Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Προσφορά υγειονομικού υλικού από την οικογένεια Πέτρου Παρτάλη, στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο κ. Πέτρος Παρτάλης συνοδευόμενος από τον υιό του Γιώργο παρέδωσαν, στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και στον Αντιδήμαρχο Ευρωπού Ηλία Αριζάνη, 400 βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προσώπου τις οποίες κατασκεύασαν με δικές του πρώτες ύλες.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 2/4/2020, 11:45 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών 
Χθες (1 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε όχημα σε περιοχή των Σερρών, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την αποφυγή και την διάδοση του κορωνοϊού. 

Με 73 πωλητές θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Κιλκίς αυτό το Σάββατο

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας με τα ονόματα των πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών υπαιθρίου εμπορίου, που θα συμμετέχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 4 Απριλίου.

ΚΚΕ: Τις δωρεές τις κάνουν οι εργαζόμενοι από την απλήρωτη δουλειά τους και όχι οι επιχειρηματίες

Κοινή Ανακοίνωση Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ και Τ.Ε. Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας
Τις τελευταίες ημέρες όλο και αυξάνονται οι περιπτώσεις διάφορων «ευεργετών» επιχειρηματιών στο Κιλκίς που κάνουν δωρεές για να δείξουν το όψιμο ενδιαφέρον τους για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Η Φύση, ο Δαρβίνος και οι θεωρίες συνωμοσίας

Του Νίκου Νίτσα
Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είμαστε δημιουργήματα της φύσης (πολλοί λένε του θεού δεκτό κι αυτό). Όχι δεν είναι της παρούσης να εξηγήσουμε εάν η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα. Το σίγουρο είναι πως έχουμε ένα γεγονός που δεν αμφισβητείται και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η φύση μεταλλάσσεται και αμύνεται προσθέτω εγώ.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Μέχρι τώρα 26 αρνητικά δείγματα

Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν 19 δείγματα από γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κιλκίς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βγήκαν σήμερα αργά το βράδυ. Νωρίτερα είχαν βγει άλλα 7 αρνητικά δείγματα από 3 παιδίατρους και 4 νεογνά της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα από 20 περίπου ακόμη δείγματα που εστάλησαν μετά το θετικό κρούσμα της 23 Μαρτίου 2020. 

(Video) Ο ποταμός Γαλλικός του Κιλκίς, δείχνει τα δόντια του


Ο ποταμός Γαλλικός του Κιλκίς, δείχνει τα δόντια του, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

(Video) Η κατάσταση στο θέμα του κορωνοϊού στο νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020


Η κατάσταση στο θέμα του κορωνοϊού στο νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 και ώρα 12:30 μ.μ.

Κιλκίς: Αρνητικό στον κορωνοϊό βρέθηκε το μωρό της 29χρονης Αφγανής

Αρνητικό στον κορωνοϊό βρέθηκε το μωρό της 29χρονης Αφγανής, η οποία γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και διαγνώστηκε με κορωνοϊό. 

Πρωτοβουλία Δημοτικής Αρχής Κιλκίς για στήριξη του Ε.Σ.Υ. έναντι του Covid -19

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με αίσθημα αυξημένης ευθύνης έναντι της πανδημίας του Covid-19, που έχει διαπεράσει απειλητικά το σώμα της παγκόσμιας κοινωνίας, και θέλοντας να στείλει ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ενότητας σε όλους όσοι μάχονται καθημερινά για το δώρο της ζωής, η Δημοτική Αρχή Κιλκίς ανέλαβε πρωτοβουλία υποστήριξης ενεργειών που ενισχύουν το εθνικό σύστημα υγείας. 

Τι λέει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς για τα προϊόντα προφύλαξης από τον κορωνοϊό

Δελτίο Τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το τελευταίο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια από συγκεκριμένα ΜΜΕ, κατασυκοφάντησης του κλάδου των φαρμακοποιών που ειδικά αυτό το διάστημα δίνουν με ηρωισμό μία μάχη στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας των πολιτών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν προχθές (31 Μαρτίου 2020) το απόγευμα στην Κεντρική Μακεδονία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο άτομα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,6 γραμμαρίων, καθώς και 50 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή. 

Η Δημοτική Παράταξη Κιλκίς "Συμμετέχω", στην Ομάδα Αλληλεγγύης

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Τις τελευταίες ημέρες μια φράση αντηχεί διαρκώς στα αυτιά μας: «Μένουμε σπίτι». Αυτό πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Δήλωση του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη μάχη εναντίον του κορονοϊού

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψ. Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής 
Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ακολουθεί ευλαβικά τα περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η στρατηγική της κυβέρνησης να συνεχίζει να επιρρίπτει ευθύνες στους πολίτες για μη τήρηση των μέτρων είναι άκρως ανησυχητική. Η αγωνία της κυβέρνησης για τη μη κατάρρευση του ΕΣΥ δεν πρέπει να την οδηγεί στην προετοιμασία κλίματος για μετακύλιση ευθυνών στους πολίτες.