Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Δικαιωμένος και ικανοποιημένος

Απόλυτα δικαιωμένος και ικανοποιημένος νιώθει σήμερα ο Κιλκισιώτης Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση της Διευθύντριας του γραφείου του στο Υπουργείο, Γιάννας Χορμόβα στη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Παρουσίαση του ATARI FLASHBACK 8

Παρουσίαση του ATARI FLASHBACK 8, το οποίο είναι επανέκδοση κονσόλας ATARI της δεκαετίας του '80 με πολλά ενσωματωμένα παιχνίδια.


Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκη και στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας


Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021.

Σ. Τσιτουρίδης: Ουσιαστικά και στην πράξη ΟΧΙ στους διεκδικητικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας


Κοινή δήλωση των
- ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου
ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, πρώην υπουργού
ΚΡΙΝΙΩΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην προέδρου της Κοινοβ. Επιτροπής Εξωτερικών & Άμυνας
ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην υπουργού
ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, πρώην υπουργού
Τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία κλιμακώνει συνειδητά και στοχευμένα τις προκλήσεις προς τη χώρα μας και αμφισβητεί, με απροκάλυπτα αναθεωρητικό τρόπο, αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά δικαιώματα μας στο Αιγαίο.

Επιτόπια επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στα εμβολιαστικά κέντρα των ΚΥ Δροσάτου και Κιλκίς για την πρόοδο των εμβολιασμών


Τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου και Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ενημερώθηκε εκτενώς για την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας έναντι της Covid – 19.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 24/2/2021, 7:58 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (23 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί η προαναφερόμενη γυναίκα, πλησίασε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Πέλλας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της αξίας 300 ευρώ, διαφεύγοντας στη συνέχεια με όχημα στο οποίο την ανέμενε ο συνεργός της.

Με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου


Με το 50% της δύναμής της θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού. Στη λαϊκή αγορά θα συμμετάσχουν πενήντα εννέα παραγωγοί και πενήντα τέσσερις επαγγελματίες πωλητές ενώ σε ισχύ βρίσκονται οι περιοριστικές υγειονομικές ρυθμίσεις που αφορούν τη χωροθέτηση και τη λειτουργία της.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (24/2/2021)


Ζητείται Hλεκτρολόγος με εμπειρία στα φωτοβολταϊκά συστήματα από εταιρεία φωτοβολταϊκών για την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (Δευτέρα - Σάββατο).
Δείτε ΕΔΩ

Αποκαταστάθηκε σήμερα η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς


Αποκαταστάθηκε σήμερα η βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς και, πλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας για την εξυπηρέτησή τους.

Δήμος Κιλκίς: Χειροποίητος αστικός εξοπλισμός στο Δήμο από μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ και του ΕΕΕΕΚ


Αν η συνεργασία φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα η συνεκπαίδευση κάνει θαύματα! Οι μαθητές της α΄ τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ένωσαν τις δυνάμεις τους με συμμαθητές τους από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και έφτιαξαν υπέροχα τεχνουργήματα.

Χαρμόσυνο: Stock Out Bazzar στα χειμερινά και καλοκαιρινά



Ανοικτή επιστολή Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας


Ανοικτή επιστολή Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τους βουλευτές του νομού Κιλκίς για τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας

Κύριε Υπουργέ
Κυρία και κύριε Βουλευτές

Οι δικηγόροι ανήκουμε στους επαγγελματικούς κλάδους εκείνους, που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τις συνέπειες της πανδημίας, λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων και της υπολειτουργίας υπηρεσιών που άπτονται της άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος αλλά και της ουσιώδους συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας.

Κορωνοϊός (24/2/2021): 1.913 νέα κρούσματα (13 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 28 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.913, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 184.686 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες.1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.578 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και οι απάτες με εναγκαλισμό

Η ΔΑΣ ΟΤΑ σας καλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση


Δελτίο τύπου Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Η ΔΑΣ ΟΤΑ σας καλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών των δήμων. Απαραίτητοι για τους δημότες. Όμηροι και απαξιωμένοι από κυβερνήσεις και δημάρχους» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το youtube στο link: https://youtu.be/4M1qEx34d0g