Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

"Ώθηση στην τουριστική προβολή της Παιονίας, δίνει η διοίκηση του Δήμου"


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό που βήμα- βήμα υλοποιείται, προχωρά η διοίκηση του δήμου Παιονίας με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχής.

Τι λέει το Επιμελητήριο Κιλκίς για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα

Απάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρ. Χατζημλάδη στην επιστολή του του Προέδρου του Συλλόγου Καταστημάτων Εστιάσεως και Αναψυχής κ. Νικ. Τερζενίδη με θέμα: Διαμαρτυρία για τα Πνευματικά δικαιώματα - Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης - Ενέργειες Επιμελητηρίου.

Το Κιλκίς δεν είναι Ζώνη Υποβαθμισμένου Τοπίου


Γράφει ο Βασίλης Ιωαννίδης
Γεωπόνος
Η Ζώνη Υποβαθμισμένου Τοπίου προσδιορίζεται στην απόφαση με αριθμ.ΥΠΕΝ/ΔΧΩΡΣ/73483/852, άρθρο 11,(ΦΕΚ 485/Δ/20.08.2020) της έγκρισης αναθεώρησης του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά της περιοχές

Δύο νέοι παθολόγοι στο Νοσοκομείο Γουμένισσας


Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Με επιτυχία έληξε η προκήρυξη των μονίμων Παθολόγων του Μαρτίου του 2020 καθώς στις 31/12/2020 ορκίστηκε η μόνιμη Παθολόγος μας. Επιπλέον ως Διοίκηση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας και έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά, κάναμε χρήση της ευεργετικής δυνατότητας πρόσληψης ενός ιδιώτη ιατρού και έτσι ακόμα ένας παθολόγος της περιοχής προσφέρει της υπηρεσίες του για 6 +6 μήνες στο νοσοκομείο μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 5/2/2021, 10:32 μ.μ.


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά εξιχνίασαν (10) κλοπές και περίπτωση υπεξαίρεσης στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών
Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Τετάρτη 5/2/2021, έγιναν 20.413 εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα (44 στο νομό Κιλκίς) 306.441


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 20.413 εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. O συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 380.136. Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου 306.441 άτομα. Στο νομό Κιλκίς έγιναν σήμερα 44 εμβολιασμοί.

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ: Mydata (Μy e-Λογιστήριο & Μy Tax Application). Πόσο καλά προετοιμασμένος είναι ο επιχειρηματικός κλάδος για τη νέα εφαρμογή;


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Οι αλλαγές που υφίστανται στην Ελλάδα του 2021 στον κλάδο των επιχειρήσεων είναι μεγάλες και συμβαίνουν σε ταχύτατους ρυθμούς. Πέρα από το πλήγμα που έχει δημιουργήσει η πανδημία Covid 19, οι επιχειρηματίες -όπως και οι εργαζόμενοι-καλούνται να ανταποκριθούν σε απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, των νέων ρυθμίσεων της νομοθεσίας και της αγοράς εργασίας. 

Στη Βουλή έφτασε το θέμα με τις «καθαιρέσεις» αρχισυντακτών στην TV100


Πηγή: https://www.makthes.gr/
Το ενδιαφέρον του βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Αρβανιτίδη και του βουλευτή Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Μουλκιώτη, προσέλκυσε η υπόθεση απομάκρυνσης τριών εκ των τεσσάρων αρχισυντακτών της TV100 του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Ε. Αγαθοπούλου, στο Ράδιο Επιλογές για την μονάδα επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων στο Σταυροχώρι Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε συνέντευξη της στο Ράδιο Επιλογές 101 fm ερωτήθηκε σχετικά με την μονάδα επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

(Video) Τσάντες φαρμακείου δώρισε η ΔΕΕΠ Κιλκίς στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Τσάντες φαρμακείου δώρισε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.

Κορωνοϊός (5/2/2021): 1195 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 19 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 1195 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 162107, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6010 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 51438 (62.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος στους Μύλους, Κολχίδα και Νέα Ροδώνα


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 8:30 έως τις 12:00 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Μύλοι και Κολχίδα λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Δυναμική η παρουσία της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς στη διαχείριση της πανδημίας


Επιμέλεια κειμένου: Καραγεωργίου Χαράλαμπος*

Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορονοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς. Με καίριες και στοχευμένες κινήσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας κρατήθηκε όρθιο με τις νέες μολύνσεις παρά τις κατά τόπους εξάρσεις τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο.

Διαμαρτυρία Θεοδ. Βαφειάδη, ως προς την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Επιστολή διαμαρτυρίας ως προς την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, απέστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Παύλο Θωμαΐδη, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαφειάδης. 

2 νέα Εμβολιαστικά Κέντρα στο νομό Κιλκίς


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Αυξάνονται από την ερχόμενη εβδομάδα τα Εμβολιαστικά Κέντρα του νομού Κιλκίς. Έτσι, σε αυτά που λειτουργούν ήδη στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου έρχονται να προστεθούν από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και δύο ακόμη στο Κέντρο Υγείας Κιλκίς (πρώην πολυϊατρείο ΙΚΑ) στην πόλη του Κιλκίς, στην οδό Γιαλαμίδη 1. Τα νέα Εμβολιαστικά Κέντρα θα λειτουργούν σε 2 βάρδιες, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο.

(Video) Επίσκεψη βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη, στο Κιλκίς

Επίσκεψη βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη, στο Κιλκίς, με αφορμή τη λειτουργία μονάδας επεξεργασίας επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων στο Σταυροχώρι Κιλκίς, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.

Σήμερα στον OkRadio Κιλκίς: Αφιέρωμα στα Ίμια, 25 χρόνια μετά τη μεγάλη κρίση


Σήμερα στο "Ημερολόγιον Ασυρμάτου" του OkRadio,
με το Νίκο Νίτσα και τον Ηλία Καλπάκα.
Αφιέρωμα στα Ίμια, 25 χρόνια μετά τη μεγάλη κρίση.
11:00-13:00