Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF η "Τόλμη" Κιλκίς

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στις 21-22-23 Φεβρουαρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα.

Συνεδριάζουν εκ νέου οι σύλλογοι διδασκόντων όλων των σχολείων του Ν. Κιλκίς

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς, κατά την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κλιμάκιο της ΟΛΜΕ και του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ, ζήτησε να συνεδριάσουν εκ νέου οι σύλλογοι διδασκόντων όλων των σχολείων του Ν. Κιλκίς για το θέμα της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας, για να αποφασίσουν με ελεύθερη βούληση.

Κράτος διπόδων

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Αγαπητά μου μπαμπουινάκια, αραχτός στο ψηλότερο δέντρο της ζούγκλας απολαμβάνω καρύδες φραπέ αλλά δέχομαι και πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας. Αποφάσισα λοιπόν να σας ανακεφαλαιώσω την άριστη παροχή και πρόνοια που έχουν για εμάς τα δίποδα εν εξελίξει που μας κυβερνούν ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Τι είπε ο Παραστατίδης στη Βουλή για τον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας


Η «Σοσιαλιστική Προοπτική» ως πρόπλασμα σοσιαλιστικού κόμματος

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η παρουσίαση της διακήρυξης: Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 13.30 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) συνέντευξη τύπου, όπου ανακοινώθηκε η σύσταση πολιτικής κίνησης με την επωνυμία «Σοσιαλιστική Προοπτική» με βασικό στόχο της να μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα.

Όχι στην συγχώνευση των Δημοτικών Σχολείων Τούμπας και Γοργόπης του Δήμου Παιονίας, λέει το ΚΚΕ

Ερώτηση ΚΚΕ
Στο τέλος της περσινής σχολικής χρονιάς (2012-2013), με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας & Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 1760/19-7-2013) αποφασίστηκε η συγχώνευση του 4/θ Δημ.Σχ.Γοργόπης με το 1ο 6/θ Δημ.Σχ. Αξιούπολης και του 3/θ Δημ.Σχ. Τούμπας με το 8/θ Δημ.Σχ. Ευρωπού, σχολείων του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ρεκόρ και στο διαδίκτυο για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Στα ύψη την φετινή περίοδο βρίσκονται και τα ποσοστά επισκεψιμότητας της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ομάδας του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Η περιοδική καταγραφή των επισκεπτών της ιστοσελίδας από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως και σήμερα δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ταυτότητα αλλά και τον ακριβή αριθμό τους.

Στα Ιωάννινα το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Την πολύ τιμητική πρόσκληση της ΕΚΑ “Δωδώνη” Ιωαννίνων αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και έτσι στις 23 Μαρτίου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην 8η Δωδωναία συνάντηση στίβου στα Ιωάννινα.

Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο βετεράνος του ΓΑΣ Κιλκίς Κ. Χαμουρούδης

Με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών που θα πραγματοποιηθεί από 25-30 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη (WMA indoor championship Budapest 2014), ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των ελληνικών συνόρων ο βετεράνος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.

Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου στο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κιλκίς διοργανώνει την 17η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στην Επιμορφωτική Κιλκίς- Δοϊράνης 56 και ώρες 10.30π.μ.-15.00μ.μ. με τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και εκπαιδευτικές ομιλίες συγγραφέων, εκδοτών και εκπαιδευτικών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη αιγίδα της Επιμορφωτικής Κιλκίς και του εκδοτικού οίκου Hillside Press.

1.150 τροχονομικές παραβάσεις σε ένα τετραήμερο στην κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού αναφορικά με θέματα τροχαίας αστυνόμευσης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τετραήμερο τροχονομικών ελέγχων, κατά το χρονικό διάστημα των εορτών της Απόκρεω και της Καθαράς Δευτέρας (28.02-03.03.2014), στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.

Τσιόνκη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις της ανοιχτής συνέλευσης της Δημοτικής Κίνησης, Α.Ρ.ΣΥ. Παιονίας και τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Στέφανο Τσιόνκη. Χαιρετίζει τις διαδικασίες πρότυπο δημοκρατίας ανάδειξης του επικεφαλής.
Η σχετική απαράδεκτη επιστολή που πρόσφατα δημοσιεύτηκε δεν έχει καμία σχέση με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας και τις αξίες της Αριστεράς.



Μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μεγάλα ονόματα

Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, το Παλέ Ντε Σπορ ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών σε μια μεγάλη συναυλία που σκοπό είχε την ενίσχυση του έργου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων «Αμυμώνη» Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του κέντρου ημερήσιας φροντίδας για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

“Δώρα, αντίδωρα και διαφθορά” με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Δώρα, αντίδωρα και διαφθορά”
Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
Ώρα  21.15

Καφέ ΓΑΖΙΑ, Καρόλου Ντηλ 22- Θεσσαλονίκη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Στις 10 και 11 Μαΐου 2014 οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 10 και 11 Μαΐου 2014 για τα επίπεδα:

"Δεν κατεβαίνω στις εκλογές" δηλώνει ο Γιώργος Συμπιλίδης

Δήλωση Γιώργου Συμπιλίδη
«Το δίλημμα ήταν καταπιεστικό γιατί είναι θέμα αποχωρισμού από κάτι που θέλω και επιθυμώ το ίδιο. Ωστόσο η φρόνηση και τεράστια ευθύνη απέναντι στην επιστήμη που υπηρετώ υπαγορεύουν την απόφασή μου να μην κατέβω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Νιώθω την απόλυτη ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες σ’ όλους εσάς που επιθυμείτε να είμαι ταγός της πόλης του Κιλκίς, όμως σας διαβεβαιώνω, ότι θα συνεχίσω να μετριάζω τον ανθρώπινο πόνο, που είναι η μόνη παρηγοριά στην σκληρότητα της ζωής.»

Ανοιχτή εκδήλωση της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφερειακή Παράταξη Κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου, και ώρα 18:30, με θέματα:

Ημερίδα με τίτλο "Κοινωνική οικονομία" στο Κιλκίς

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ "ΤΟΠΕΚΟ ΚΙΛΚΙΣ" σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Έργου "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες  στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς" σας προσκαλεί στην Ημερίδα με τίτλο "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τσάκωσαν στο Πολύκαστρο Αλβανό διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (03.03.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας υπήκοος Αλβανίας 31 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο σε δύο μη νόμιμους μετανάστες στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 4 Μαρτίου στις 09:00 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

"Στα πέντε καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας τα νοσοκομεία Κιλκίς Γουμένισσας"

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του Υπουργείου Υγείας συγκέντρωση όλων των Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών νοσοκομείων της επικράτειας παρουσία του Υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με κεντρικό θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ειδικής επιτροπής που αξιολόγησε τα νοσοκομεία όλης της χώρας για το έτος 2013.