Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το πραγματικό ξεπούλημα

Γράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ένας από τους βασικούς λόγους, που στις τελευταίες εκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Ελλάδα ήταν πεσμένα, ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Όχι τόσο η ίδια η Συμφωνία, της οποίας τα θετικά στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται, αλλά η προπαγάνδα κατά της Συμφωνίας, από συντηρητικούς κύκλους και από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Ένας ακόμη σπουδαίος μουσικός δημιουργός έφυγε ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντάς μας για συντροφιά τον πλούτο της δημιουργίας του.

Θέση εργασίας στο κατάστημα Γερμανός Κιλκίς (9/9/2019)

Το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει νεαρό με γνώσεις τεχνολογίας για τη θέση του τεχνικού.
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε Video από το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή 2019 στο Κιλκίς


Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα μετά τις 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, στο χώρο του Πάρκου – Κήπου, με σύνθημα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… Τον Σοσιαλισμό».

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/
Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα από καρδιακή ανακοπή και σε ηλικία 63 ετών ο τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Επειτα από επικοινωνία που είχε η «Κ» με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, έγινε γνωστό ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass. 

Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα για θέματα υγείας των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ

Ημερίδα για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ πραγματοποιεί ο Δήμος Κιλκίς την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Κιλκίς: Ημερίδα ΤΕΒΑ για την ενθάρρυνση της κοινωνικοποίησης των παιδιών

Ενημερωτική ημερίδα για θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελουμένων του ΤΕΒΑ υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. 

Ο Grinch της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς!

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μια προσωπική τοποθέτηση μόνο σε ό,τι αφορά το χώρο διεξαγωγής της εμπορικής ζώνης του πανηγυριού.
Ολοκληρώθηκε χθες η φετινή εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, αυτός ο «ιστορικός» και «κορυφαίος» θεσμός που αναβιώνει αναλλοίωτος –δυστυχώς- στο χρόνο.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Το τσιμεντένιο "καμάρι" της πόλης!

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Π.
Εμποροπανήγυρη στην πόλη μας αυτές τις μέρες και πλήθος επισκεπτών καταφθάνουν καθημερινά από όλο το νομό και όχι μόνο για να ψωνίζουν και να απολαύσουν τις πολιτιστικές δραστηριότητες στην τσιμεντένια πλατεία μας, το καμάρι μας.

Ξεκινούν τα τμήματα καλλιτεχνικής παιδείας της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Και για αυτή τη χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ετοίμασε όμορφες και διασκεδαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες.

Υποδοχή Σιωνίδη στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου
Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκινήσεως και χαράς οι μοναχοί υποδέχθηκαν τον νέο Δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη στο Καθολικό της Μονής κατά το αγιορειτικό τυπικό.

Κιλκίς: Συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού του Δ. Αγαθόπουλου

Δελτίο τύπου συνδυασμού “Συμμετέχω – Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη”
Μετά την ορκωμοσία των νέων Δημ. Συμβούλων και ενόψει της νέας τετραετούς περιόδου λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, προσκλήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που συμμετείχαν στον συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με επικεφαλής τον κ. Αγαθόπουλο, για ενημέρωση, προγραμματισμό και οργανωτικά ζητήματα.

Σήμερα το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Σήμερα το απόγευμα μετά τις 7:00 μ.μ. ξεκινάει το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, στο χώρο του Πάρκου – Κήπου, με σύνθημα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… Τον Σοσιαλισμό».