Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 23/6/2020, 9:35 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (22 Ιουνίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι στην κατοχή του ενός και σε έρευνα της οικίας του δεύτερου ημεδαπού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 5 φυτά κάνναβης και ποσότητα κάνναβης βάρους 357,2 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ στο Διασυλογικό Κ16-Σπουδαίος ο Παρασκευάς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 20/6 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 του ομίλου που συμμετέχουν οι ομάδες του Κιλκίς, στα Γιαννιτσά. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας ενώ η συμμετοχή ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές ενώ και οι αθλητές προερχόντουσαν από μεγάλη αποχή. Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε το κριτήριο πρόκρισης για τους ομίλους του Πανελληνίου να είναι ο ένας αυτός αγώνας όπου από όλα τα διασυλλογικά θα προκριθούν οι 8 καλύτερες επιδόσεις, με όποιες αδικίες αυτό συνεπάγεται. 

Οριστική λύση για την ύδρευση Σιταριάς - Ξηρόλακκου - Κοτύλης

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η ΔΕΥΑ Παιονίας προχωρά την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΜΝΟΤΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΤΥΛΗΣ»

Παιδικός Σταθμός ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ


Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» μαθητών προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, με αποδέκτες τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, προχώρησαν την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, τα παιδιά της Ομάδας «Traccia GiovanNile». 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς


Αγαθοπούλου: Ο «Φιλόδημος» άφησε εποχή είτε σας αρέσει είτε όχι, κ. Θεοδωρικάκο

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Ο Υπουργός Εσωτερικών, κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς, παρουσίασε το «νέο» χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση έργων στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Ο κ. Θεοδωρικάκος αντί να δώσει απαντήσεις για την οικονομική δυσχέρεια των δήμων μετά την πανδημία αρκέστηκε μόνο στην βάφτιση του προγράμματος «Φιλόδημος» σε «Αντώνης Τρίτσης».

Παρουσίαση του έργου «Περιφερειακός Μηχανισμός διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας» στην ΠΕ Κιλκίς

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό “εργαλείο” που πρόσφατα δημιούργησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας- τον «Περιφερειακό Μηχανισμό Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας»- παρουσιάστηκε στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, στις 22 Ιουνίου 2020, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Η Θεματική Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Κιλκίς διοργάνωσε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Ξανθό Ανδρέα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Υγείας, την κ. Αγαθοπούλου Ειρήνη, Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, με εκπροσώπους εργαζομένων, εργαζόμενους των δομών Υγείας του Ν. Κιλκίς και εκπροσώπους επιστημονικών φορέων του τομέα της Υγείας. 

(Video) Ένα πρωτότυπο «ευχαριστώ» από μαθητές, προς τους εργαζόμενους του Δήμου Κιλκίς


Με μια εκπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση δρόμου (street performance) μαθητές σχολείων της πόλης του Κιλκίς είπαν το δικό τους ξεχωριστό Ευχαριστώ στους εργαζομένους του Δήμου Κιλκίς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή την περίοδο της πανδημίας της Covid – 19.

(Video) Ένα πρωτότυπο «ευχαριστώ» από μαθητές, προς τους αστυνομικούς του νομού Κιλκίς


Ένα πρωτότυπο «ευχαριστώ» από μαθητές, προς τους αστυνομικούς του νομού Κιλκίς, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020.

(Video) Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στα ελληνοσκοπιανά σύνορα

Πελαργοί στο Βαφειοχώρι

Παρεμβαίνει η φίλη και αναγνώστρια της Γνώμης, Χριστίνα Κακανεράκη
Έπειτα από αρκετά χρόνια, όλες οι φωλιές στον κεντρικό δρόμο του χωριού, έχουν ενοίκους. Εκτός από τα ζευγάρια που μεγαλώνουν τα μικρά τους, υπάρχουν και αρκετοί πελαργοί που είναι μόνοι τους. 

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16: Νίκες για Κ. Κούρλη και Σ. Μαργαριτίδου

Δελτίο τύπου Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο οι αθλητές και αθλήτριες της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς που αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 (Παμπαίδων & Παγκορασίδων) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής  Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών και ήταν ο πρώτος αγώνας μετά την πανδημία του κορωνοιού. 

ΚΔΑΠ Kinesis: Πρόγραμμα παιδικής φροντίδας κατά τους θερινούς μήνες.


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και όντας στο πνεύμα της εποχής, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα “Child Care”. 

"Η Μάχη του Κιλκίς" από τους μαθητές του ΣΤ 2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Δημήτριος Πέρρος
Δάσκαλος 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Φέτος λόγω πανδημίας η απελευθέρωση του Κιλκίς γιορτάστηκε χωρίς την καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση. Το γεγονός αυτό ήταν η αφορμή ώστε στο ΣΤ΄2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς να αποφασίσουμε τη δημιουργία ενός βίντεο για τη Μάχη του Κιλκίς. Η συνεισφορά μου περιορίστηκε στο ελάχιστο αναγκαίο (διόρθωση κειμένων και τοποθέτηση ιστορικών χαρτών). Η εργασία αυτή ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά τα οποία συνεργάστηκαν χωρίς να βρεθούν μαζί.