Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατασκευή παροχής αποχέτευσης του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου 
Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας
Για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας σχετικά με το θέμα που προέκυψε για την σύνδεση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου με το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι.

Δύο καθηγητές και τέσσερις μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, στην Πράγα της Τσεχίας

Δελτίο τύπου 
3ου Γυμνασίου Κιλκίς 

Στο πλαίσιο συμμετοχής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο «Our common multicultural future in Europe via our own cultural heritage», δυο καθηγητές και τέσσερις μαθήτριες του σχολείου επισκέφτηκαν την Πράγα της Τσεχίας από 27 Μαρτίου 2022 μέχρι 2 Απριλίου 2022. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με θέμα το κοινό μέλλον της Ευρώπης μέσα από την πολιτιστική κληρονομιά της κάθε χώρας συμμετέχουν πέντε σχολεία από Κύπρο, Ελλάδα, Τσεχία, Ισπανία και Φιλανδία, αντιπροσωπείες των οποίων συναντήθηκαν στο Gymnázium Na Vítězné pláni στην Πράγα.

Α.Ε. Πολυκάστρου - "Ακρίτες" Πολυκάστρου: Βίοι παράλληλοι, Αθλητισμός - Πολιτισμός

Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης

Ο εκλεκτός συνδημότης μας, αγαπητός φίλος, μέλος της “Τράπεζας Αίματος των Ακριτών Πολυκάστρου” και βετεράνος ποδοσφαιριστής της ένδοξης Α.Ε.Πολυκάστρου, Παναγιώτης Γ. Παυλίδης (Ξαρχάκος), δημιούργησε μέσα στο ηλεκτρονικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης (πλατφόρμα) “Facebook” μια θαυμάσια “Δημόσια Ομάδα”με τίτλο: ΑΕΠ (Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου) Οι στιγμές μας.. στον χρόνο

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ Γρίβας-Γουμένισσας

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, τηρουμένων των μέτρων προστασίας για την πανδημία.

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδομίας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου και από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Κώστας Σιωνίδης: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζει ο κ. Γκουντενούδης

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις μομφές που επέρριψε στην διοίκηση του δήμου σε χθεσινή του δήλωση ο κ. Γκουντενούδης, στην οποία παράλληλα δημοσιοποιούσε την αθώωση του από ποινικό δικαστήριο.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι από την ανθρώπινη πλευρά με χαροποίησε ότι δεν του επιβλήθηκε και δεύτερη ποινή πέραν αυτής, της τετράμηνης αργίας, που εκτίει σήμερα.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (16/4/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 8Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ
2. 2Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10023)
3. 7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση για Υποβολή Δικαιολογητικών κατηγορίας ΠΕ,ΤΕ
4. 3Κ/2020: Εκ νέου Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών ΤΕ
5. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Εσωτερικών (Ομάδα: Α)
6. 9Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΔΕ
7. 6Κ/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ
8. 1Γ/2022: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
9. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ομάδα: Α8)
10. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Οικονομικών (Ομάδα: Α1)
11. 2Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδικός Θέσης 10005)
12. 1Ε/2022: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
13. 1Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10005, 10006)

Μία εβδομάδα γεμάτη πασχαλινά παιχνίδια και κατασκευές στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα μας ήταν αφιερωμένη στις πασχαλινές δραστηριότητες. Την ώρα της ζωγραφικής σχεδιάσαμε κοτούλες βήμα βήμα, τις χρωματίσαμε και προσθέσαμε άχυρο, κλαδάκια και καλαμπόκι.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι.

Επίσκεψη Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2022 κλιμάκιο εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, είχε την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 16/4/2022, 8:32 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Παλαιοκώμη Σερρών: Τούμπαρε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Χθες (15 Απριλίου 2022) και ώρα 17.10 περίπου, στην Παλαιοκώμη Σερρών, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.

Κορωνοϊός (16/4/2022): 8.017 νέα κρούσματα (44 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 77 θάνατοι και 329 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 8.017. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.232.496 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 133 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 120.035 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

(Video) Οι Λαζαρίνες του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς

Οι Λαζαρίνες του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022

(Video) Παρασκηνιακές… Τρωάδες του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Στις 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα των «Τρωάδων» του Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς. Η «Γνώμη» βρέθηκε στα παρασκήνια λίγο πριν την έναρξη της παράστασης και κατέγραψε τα χαμόγελα, το δημιουργικό άγχος των πρωταγωνιστών και τις τελευταίες οδηγίες της υπεύθυνης καθηγήτριας Ελένης Λιαρετίδου.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, στις 8.30 το βράδυ.

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ - ΜΕΑ) Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Παρασκευή 15 Απριλίου ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης επισκέφτηκε την δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ - ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Αυτό-οργάνωση… τελευταίας στιγμής στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Ούτε μήνας δεν απομένει μέχρι τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου για την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Επιτροπών, και άγνωστο παραμένει ακόμη το πώς θα κινηθεί η εκλογική διαδικασία (π.χ. πόσες κάλπες θα στηθούν και σε ποια σημεία, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, τρόπος εκλογής γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής, κ.α.).