Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον Λαγκαδά

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά, διοργάνωσε τον αγώνα πόλης 10km με την επωνυμία "το 10άρι του Λαγκαδά" και δύο παράλληλους αγώνες αποστάσεων 5km και 1km. 

Ο ΠΑΟΚ... κοντά στα παιδιά του


Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 η Ημερίδα Ενημέρωσης για το Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Πανδαισία ποδοσφαιρικών αγώνων και στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Οι Παίδες έπαιζαν στη Σίνδο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, τέσσερα (4) άλλα τμήματα έπαιζαν στο Πολύκαστρο για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς τζούνιορ και προτζούνιορ την ίδια ώρα 7 ακόμη τμήματα της Ακαδημίας συμμετείχαν σε σειρά φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη.

4 στα 4 για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς επί της ιστορικής ομάδας του ΠΑ'Ι'ΚΟΥ Γουμένισσας με σκορ 0-1. Η έναρξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του Αλέξανδρου μακριά από τον καλό της εαυτό σε ένα α' ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο. 

Γκολ και θέαμα για την νέα γενιά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νίκη ωραίο θέαμα και πολλά γκολ συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Ο Δημήτρης Δοξάκης στον Κιλκισιακό

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Δοξάκη. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Έχει περάσει από την Κ20 της Ξάνθης, και από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.

“Η Γουμένισσα στο χρόνο και την Ιστορία”

Η ιστορία της Γουμένισσας και οι σπουδαίοι μουσικοί της παρουσιάσθηκαν σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Οι Trio Mousikanti στο Oval στη Θεσσαλονίκη

Ο Θάνος και ο Αχιλλέας είναι παλιοί γνώριμοί μας στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Oval.

Προληπτική ανάκληση στραγγιστού γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενηµερώθηκε, τόσο από την Αρµόδια Κυπριακή Αρχή, όσο και από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., Αγροτική Βιοµηχανία Γάλακτος Ηπείρου, σχετικά µε την προληπτική ανάκληση διαφόρων παρτίδων “Γιαούρτι ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΔΩΔΩΝΗ ”, καθότι σε ορισµένα από τα εν λόγω προϊόντα παρατηρήθηκε µικροβιακή αλλοίωση.

Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα Β. Σεργιαννίδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Setting up a network of competitive MED Clusters with the contribution of creative industries / CO- CREATE το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα INTERREG MED» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και των συμμετεχουσών χωρών.

Θέση εργασίας στην ELVIAL Κιλκίς (24/10/2017)

Η ELVIAL ΑΕ, Βιομηχανία διέλασης αλουμινίου με έδρα το 25ο χλμ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, ζητά Χημικό Μηχανικό.
Δείτε ΕΔΩ


Αγιασμός στις Αστυνομικές Σχολές Μετεκπαίδευσης σε Αθήνα και Βέροια

Τελετές αγιασμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα (23 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Ακαδημίας, σε Αθήνα και Βέροια αντίστοιχα, ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την καταπολέμηση του καρκίνου μαστού

Ανακοίνωση νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Στο πλαίσιο της διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας του καρκίνου του μαστού, ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Δημιουργήθηκε σχολή κριτών στίβου

Το Δ.Σ. του συνδέσμου Επισήμων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πέλλας-Κιλκίς με έδρα την Έδεσσα, με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού, ανακοινώνει την λειτουργία σχολής Κριτών κλασικού Αθλητισμού (Στίβου). 

12 Χρόνια Ράντσο Κιλκίς

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στα γενέθλια του Ράντσου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 με μάγους και παιδαγωγούς, καθώς και επιδείξεις από τους μαθητές και αθλητές ιππασίας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους και ... του χρόνου!

Κιλκίς: Απόλυτα πετυχημένη η Συνάντηση Αυτοάμυνας

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο Κιλκίς το περασμένο Σάββατο στις 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση Αυτοάμυνας. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της International Self Defense Organization, την Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας και την IBU Kyodokyokushin.

Κιλκίς: Ο Γιώργος Συμπιλίδης μιλά για τον καρκίνο του μαστού

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Από το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα Βασίλης Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς ομιλία από τον εκλεκτό συντοπίτη μας, εξαίρετο επιστήμονα και τέως βουλευτή Γεώργιο Συμπιλίδη με θέμα τον καρκίνο του μαστού.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΑΡΣΙΣ συνεχίζει τη λειτουργία της στην Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων "ΑΡΣΙΣ"
Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, πιστή στο 25χρονο όραμά της να βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, συνεχίζει την παρουσία της στον προσφυγικό καταυλισμό της Νέας Καβάλας.

Δείτε τα εγκαίνια του μικροβιολογικού ιατρείου του Δημήτρη Παραστατίδη στο Κιλκίς


Εγκαίνια του μικροβιολογικού ιατρείου του Δημήτρη Παραστατίδη στο Κιλκίς, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.