Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια Ν.Δ. Κιλκίς, για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η μαύρη ημέρα 9η Ιανουαρίου στέρησε την ζωή σε ακόμη έναν συμπατριώτη μας μια εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων της τοπικής μας κοινωνίας ενός επιφανούς στελέχους της παράταξης μας.

Δήλωση Γ. Γεωργαντά, με αφορμή την απώλεια του Θόδωρου Παυλίδη


Δήλωση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά
«Η είδηση του θανάτου του Θόδωρου Παυλίδη μας γέμισε θλίψη και συγκίνηση. Ο Θόδωρος υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και τη νομική επιστήμη, με αφοσίωση και εντιμότητα.

(Video) Διασκεδάζουμε με τους "Δραπέτες" στη ΖΩΓΙΑ Κιλκίς τον Οκτώβριο του 2006



Στο μουσικό σχήμα "Δραπέτες" συμμετείχαν, ο Νίκος Σπυρλιάδης (κιθάρα), ο Κώστας Χαραλαμπίδης (πιάνο) και ο αείμνηστος Γιάννης Κάβουρας (μισομπούζουκο-τζουράς, τραγούδι)

Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, στις 11 Ιανουαρίου 2020


Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συλλυπητήρια Ν.Δ. Κιλκίς, για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Εκφράζουμε στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος θερμά συλλυπητήρια.
Η απώλεια ενός ακόμη συνανθρώπου μας, αποτελεί άλλη μια απόδειξη, σε όλες και όλους εμάς, ότι ο φονικός ιός δεν κάνει καμία εξαίρεση και για το λόγο αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. 

Συλλυπητήρια Ε. Αγαθοπούλου, για τον θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Συλλυπητήρια δήλωση βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου

Άλλος ένας θάνατος συμπολίτη μας συγκλονίζει την πόλη του Κιλκίς.
Ο Δημήτρης Ταταρίδης, μαχητικός συνδικαλιστής του τμήματος Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον κορονοϊό.
Προσωπικά, θα τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα κατά τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις του 2012-13, με τις συμφωνίες μας και τις διαφωνίες μας, αλλά πάντα στους δρόμους, δραστήριος και διεκδικητικός.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κορωνοϊός (9/1/2021): 800 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 32 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 800 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 144293, εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5598 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 43583 (30.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συλλυπητήρια Γ. Γεωργαντά για τον θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Δήλωση Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, για την απώλεια του Δημήτρη Ταταρίδη 
«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του πρώην προέδρου του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, Δημήτρη Ταταρίδη. Υπήρξε ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος & συνδικαλιστής, που έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του και της κοινωνίας του Κιλκίς ευρύτερα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 9/1/2021, 3:05 μ.μ


Στοχευμένοι έλεγχοι για φορτηγά που φέρουν μηχανισμούς αλλοίωσης στοιχείων ταχογράφου
Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής πραγματοποιούν συστηματικούς και στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους για τον εντοπισμό φορτηγών, τα οποία φέρουν συσκευές παραποίησης δεδομένων ταχογράφου.

Συλλυπητήρια Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας για τον θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και συγκίνηση το μέλος του Συλλόγου, Δημήτρη Ταταρίδη που έφυγε απ’ τη ζωή νωρίς σε ηλικία σε ηλικία μόλις 61 ετών νικημένος από την κατάρα της εποχής, τον κορωνοϊό.

Συλλυπητήρια δήλωση Γ. Φραγγίδη για τον θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
Βουλευτής νομού Κιλκίς
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν ακόμη φίλο που τιμήθηκε πολλές φορές από τους συναδέλφους του και διετέλεσε πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς και του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, τον Δημήτρη Ταταρίδη.

Έφυγε ο συμπολίτης μας Δημήτρης Ταταρίδης, σε ηλικία 61 ετών

Ακόμη μια απροσδόκητη απώλεια σημειώθηκε σήμερα το πρωί λόγω covid, με το χαμό του γνωστού συμπολίτη μας Δημήτρη Ταταρίδη, σε ηλικία μόλις 61 ετών.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη και βύθισε σε πένθος την κοινωνία του Κιλκίς. Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς και συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια, με καταγωγή από την Κορωνούδα, υπήρξε από τους πλέον δραστήριους συνδικαλιστές του νομού Κιλκίς, καθώς διατέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Κιλκίς, αλλά και Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς.

Συλλυπητήρια Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση 
Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπολίτη μας και πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, Δημήτριου Ταταρίδη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς

Μετράμε, δυστυχώς, μια ακόμη ανθρώπινη απώλεια της φονικής πανδημίας στην Αυτοδιοίκηση. Ο συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, ο Δημήτρης Ταταρίδης, ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος και συνδικαλιστής που τιμήθηκε από τους συναδέλφους του για τους αγώνες του ως Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κιλκίς και Παιονίας δεν είναι πια μαζί μας.

Συλλυπητήρια Στ. Παραστατίδη για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ
Ο Δημήτρης Ταταρίδης ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς. Υπηρέτησε τον συνδικαλισμό με ανιδιοτέλεια, στήριξε την πολιτική μας παράταξη με αρχές και αξίες, προσέφερε στον τόπο του χωρίς ανταλλάγματα.

Συλλυπητήρια ΚΙΝΑΛ Κιλκίς , για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση 
Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς 
Τα μέλη της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς εκφράζουμε την απερίγραπτη θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του συντρόφου μας Δημήτρη Ταταρίδη.

Από την Ασφάλεια Σερρών συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (8 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αιχμηρή κριτική Γιώργου Αναστασιάδη για την πολιτική Μητσοτάκη

Αιχμηρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης μέσω ανάρτησης του στα social media αναφέροντας τα παρακάτω: ''Το ισχυρό πλεονέκτημα της άνοιξης με την πολύ χαμηλή διασπορά του ιού στη χώρα έγινε φύλλο και φτερό εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής Μητσοτάκη ο οποίος συνεχίζει δυστυχώς να είναι σε κατάσταση ανεμελιάς (όπως ο ίδιος παραδέχτηκε όταν παραβίαζε τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού).