Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Γιατί οι Έλληνες δεν κάνουν σεξ, και χτυπούν γυναίκες;

Δυστυχώς πολύ καλά διαβάσατε. Το μνημόνιο έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεση του Έλληνα άνδρα, ο οποίος σε λίγα χρόνια έχει μεταβληθεί σε ένα βίαιο άνδρα που χτυπάει άσχημα τη σύντροφο του.

Και το όνομα αυτού «ΧΡΙ.Κ.Ε.» (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος)

Σε συνέντευξη Τύπου για τη δημιουργία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος «ΧΡΙ.Κ.Ε.» καλεί ο επικεφαλής και Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος και τα τριάντα πέντε μέλη (35) της Πρώτης Διοικούσης Επιτροπής του νέου πολιτικού φορέα.

Το Κιλκίς επισκέπτεται σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς επισκέπτεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που αφορούν στην περιοχή. 

Γνωρίστε την Νέα Μηχανιώνα!

Στην Νέα Μηχανιώνα “ταξιδεύουμε” αυτή την Κυριακή με την εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...”
Πρόσφυγες οι κάτοικοι εδώ. Μεγάλη και σημαντική η ιστορία.
Σήμερα εναν αιώνα περίπου μετά η Νέα Μηχανιώνα κρατά ζωντανές τις παραδόσεις , τις μνήμες της, θα το διαπιστώσουμε .

Να ακυρωθεί και να μην βαθμολογηθεί το θέμα Δ3 του μαθήματος των Μαθηματικών ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με την οποία ζητάει να πληροφορηθεί αν το υπουργείο προτίθεται να ακυρώσει το θέμα Δ3 του μαθήματος «Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έτσι ώστε να μην προσμετρηθεί στη συνολική βαθμολογία των μαθητών, λόγω του ότι έμπειροι μαθηματικοί συνηγορούν ότι το ερώτημα και τα δεδομένα που δόθηκαν ήταν λανθασμένα, κατέθεσε, σήμερα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πρόγραμμα εβδομάδας του 1ου Φεστιβάλ Άνοιξης του Ευρωπού


Π. Ψωμιάδης: "Να αναγορευθεί ο Νίκος Γκάλης σε «Πρέσβη καλής Θελήσεως» για την Ελλάδα"

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταθέτοντας του συγκεκριμένες προτάσεις για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της δυναμικής του Νίκου Γκάλη, προς όφελος της Ελλάδας. 
Με την επιστολή που κοινοποιείται στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και στον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξάρει την προσωπικότητα του κορυφαίου αθλητή και προτείνει την αναγόρευση του σε Πρέσβη Καλής Θέλησης για την Ελλάδα.

Τρισάγιο στη Γουμένισσα για τους 52 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής

Η Δημοτική Κοινότητα και η ΠΕΑΕΑ Γουμένισσας θα τελέσουν την Κυριακή 26-5-2013 και ώρα 11 π.μ.το ετήσιο τρισάγιο στο μνημείο των 52 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα στρατεύματα κατοχής

Όλοι στην πικετοφορία του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 23 Μάη, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

"Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δηλώνοντας ότι «είναι νόμιμα και εύλογα τα επιχειρήματα των εργοδοτών για την άρνησή τους για υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», αθώωσε τους εργοδότες, κρύβοντας ότι τρόικα και κυβέρνηση είναι η φωνή τους. 

Ημερίδα στο Κιλκίς με θέμα "Ο ρόλος της Ηγεσίας στο Σχολικό Οργανισμό"

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων - Σχολικών Δραστηριοτήτων της, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους:

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013


Ξεκινά σήμερα στο Κιλκίς το 1ο αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου  και ώρα 8.30μμ στο Επιμελητήριο Κιλκίς το 1ο αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο της Κινηματογραφικής Λέσχης Κιλκίς με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των ταινιών από:

-Πρεσβεία της Ισπανίας

-Πρεσβεία της Αργεντινής

-Πρεσβεία του Ισημερινού

-Πρεσβεία της Κούβας

-Ινστιτούτο "Θερβάντες"

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΥΓΗ ·Στο ράφι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Ακροδεξιό βέτο Σαμαρά ·Αλ. Τσίπρας στη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ: - Στηρίζουμε τη συμμαχία μισθωτών και μικρομεσαίων·Για οφειλέτες του Δημοσίου – Κουρεύουν και το εφάπαξ
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Πως θα λυθούν τα προβλήματα·Ενημέρωση του Καρ. Παπούλια από τον Α. Σαμαρά – Με ευκαιρίες και επενδύσεις θα πολεμήσουμε την ανεργία·Συνταξιοδότηση: οδηγίες για το όριο ηλικίας – Εγκύκλιος του ΟΑΕΕ με παραδείγματα

Ημερίδα στο Κιλκίς με θέμα: « Διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας - Λεκάνες Απορροής Ποταμού Αξιού και Γαλλικού»

Πρόγραμμα Ημερίδας
« Διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης Υδατικού Διαμερίσματος Κεντρικής Μακεδονίας - Λεκάνες Απορροής Ποταμού Αξιού και Γαλλικού» Κιλκίς, 28/05/2013

Τα κόμματα του κέντρο-αριστερού τόξου πρέπει να έχουν ένα μόνο μέτωπο σύγκρουσης

Του Χάρη Τσιόκα 
Την στιγμή που ο πρόεδρος της τρικομματικής κυβέρνησης διαβεβαίωνε ότι σε 2-3 χρόνια δεν θα χρειασθεί άλλο μνημόνιο, η Κομισιόν εκτιμούσε ότι στην ΙΔΙΑ περίοδο θα χρειασθούν συμπληρωματικά μέτρα που μπορεί να ξεπερνούν τα 8,5 δις!

Στην Άνδρο το 18ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στον Α΄και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Στην Άνδρο, με φόντο τις μοναδικές ομορφιές του νησιού, διοργανώνεται το 18ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στον Α΄και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Η ΑΘΗΝΑ», από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2013, σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς σε λαϊκό δρόμο 5 χιλιομέτρων

Λαϊκός δρόμος 5 χιλιομέτρων στις ηλικιακές κατηγορίες δημοτικού γυμνασίου-λυκείου και ανδρών-γυναικών,  διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαϊου 2013 στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, με υπεύθυνο διοργανωτή το δήμο Παύλο Μελά και το τμήμα Αθλητισμού.  Για πρώτη φορά γίνεται αυτή η διοργάνωση και η ανταπόκριση από τους δημότες, τα παιδιά και τους συλλόγους ήταν ικανοποιητική.