Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΟΑΕΕ: Παρατείνεται η καταβολή δόσεων ρύθμισης

Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους ασφαλισμένους που επιθυμούν να ενταχθούν σε καθεστώς ρύθμισης εντός του χρόνου της ειδικής Τραπεζικής αργίας ότι προς διευκόλυνσή τους, παρατείνεται η προθεσμία καταβολής δόσεων που λήγει εντός της αργίας μέχρι τη Δευτέρα, 20.7.2015.

Η μπάντα του Στέλιου Κοτίδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς (Video)


Αυτή είναι η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές - Τι προβλέπει

- Η συμφωνία προβλέπει τριετές δάνειο από 82 έως 86 δισ
- Μεταφορά κρατικής περιουσίας σε ειδικό ταμείο στην Ελλάδα ύψους 50 δισ
- Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από 17 ώρες διαβουλεύσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους ευρωπαίους ηγέτες
- Ποιά μέτρα πρέπει να ψηφιστούν έως τις 15 και ποιά έως τις 22 Ιουλίου

Περιοδεία - επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Σ. Ζαριανόπουλου, στο Τ.Σ. Φ. Αξιούπολης

Υπογράφει το Κοινοβουλευτικό Τμήμα της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Την Παρασκευή 10.07.2015, αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε., με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Σωτήρη Ζαριανόπουλο, επισκέφθηκαν την περιοχή της Αξιούπολης, στην Π.Ε. Κιλκίς, συνομίλησαν με πρόσφυγες, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παιονίας και επισκέφθηκαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ειδομένης.

Ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε επίτιμος δημότης του Δήμου Μακρακώμης

Υπογράφει ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος
Ο αξιότιμος κύριος Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, φέρει ήδη από το 1991 τον τίτλο του "επίτιμου δημότη" του Δήμου Μακρακώμης της Π.Ε. Φθιώτιδος.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ των Γιαννιτσών 2η Πανελληνιονίκης η Ελένη Φωτιάδου στο βάδην

Ενθαρρυντικά μηνύματα απο τη νέα γενιά του ΓΑΣ Κιλκίς
Με τους μικρούς αθλητές από τα σωματεία της Ελλάδας από τη Στερεά και τη Θεσσαλία μέχρι τη Θράκη και από την Ήπειρο μέχρι την Μακεδονία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών ο Βόρειος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α.

Ζητείται πρόεδρος για την ομάδα Νίκη ευκαρπίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Νίκη Ευκαρπίας
"Με την παρούσα θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους του Σωματείου για κάποια θέματα που αφορούν την σύννομη Λειτουργία του Σωματείου.
Ενημέρωση πρώτη ότι για να έχει κάποιος δικαίωμα να θέση υποψηφιότητα για το ΔΣ του σωματείου αλλά και να ψηφίζει (σύμφωνα με το άρθρο 2 του καταστατικού παράγραφος Γ) θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος για ένα έτος.

Πολύκαστρο: 49χρονος οδηγός ΚΤΕΛ μετέφερε με το λεωφορείο του παράνομα δύο αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (12-07-2015) το πρωί στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 49χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Τραγωδία στην Πιερία: 51χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Χθες (12-07-2015), βραδινές ώρες, σε περιοχή της Πιερίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, κατά την διάρκεια εκτέλεσης αγροτικών εργασιών (φρεζάρισμα) εντός αγρού του σε δύσβατη περιοχή, εξετράπη της πορείας του, κατέπεσε σε πλαγιά χαράδρας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εύζωνοι: 45χρονος μετέφερε παράνομα 15 αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

"Ο άνθρωπος Περικλής έφυγε... το έργο του όμως, έμεινε"

"Ο πρόεδρος και οι συναρμόδιοι τομεάρχες της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό του Περικλή Κολότσιου.
Ο άνθρωπος Περικλής έφυγε... το έργο όμως και η προσφορά του θα μείνουν ως φάρος για μας ..
Καλό ταξίδι φίλε και συναγωνιστή, το κενό που άφησες δυσαναπλήρωτο ....
Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια σου!

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου, στις 14 Ιουλίου 2015


Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Η Γερμανία ξαναδιαλύει την Ευρώπη-Ολονύχτια μάχη στις Βρυξέλλες για βιώσιμη λύση·Επιλεκτική η γερμανική ακαμψία-Η Βαυαρία κουρεύει το χρέος της αυστριακής Κορινθίας·Προ των πυλών ο ανασχηματισμός- Ζ. Κωνσταντοπούλου-Δεν παραιτούμαι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η Ελλάς στο Άουσβιτς –Αδιανόητο! Η ελληνική περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβούργο;·Ο Σόϊμπλε επιδιώκει ολοκαύτωμα στην Ευρωζώνη- Το ύπουλο σχέδιο για πενταετές Grexit!·ΟΠΑΠ: Με τις ευλογίες Βαρουφάκη οι περίεργοι διορισμοί στην επιτροπή ελέγχου