Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Το μικρό παραμύθι

Του Κώστα Μπούζα
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα παραμύθι, τόσο παλιό που κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά από πότε υπήρχε. Όλοι τους το θυμόντουσαν να περνάει από στόμα σε στόμα, από γενιά σε γενιά, ως τα βάθη του χρόνου.

(VIDEO) Με φαγοπότι αποχαιρετούν το 2023, εργαζόμενοι και συνεργάτες της Φάρμας Κουκάκη

Με φαγοπότι αποχαιρετούν το 2023, εργαζόμενοι και συνεργάτες της Φάρμας Κουκάκη. Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.

Το ίδιο γαλάζιο φόρεμα


Του Φώτη Μισόπουλου

.....είναι λυπηρό να χάνει κανείς παλιούς φίλους.......
ΤΖΑΊΗΜΣ ΤΖΌΥΣ[1]

Συνελήφθη στις Σέρρες ένα άτομο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μεγάλος αριθμός κροτίδων και πυροτεχνικών κατασκευών

Συνελήφθη χθες (28 Δεκεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Τα νέα του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη (29/12/2023)

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
- Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης επισκέφτηκε τον «Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς», στο πνεύμα των χριστουγεννιάτικων ημερών, μοιράζοντας δώρα και ανταλλάσοντας ευχές με τους τρόφιμους του «Οίκου». 

Συνάντηση Στ. Παραστατίδη με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκε για ανταλλαγή ευχών, τον Βουλευτή Νομού Κιλκίς, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, κ. Στέφανο Παραστατίδη.

Τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη 2023

Στην κατάμεστη αίθουσα του φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης απονεμήθηκαν τα βραβεία σεναρίου, μικρού και μεγάλου μήκους, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και τα βραβεία θεατρικού έργου και θεατρικού 30 σελίδων της Ε.Σ.Ε. και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με οικοδεσπότες της βραδιάς την Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Ι.Μ.Κ. και τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στο 3ο προκριµατικό πρωτάθληµα taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το 3ο προκριµατικό πρωτάθληµα taekwondo διοργανώθηκε από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στις 9-10 Δεκεµβρίου 2023 στο κλειστό γυµναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Στόχος της διοργάνωσης είναι η εµπειρία όλως την αθλητών-ριών και η επάνδρωση του κλιµακίου Βορείου Ελλάδος για διεθνείς συµµετοχές.

Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 2η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί ειδική δια ζώσης συνεδρίαση (Δημόσια) του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 67 του ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρ. 4 και 8 του ν. 5056/2023.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο "Η Παράδοση της Γρίβας… από την Γιαγιά μου, Μπέλα Ολυμπία"

Κυκλοφόρησε το λαογραφικό (Παραδοσιακό / Ιστορικό) βιβλίο για την Παράδοση της Γρίβας Παιονίας του Νομού Κιλκίς με τίτλο, "Η Παράδοση της Γρίβας… από την Γιαγιά μου, Μπέλα Ολυμπία" (του ομώνυμου Γριβιώτικου Παραδοσιακού Χορού).