Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας "Η Ευκράντη", κόβει τη βασιλόπιτά του



Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο χώρο της Τέχνης, να κόψουμε την πίτα μας και να απολαύσουμε καλή ελληνική μουσική με τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδήσαμε.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/1/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ηττα στο Χέρσο
Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην έδρα του Χέρσου και μοιραία ηττήθηκε με 3-0 από την τοπική Δόξα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Βράβευση πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μαρινίδη

Δελτίο τύπου 
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κιλκίς 

Στο πλαισιο της εκδήλωσης με θέμα το Δημογραφικό, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς με ομιλητή τον Βουλευτή Δημήτρη Μάντζο, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κιλκίς θα τιμήσει τον πρώην Βουλευτή Κιλκίς κ. Σταύρο Μαρινίδη για την μακρά και σπουδαία προσφορά του στην Παράταξη και τον τόπο μας.

Ενημέρωση μαθητών/τριων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, για την Ασφάλεια και τον εθισμό από το διαδίκτυο

Δελτίο τύπου 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων και της ενότητας Ενδιαφέρομαι και ενεργώ, με απόφαση του Διευθυντή Αρβανιτίδη Λεωνίδα της εκπ-κου Μπόσκου Κατερίνας και του δασκάλου της ΣΤ τάξης κ. Αλεβιζάκη Χρήστου, πραγματοποιήθηκε, στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ομιλία –παρουσίαση του Συμβούλου Εκπαίδευσης Κιλκίς κου. Πάρη Παπαδόπουλου σε μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης με θέματα την Ασφάλεια –εθισμό στο διαδίκτυο και μέτρα προφύλαξης από κινδύνους και εκβιαστικά μηνύματα.

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (15/1/2024)

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 14.00, συναντήθηκε το αθλητικό τμήμα γυναικείου βόλεϋ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ με τον Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΜ. Η ομάδα της πόλης μας, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, συντρίβοντας την Αλεξάνδρεια με σκορ 3-0 (25-17, 25-20, 27-25).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 15/1/2023, 11:41 π.μ.

Εξιχνίαση απάτης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς την 16η Δεκεμβρίου 2023 παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ που απέρριψε ηλικιωμένη από το μπαλκόνι της οικίας της στην Κατερίνη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία συνεργών της, για δήθεν τραυματισμό οικείου της προσώπου και άμεσης ανάγκης ιατρικής βοήθειας.

Σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας στο Πολύκαστρο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας με τίτλο: «Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί».

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στον Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης- Λαγκαδά

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Οικονομίας ενημερώνει ότι από τον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, (για την Κεντρική του Υπηρεσία και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας) όπως αυτές περιγράφονται στην «Ανακοίνωση Πρόσληψης ΣΟΧ 1/2024» του Γ.Ο.Ε.Β., με αρ. πρωτ.: 84(56)/11.01.2024 (ΑΔΑ: 696Ν46ΨΧΛΗ-ΒΤΑ).

Δωρεά τροφίμων από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), προέβη το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στην δωρεά τροφίμων, υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Μαυρονερίου».

Κοπή βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης


Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς



Κοπή βασιλόπιτας Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιών Κιλκίς



Ο γάμος


Του Φώτη Μισόπουλου

[πάνω σε μια ιδέα του Ezra Pound]


.....πατέρας έγινε διδύμων,
επιτυχία που την πλήρωσε ακριβά
EZRA POUND [TAMPERAMENTI-LUSTRA] [1]

Ο Γ. Γεωργαντάς στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Επίδαυρο για τη 202η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Γεωργαντάς παρέστη την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Επίδαυρο για τη 202η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης. Ο κ. Γεωργαντάς, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και ακολούθως εκφώνησε στην πλατεία της Α’ Εθνοσυνέλευσης ομιλία σημειώνοντας τη σημασία της Α’ Εθνοσυνέλευσης και του Συντάγματος της Επιδαύρου για τη μετέπειτα πορεία του ελληνικού Κράτους.

(VIDEO) Οι απόστρατοι αξιωματικοί στρατού νομού Κιλκίς, τιμούν το Θεολόγο Ζώτο

 
Οι απόστρατοι αξιωματικοί στρατού νομού Κιλκίς, τιμούν το Θεολόγο Ζώτο. Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024.