Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 2/11/2022, 10:03 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (1 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: “CUT!”: ένα έργο στο πλαίσιο του Erasmus+, με ιδιαίτερη σημασία για τους εφήβους και τη σχολική εκπαίδευση.

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε στη Λιέγη του Βελγίου, την Πέμπτη και Παρασκευή 6 και 7 Οκτωβρίου 2022, η πρώτη δια ζώσης συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο “CUT! Preventing alcohol abuse among pre-adolescents” («CUT! Προλαμβάνοντας την κατάχρηση αλκοόλ σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας») και ακρωνύμιο «CUT!» στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για τη Σχολική Εκπαίδευση.

Πολύκαστρο: Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για την Πασχαλία Σολάκη

Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για την Πασχαλία Σολάκη. Η Πασχαλία είναι μόλις 19 χρονών και πριν λίγο καιρό ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και θέληση για ζωή! Στις αρχές Σεπτεμβρίου έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία από αρτηριοφλεβική δυσπλασία άμεσα υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο με τους γιατρός να μην δίνουν πολλές ελπίδες για ζωή.

(Video) Συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10,9 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο

Κέρδη άνω των 10,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 10.969.393 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 24 έως και τις 30 Οκτωβρίου, το παιχνίδι μοίρασε συνολικά 2.392.068 ευρώ.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς επιμορφώνεται

Δελτίο τύπου 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Στα πλαίσια του Ν. 4823/2021 (ΦΕΚ A 136 - 03.08.2021) Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις και στο άρθρο 95, που αφορά την Ενδοσχολική επιμόρφωση, με απόφαση του Διευθυντή Αρβανιτίδη Λεωνίδα και του Συλλόγου Διδασκόντων πραγματοποιήθηκε, στις 1 Νοεμβρίου 2022, σε επίπεδο σχολικής μονάδας, επιμορφωτικό σεμινάριο, από τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Ν. Κιλκίς, οι Σαμαρείτες Ζελελίδου Φανή και Στάμπος Ευάγγελος, διάρκειας (3) ωρών με θέμα "Πρόληψη Ατυχημάτων από πνιγμό, από λιποθυμίες και έγινε πρακτική ΚΑΡΠΑΣ- επίδειξη λειτουργία Απινιδωτή για καρδιακά επεισόδια".

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήρια επιστολή Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Νοβρατίδη Θωμά, Ευθυμιάδη Άγγελο, Μπουρμπούκη Νίκο και Μουζενίδη Ιάκωβο για την φιλοξενία που πρόσφεραν στους ωφελούμενους του Κέντρου μας στο Loyal Night Club την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, για τις ηλεκτρονικές εκλογές του Υπουργείου Παιδείας

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
- Οι δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ, στρώνουν το χαλί στην κα. Κεραμέως
Στις 5 Νοέμβρη απέχουμε μαζικά από τις Ηλεκτρονικές Εκλογές!
Κανένα κλικ υπέρ της Κυβέρνησης και του Υπουργείου!
Τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης και του Υπ. Παιδείας να προχωρήσουν σε αποκλειστικά ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών – και παρότι δεν υπάρχει πλέον το πρόσχημα της πανδημίας – είναι αποκαλυπτικά.

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, σήμερα στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.

(Video) Καμπάνης Κιλκίς: Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται οι γηραιότεροι του χωριού

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2022 στον Καμπάνη Κιλκίς: Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται οι γηραιότεροι του χωριού