.

Λαϊκά παραμύθια στη Sigmaland Κιλκίς


«Κλεισθένης 1»: Απάντηση Δ. Αγαθόπουλου σε άρθρο του Δ. Κυριακίδη

Ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς Δημήτριος Αγαθόπουλος, απαντά σε άρθρο του νυν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημητρίου Κυριακίδη
"Σε λίγες μέρες κατατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση το νομοσχέδιο με την ονομασία «Κλεισθένης 1», που αφορά την μεταρρύθμιση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δράσεις ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού (23/6/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το ΚΔΑΠ Κιλκισιακός ξεκίνησε τα μαθήματα κολύμβησης στις  εγκαταστάσεις του CARABUS. Δύο επαγγελματίες εκπαιδευτές κολύμβησης περιμένουν καθημερινά τα παιδιά σας, για να τους φέρουν κοντά στο στοιχείο του νερού διδάσκοντάς τους τα πάντα για αυτό το πολύ ωραίο άθλημα.

Πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυκάστρου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών. Το θέμα της νέας εκστρατείας είναι: «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο»