Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση του προγράμματος άθλησης (Group Training) LesMills BODYPUMP 108

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Tο γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασία με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 108!l

Παζαρτζικλής: "Δυστυχώς για εσάς, η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως"

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Παζαρτζικλή, στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, για τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ
"Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε. Ερχόμαστε σήμερα εδώ, για ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο, με κύριο θέμα του τη συζήτηση προς ψήφιση του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ. 

Στην Θεσσαλονίκη προτείνεται ένα νέο πρότυπο ονοματοδοσίας οδών της πόλεως

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πρόταση της Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης «Υψίπολις» για εκτεταμένες μετονομασίες οδών του συνολικού πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ξενίζει αρκετούς πολίτες της χώρας, όχι μόνο Θεσσαλονικείς.

Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids (21ης Ιουνίου 20) θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των δομών ΚΔΑΠ Kinesis αλλά και του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym.

Αίας Κιλκίς: Προπόνηση σε θερμοκρασία 3°C - Δήμε Κιλκίς, "ευχαριστούμε"




Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς - Βόλεϊ

Ο Δήμος Κιλκίς και πάλι αρωγός στην προσπάθεια μας, την Τετάρτη 19:30 και ενώ έξω είχε 0°C,  εμείς είχαμε την "πολυτέλεια" να μπορούμε να αθληθούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο (ευτυχώς που δόθηκε σε λειτουργία) με 3°C! 

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ''δυνατό πάγκο'', αν και εφόσον αν, φύγει ο Καμμένος


Eπιμέλεια Κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Έτοιμος να ζητήσει «ψήφο εμπιστοσύνης» από τη Βουλή δήλωσε χθες στη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος την Παρασκευή το απόγευμα τού δηλώσει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση. Και όπως φάνηκε, είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να βρει τους 151 βουλευτές που χρειάζεται ώστε να διατηρήσει τη «δεδηλωμένη».

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών και λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων στη Χαλκιδική

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων, που είχε επιβληθεί από χθες στα παρακάτω οδικά σημεία της Χαλκιδικής:

Δήμος Κιλκίς: Σε θέση μάχης δημοτικά και ιδιωτικά συνεργεία για τον αποχιονισμό

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στους δρόμους εξακολουθούν να βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου Κιλκίς και με τη συνδρομή των ιδιωτικών συνεργείων, ύστερα και από την κήρυξη της επικράτειας του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιχειρούν για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου.

Ανακοίνωση για το διατροφικό επίδομα

Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μετά την έκδοση και ισχύ της Υπουργικής Απόφασης με αριθμ Δ12α/Γ.Π.οικ.68856/2202 (ΦΕΚ 5855 τεύχος Β΄ 28/12/2018), από 01-01-2019 όλες οι προνοιακές παροχές, μεταξύ των οποίων και το διατροφικό επίδομα, ανατίθενται πλέον και θα πραγματοποιούνται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ο.Π.Ε.Κ.Α).

Κλειστά και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στο νομό Κιλκίς

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (10/1/2019)

Ανακοινώνεται ότι, λόγω χιονόπτωσης – παγετού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής οδικά σημεία:

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στον δήμο Κιλκίς

Δε θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί - βρεφονηπιακοί σταθμοί  του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς για την ψήφιση του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ

Γράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς 
"Αισθάνομαι ευτυχής που η πολιτική μου παρέμβαση για την αδήριτη ανάγκη υπερψήφισης του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Κιλκίς: Συναντήσεις μουσικοθεραπείας για ενήλικες

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς ανακοινώνει τη διοργάνωση συναντήσεων μουσικοθεραπείας για ενήλικες σε δυο επίπεδα, σεμιναριακό και βιωματικό, με εκπαιδεύτρια την Στυλιανή Τσαλαζίδου η οποία είναι ένα νέο κορίτσι με επικοινωνιακές και καλλιτεχνικές δεξιότητες.

Διευκρινήσεις Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019. 

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας Θέμ. Θ. Ανθρακίδη


Video από το χιονισμένο Ανθόφυτο του Κιλκίς


Ανθόφυτο Κιλκίς, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Οι φωτογραφίες και το Video είναι ευγενική παραχώρηση της φίλης, αναγνώστριας και αρθρογράφου της Γνώμης, Ιωάννας Μπαχτσεβανίδου Στράντζαλη, B.sc Γεωλόγου - M.sc Παλαιοντολόγου.